-
GAMEPOD.hu
GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS ALKALMAZÁS AJÁNLÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
W1
senior tag
Sziasztok!
Akadt egy kis problémám, ami eddig még nem zavart különösebben, most egyre inkább.
Bármilyen módon viszek ki hangot a Macbookomból, zajos a hang. Jack-en csak egy idő után csinálta, amikor nem volt hang és kikapcsolt (?) a hangkártya, de ha volt hang, befejezte. Mivel a jack dugóm picit el van kopva, így kímélésként USB-s hangkártyával használom, egy elég jó American Audio hangkártya személyében, de sajnos ezen állandóan jelen van a zaj, ha van hang, akkor is, ami főként azért baj, mert például nézek este egy filmet, és halk, ha hangosítok az erősítőn, a zaj is hangosodik, így élvezhetetlenné teszi az egész.
Gondoltam már földelés, sokféle problémára, de semmi konkrét ötletem, gyári töltőt használok, és a hangkártya sem egy pár száz forintos gagyi cucc, miután timecodera is szoktam használni gond nélkül.Remélem tudtok segíteni, mivel eléggé idegesítő probléma. Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Házimozi haladó szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NFL és amerikai futball topik - Spoiler veszély!
- Diablo IV
- Vaku topic
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Apple Macbook Air 2024 M3 15.3" 256gb
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro Retina 13" 2020 M1 processzor 16GB RAM 512GB SSD
- Eladó MacBook Pro 16 (2021, M1 Pro, 16GB RAM, 512GB SSD, Liquid Retina XDR kijelzővel)
- Macbook Air M1 256/8gb
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M3 Pro 12CPU/18GPU 18GB/1TB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest