Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ellia
addikt
Sziasztok!
Nem vagyok nagy anime kedvelő (mondjuk úgy, hogy keveset találok ami igazán leköt - tetszik a stílusa). Eddig igazán csak a Full Metal Alchemist - Brotherhood és az Attack on Titan nyerte el a tetszésemet (na meg az Avatar - The Last Airbender és az Avatar - Legend of Korra bár ezek szerintem messze nem animék), de úgy gondolom, hogy bepróbálnék pár újat a nyáron. Ehhez szeretnék ötleteket kérni, mert fogalmam sincs merre
-
Ellia
addikt
Köszi mindenkinek! Lett miből válogatni! Egyelőre a Parasytot kezdtem el, eleje tetszik aztán majd meglátjuk, hogyan tovább
-
Ellia
addikt
Ledaráltam a Parasyte-ot, nem volt rossz, bár a vége nagyon átment filozofálásba (igazából az egész sorozat az volt), kicsit nagyobb katarzist vártam. Köszi a tippet!
Kövi nem tudom melyik lesz még, lehet tartok pár nap szünetet.
-
Ellia
addikt
Mit néztek ennyire? Kezd érdekelni
-
Ellia
addikt
Ez a Re:Zero hány részes lesz? Tényleg jó (bár néha a japán hang kicsit sok ).
-
Ellia
addikt
Attack on Titan s02 februárban érkezik Hát kíváncsi leszek merre mennek tovább.
-
Ellia
addikt
válasz -=RelakS=- #36712 üzenetére
Hány rész van még belőle? 7. résznél abbahagytam, hogy folytatom, ha kint lesz mind, de szerintem nem fogok addig várni
-
Ellia
addikt
Hát nagyon remélem, hogy nem csapják össze a RZ végét... De
szerintem itt nem sok minden nem fog történni igazából, leverik a cultistokat kiderül egy két dolog Subaru átkáról/vagy, hogy ki hozta ebbe a világba és miért, a többi dolog meg tolódik egy igen valószínű második évadra. Vagy puck bedurvul és elpusztítja a világot - gond letudva -
Ellia
addikt
Na már megint úgy ért véget, hogy elmennek a fenébe Én komolyan nem tudom mi lesz a vége, tuti egy nagy cliffhanger aztán szobrozhatunk a következő évadig...
Amúgy a név és-duno (asszem ez volt) mit jelöl a neveknél?
-
Ellia
addikt
Re:zero adta eléggé. De most én siklottam el azon, hogyha rallykapitány
? Ez el lett mondva/meg volt határozva?meghal, mennyit pörög vissza az idő -
Ellia
addikt
válasz Mister_X #36791 üzenetére
Végül is lehet igazad van, hogy nem halt meg. Érzelmi kapocs meg nincs Emiliaval szerintem - de a cult-al valamiféle biztos, ugye volt is erről szó röviden. Vagy valami óriási csattanó lesz a végén vagy egy jó nagy cliffhanger vagy akár mindkettő, hogy aztán jó sokat várhassunk a folytatásra... Mert két rész alatt nem fogunk odáig jutni, hogy királynőt válasszanak...stb -
Ellia
addikt
Csak meghalt az előző végén. Jó rész volt, várom az évadzárót, remélem nem csapják össze. Amúgy Julius egyre jobb arc, kíváncsi vagyok rally kapitányt kiképzik e rendes lovagnak a második évadra. De nagyon sok dolog nyitva van még, oké, nem zárnak le mindent de akkor is... -
Ellia
addikt
Volt egy szabad délutánom, illetve a héten kaptam egy tippet, hogy nézzek rá a Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo!-ra. Hát ez, ez kegyetlen jó volt Alapjáraton nem állnak messze tőlem az MMORPG játékok de ez kőkemény paródia, tele zakkant karakterekkel meg világgal. Ajánlom mindenkinek rettentő szórakoztató!
[ Szerkesztve ]
-
Ellia
addikt
Sword Art Online: ledaráltam az első évadot (Asuna fan lettem ) de az évad másik fele, az efles szerintem sokkal gyengébb volt mint az első.
Leszámítva a spoilerben írtakat, tetszett amit láttam megyek a következő évadraIlletve ezt a testvér/nem testvér szeretem nem szeretem izét elég nehezen emésztettem meg. -
Ellia
addikt
2017 júniusában folytatódik a Legend of Kora, igaz sajnos csak képregényben de folytatódik!
-
Ellia
addikt
Folytatódott a Kono Subarashii Sekai ni Shukufuku wo! a második évaddal. A cselekmény pontosan ott veszi fel a fonalat, ahol az első abba maradt. Szóval maradt a sírva röhögős online rpg-et kifigurázó komédia amire az eddigi második évados részek csak dobnak egy lapáttal
-
Ellia
addikt
válasz tatararpad #38025 üzenetére
OVA see lesz hozzá? Egyik kedvenc sorozatom a maga könnyed hulyesegevel Na meg Darkness-el
-
Ellia
addikt
Egész jól nyitott az Attack on Titan s02, főleg a
, kíváncsi leszek mi lesz a szerepük (ha lesz). Mangát nem olvastam így nem tudom. Brutalitása megmaradt. Nálam heti nézős lesz.Falban lévő titánokkal -
Új hozzászólás Aktív témák
● a spoiler formázás a topikban elérhető
- Acer Nitro 5 AN515 - 15.6"FHD 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB - Win11- RTX 3050 Ti - 1,5+ év gari
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Akku: 97%, Megkímélt, Vodofone-os, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Iphone 15 Pro eladó
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Akku: 86%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Doboz, 1 Év Garancia
- Apple iPhone 13 128GB, Akku: 91%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest