Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
No.01
addikt
válasz
moordavid #982 üzenetére
Hasonlo van nalam is. Mindenki mondja, h nincs elorelepes 13 Pro-hoz kepest. A szintetikus teszteken lehet h valoban igy van, de a gyakorlatban meg megis jobb. Erzesre +20% (mindezt ugy, h a 90%-os a 13 Pro)
Ettol fuggetlenul ha nem ugy adta volna ki a matek ahogy akkor nem valtottam volna 130-Pro-rol.
15 Pro Max meg ehhez kepes meg ~40% plusz. (gyakorlatban, nem laboreredmenyek alapjan) -
mindthecrap
aktív tag
válasz
moordavid #901 üzenetére
Én a Telekom eSIM-mel megszívtam, “kivettem” a régi telefonból, gondoltam, majd a Telekom oldalán ha kerek egy újat akkor ad egy QR kódot vagy valami… fenéket. Kizárólag úgy lehet új eSIM-et igényelni, hogy SMS kódot küld arra a telefonszámra amihez nem férsz hozzá hiszen azért kérsz eSIM-et
-
mindthecrap
aktív tag
válasz
moordavid #842 üzenetére
Nekem sikerült első nap a járólapra ejteni a telót egy méterről, de nem lett semmi baja a 2200 forintos MediaMarkt elsőáras szilikontokban
A 12-est is durván 5-6 alkalommal ejtettem betonra derékmagasságból a 2 év alatt és kutya baja nem lett, azon ezt a tokot használtam: Ringke Onyx, elvileg military grade meg minden de kb 3500 forint volt
-
válasz
moordavid #531 üzenetére
Ezt tökre megértem, írtam is, hogy egy kiépített ököszisztámával biztos nagyon jól működnek a dolgok..
Nem vagyok hűséges típus, nem vagyok elkötelezve egyik márkával sem, és ez nem változik most sem.
Én tuti kipróbálom a 8 pro-t is, tudom nem érdemes cserélgetni, de ez már csak az én hülyeségem, kajla hajlamom.(más meg cigizik)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Titánkerettel könnyített magán a legtutibb iPhone és ebből fakadnak a problémái.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- The Last of Us Part II Remastered - Premier előzetesen a PC-s kiadás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Nők, nőügyek (18+)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Apple MacBook
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500 SSD
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i5-2GEN I 6GB I 320GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest