Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sillein1
csendes tag
Sziasztok
Egy nagy problémmámmal fordulok hozzátok. Windows-t kellett installálnom játék közben. Kimentettem becsülettel az elmentett játékokat, azonban mikor az Anno-t ujraraktam, betöltöttem a save games könyvtárba a kimentett file-okat, és el akartam inditani öket, akkor unkown profile hibaüzenetet kaptam és kidobott az egész játékból.
Most megint valami gond van az Anno-val, félő hogy ujra kell telepitenem, és megint elég messze eljutottam. Azt kérdezném, hogy hogyan lehet kimenteni az egész profilt.
Köszönöm szépen!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Építő/felújító topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen notebookot vegyek?
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Óra topik
- Bemutatta a Pixel 9a-t a Google, ennyibe kerül itthon
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Dell Inspiron 15 Multimédiás Laptop -35% 15,6" Bivaly i5-1235U 10Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS 120Hz
- Keychron Q3 Pro ISO UK RED hot swappable switch
- MacBook Air M4 -új 2025- 435.000 Ft (magyar)
- Keychron Q2 Pro - alumínium ház, BANANA switch hot swappable
- Keychron K2 Pro Wireless, hotswap Red switch, RGB háttérvilágítás, alumínium ház, ISO-UK
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB GDDR6 GDDR6 SilentiumPC 850W
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest