Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #109 üzenetére
Jó móka az is
-
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #107 üzenetére
és mi van a Velence kiegészítővel?
-
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #104 üzenetére
Úgy hogy angolul nekem érthetőbb
-
nevo
aktív tag
válasz
- = Zk = - #102 üzenetére
A honosítás engem csak összezavart,
így maradtam a jó öreg angol beállításoknál.
-
kovacsroli
senior tag
válasz
- = Zk = - #47 üzenetére
kész, sikerült
-
KENKILL
csendes tag
válasz
- = Zk = - #41 üzenetére
Én nem kaptam ilyen küldetést. A fő feladatban azt írja, hogy a megtalált gyerekeket vigyem a kolostorba, plusz, hogy csináljak egy 50%-os ültetvényt az egyik szigeten, de gondolom az nem főküldetés. Ja és kettőt találtam meg, úgyhogy még 4 van.
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #27 üzenetére
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #25 üzenetére
No tehát....
"Guelphdon" szigetén el kell érni a "Nobelms" szintet...
Akkor fogsz tudni "War mashines workshop"-ot építeni, ahol le kell gyártanod 10 "War mashin"-t, amit el kell vinned "Grand Vizier Al Sahir"-nak, de nem a kikötőjébe hanem a hajógyárához ( a nyíl mutatni fogja)Ha ez megvan akkor ő gyárt neked pár csatahajót, és a térkép bal alsó sarkába állomásozó flottát kell megsemmisítened... ha az is megvan akkor valamelyik megsemmisített hajóról lepottyan a vasláda, és a tengeren 1 dobozba fog hánykolódni, amit összeszedsz és kész is
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #23 üzenetére
Akkor nézem is
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #21 üzenetére
"4.dik küldiben hol van a vasdobozka? A rézkulcs megvan már.
"
Akkor tehát mégse a 4. hanem az 5. küldetésben vagy elakadva.. még mindig hiányzik a vas láda? Mert akk megnézem...
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #15 üzenetére
A 4. Küldetés az ahol 6 gyereket kell megtalálni, arra gondolsz?
Mert most még egyszer lejátszottam... a végén 560-ból 530 pontot kaptam, 1 küldetést nem csináltam meg, de nem is adta be, lehet pont az volt az ami neked kell... ha nem a "6 gyerekes" pályáról van szó akkor mondd melyikről és csinálom is
-
Flame_
tag
válasz
- = Zk = - #17 üzenetére
Több embernek több kérdésére. Pl. az első bekezdés tulajdonképpen erre válaszol, ha úgy tetszik. Aztán az azt követő meg erre. Az utolsó meg mondjuk a Te legutóbbi hozzászólásodra lehet megoldás.
De sokat segít ennek eldöntésében a logikai kapcsolat
Ha van egy olyan kérdés, miszerint "Nincs valahol erről magyarnyelvű kézikönyv?", azzal talán valahogy kapcsolatba hozható a "nincs magyar olvassel belőle", mint válasz.
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #13 üzenetére
A graf tényleg nagyon ott van, egy szavam sem lehet
Most hogy vége a kampánynak, már kezd ellaposodni, csak 8 vagy 9 küldetés volt nem is emléxem.... -
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #11 üzenetére
parszt-városi-patriciánus-tudós, ezek a fokozatok vannak
nomádoknál vannak parasztok meg városiak...nekem is max kivéve a vsync, azt levettem, bár neked nagyságrendekkel jobb a géped, még is beszaggad az fura :S
az a püspök lesz a főellen... a storyt nem naon értem, szar vagyok angolból, a küldetéseket se tudtam mindig egyből felfogni
a harc elég gyenga lett... de azért lehet kicsit zúúzni
bár a gazdaság fentartása inkább a nagyobb kihívás, meg az érdekes küldetésekmost a nem kampány pájákat nyomatom, pl 1iken az a cél hogy legyen 5000 tudós a városomba, az nagyon sok, nem tudom hogy fog sikerülni
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #8 üzenetére
a végére a pariciántusok után vannak tudósok...
nah azokat boldoggá tenni dúúrva.. simán el kél nekik egy 3-4-5 szigetes nagy gazdaság... hogy mindent amit szeretnének elő tudj állítani, illetve a nomádok nemeseinek is elég magas elvárásaik vannak, azt se piskóta kielégíteni...
ha odáig eljutsz h minden szinten tudsz építkezni, akkor egy olyan 60 épület simán van szerintem, és nagyon logikusan kell a gazdaságod felépíteni hogy az flottúl működjön
nekem nagyon bejön, régen stratégiáztam ilyen jót
(a tengeri csaták iszonyat gagyik, a hajók "egymásba" mennek és 10-15 hadihajó "mosódik" össze :S)
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #6 üzenetére
hááát nem tudom... kampány közbe jöttem rá a dolgokra... mediumba már menni fog jobban az tuti...
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #4 üzenetére
az biztos hogy másabb! de nekem bejön) nekem is ez volt az első anno-m de hamar "ráéreztem"
Ha valami nem világos, kérdezz és segítek
-
sagit
veterán
válasz
- = Zk = - #2 üzenetére
A küldetés közben megoldódott... le is pörgettem easy-ben, most jön a nehezebb fokozat, bár az uccsó pálya így is mocskos nehéz volt nekem
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 Gen2 - Ryzen 7 4700U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo L13 Yoga Gen4 - AMD Ryzen 7 7730U I 16GB I 256SSD I 13,3" Touch I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 5 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Új Hangkeverő 6hó jótállással!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Huawei Matebook D15 R7 3700U / 8GB DDR4 / RX Vega 10 / 150GB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest