Hirdetés
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 5. nap: Dark and Darker:: Legendary Status
- Jövőre érkezik az új Agatha Christie: Death on the Nile játék
- Alig két nap múlva konzolokra is befut a Star Trek Legends
- Bleach: Rebirth of Souls - Középpontban Shinji Hirako
- PlayStationre is megjelent a Venture to the Vile
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rossi
addikt
válasz Sasi001 #3887 üzenetére
5S-nél indultam, előtte droidos voltam.
1-2 évente váltottam, mikor hogy.
Ezt a "van-e értelme" dolgot rég elengedtem, de a biztonsági mentésből visszaállítás miatt az "új készülék" feeling sincs meg, mióta alig változnak kívül a telefonok.
Meg dobozból kibontás után kapják egyből az UAG tokot...Igazából nálam cserénél max. a tudat van meg, hogy na, új a teló.
Pár új funkciónak tudtam igazán örülni pl. LIDAR arcfelismerés, fotózás sötétben, 5x optikai zoom, ilyesmi.
"Thou shalt not make a machine in the likeness of a human mind."
-
Rossi
addikt
Egy percet nem játszottam még rajta, viszont használom, nem dísznek vettem.
Pár hsz-szel lejjebb leírtam, egy nekifutásra 100-200 fotó, word, excel, pdf, vpn szerver elérés, mobilnet hotspot, emailezés ezerrel, napi 20-30 telefonhívás stb.
-
Rossi
addikt
válasz Joachim21 #3727 üzenetére
Nagyon nem mindegy a használat módja és intenzitása.
Én pl. nagyon sokat fotózom vele meló miatt (egy alkalommal 100-200 fotó), jellemzően építkezéseken, változó fényviszonyok között, változó fókusztávolsággal, és sokat botladozik a telefon, nem tudja melyik lencsét használja, szar lesz a kép stb.
Ugyanez volt 12Pro-val és 14Pro-val is.Aztán emailezek vele masszívan, csatolmányok stb., itt is botladozik bőven, word, excel, pdf megnyitásnál, ilyesmi.
Telefonálok is nem keveset, lefagy a névjegyzékben, lefagy bejövő hívás közben, nem kapcsolódik az AirPods Pro 2-vel, lassan kapcsolódik stb.
Aztán melegszik, nem tölt, nem szinkronizál az iCloud-dal stb.
Nekem ezek nem férnek bele egy aktuális csúcskészüléknél, de sajnos számomra nincs alternatívája, nem fogok átmenni droidra, az nekem vállalhatatlan(abb).
Mondjuk nekem már rég lekopott a cukormáz a "prémium" telefon témáról, nem társítok az árához egy irreális "virtuális" elégedettséget, hanem használati tárgy, amire egyébként vigyázok, tehát nem ütöm-vágom, de megelégedve nem vagyok vele.
-
Rossi
addikt
-
Rossi
addikt
válasz MikeWazowski #3422 üzenetére
Évek óta csak Spigen van minden P-n és PM-en.
van, ami 5 éve rajta van a telefonon, és hibátlan.egyszer vettem uag-ot, mert minden tokom uag, de az 4x annyi pénzért fel is levegősödött pár hét alatt, ment rá Spigen.
-
Rossi
addikt
A középkonzolon van vezetéknélküli töltőpad, ha nagyon kell a kakaó, a könyöklőben van USB-c aljzat, a szellőzőt nem csúfítanám el a telefonommal, főleg, hogy a két középső szellőző között van az autó kijelzője.
Ha melegszik, úgyis letiltja a töltést.
Ami érdekes, hogy gyári töltőfejjel és gyári magsafe töltővel is melegszik, illetve gyári töltőkábellel is, de amikor megkapja a valagába a 65, vagy 100W-os ThinkPad laptoptöltőt, akkor egy szava nincs...
-
Rossi
addikt
válasz scofield89 #3409 üzenetére
A telefon használata rontja az akkumulátort.
Viccet félretéve, nekem 1 év után minden iPhone-om, mindegy mennyire odafigyelve töltöm (speciel évek óta kevés kivétellel 50-80% között tartom), elkezdi csökkenteni az akku állapotát.
Kb. 1 évig 100%, utána leesik 98-ra, majd párhavonta csökken.Továbbá autóban még inkább hajlamos túlmelegedni a telefon (főleg a PM), hiába van rajta a vezeték nélküli töltőpadon, max tartja a töltést.
-
Rossi
addikt
válasz Big_Boss #3330 üzenetére
Aztán milyen jó, amikor a vezetéknélküli töltés közben túlmelegszik a telefon a tok miatt, és se nem tölt, se nem szinkronizál emiatt.
UAG magsafe tokokat használok évek óta, a 15 PM-en fentiek miatt nem maradéktalan örömmel.
-
Rossi
addikt
válasz gretzky77 #3016 üzenetére
Én megvettem tavaly júniusban 380ezerért a MediaMarktban, mert akciós volt, majd jött szeptemberben a nagy Apple árcsökkentés (korábbi inflációs áremelés korrekciója), aztán lement talán 280ezerre...
Nekem inkább ez jut eszembe az árával kapcsolatban.
-
Rossi
addikt
válasz csakany2001 #2885 üzenetére
Kicsit ellentmondásos a poszt, csúcskategóriás telefonra megfizethető fólia...
Én évek óta Spigen GLAS.tR EZ Fit-et használok, gyakorlatilag a doboz felbontása után még bekapcsolás előtt kerül fel a telefonokra (XS, 12P, 14P, 15PM eddig).
Soha nem volt vele gondom, ellenben a 3x ennyibe kerülő UAG fóliával igen, a szélén belevegősödött, váltottam is vissza a Spigenre.
Pedig már vagy a 10. UAG tokomat használom nagy megelégedéssel.
-
Rossi
addikt
válasz rankesz #2864 üzenetére
Dehogy tartod közelebb...
Akkor az órát meg a szemem előtt 10 cm-rel kellene tartanom?Pont 65"-os TV-m van, azért én vélek felfedezni "némi" különbséget a TV, az előző 14P, a mostani 15PM, az iPad Air, vagy az iPad Mini között is videók, filmek megtekintésénél.
-
-
Rossi
addikt
válasz Zsolt,72 #2808 üzenetére
Érthető, persze, csak én azért veszek iphone-t 12 éve, mert pont az tetszett benne, hogy profi az OS, az applikációk működnek, a biztonsági mentéssel pedig viszek tovább minden bevált beállítást, appot stb.
Csak aztán mégsem.
-
Rossi
addikt
válasz Big_Boss #2790 üzenetére
Értem, köszi!
Előbb váltok androidra, mint hogy nulláról kezdjem használni a telefont.
Nekem ekkora kellemetlenség nem fér bele 600.000 Ft-os ár mellett.Egyszer megcsináltam pár éve, mert korrumpálódott a biztonsági mentésem, akkor is majdnem elhagytam az apple-t…
-
Rossi
addikt
Akkor nekem ilyen jutott?
Ugorjak rá az asztalról páros lábbal, vagy lehet valamit kezdeni vele?
-
Rossi
addikt
Már rutinos vagyok, leveszem a tokot a telefonról, ha arra kell számítani, hogy túlmelegszik.
De most tok nélkül töltve és fotókat szinkronizálva is kiírta, hogy ő bizony abbahagyta a szinkronizálást, mert le kell hűlnie.
Ez mi?
Nyilván a fotókkal szeretnék dolgozni, felmásolni gépre, de amíg nem szinkronizálja, addig nem látom a windows fájlkezelőben.
Minden PM ilyen sz@r, vagy csak a 15?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest