Hirdetés
- PlayStation 5
- PlayStation 4
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Xbox Series X|S
- Assassin's Creed Odyssey teszt
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Február végén debütál a Yu-Gi-Oh! EARLY DAYS COLLECTION (PC, Switch)
- Assetto Corsa Competizione
- EAFC 25
-
GAMEPOD.hu
Élet az Egyesült Királyságban…
Új hozzászólás Aktív témák
-
bandi0000
nagyúr
Hali
Lenne pár kérdésemSzóval, Angliába tervezek hogy kimennék dolgozni, mennyi pénzt kellene kivinnem magammal?
A szállás tényleg ilyen drága amiket szoktam látni? 120k 1 hónapra?
És olyan lehetőség nincs, hogy pl 1 szobát 2 fő bérelne közösen?
Mennyire nehéz a tömegközlekedés? Illetve mennyibe kerül?
Vannak magyar állás közvetítő irodák ahol adnának munkát?
És mennyit lehetne keresni ilyen gyári munkákkal? Mert láttam pl hogy a Coca Cola gyárba 9,5GBP-t fizetnek 1 órára+juttatások
Hirtelen ennyi köszönöm a válaszokat
Xbox One: bandymnc
-
bandi0000
nagyúr
Köszönöm
Igen első körben Londonba akarok menni.És nem biztos hogy úgy akarok, mert van más lehetőség? Sajnos azért nem perfekt az angolom,szóval egyedül nehéz lenne találnom munkát.
Amúgy a haverommal akarunk kimenni ketten.
Jah és lakás terén van olyasmi hogy nem kéne több emberrel lakni? Tehát ilyen panel lakás szerű 1 szoba és fürdő konyha ?[ Szerkesztve ]
-
bandi0000
nagyúr
Ja hát rosszul fogalmaztam A perfektet úgy értettem hogy legalább társalgási szint, hogy pl egy állásinterjú ne okozzon gondot.
Meg azt akartam hogy nem tudom elképzelni ezt hogy működik a lakás keresés, tehát el kellene itthonról intézni mielőtt kiérek, vagy amint kint leszek akkor keressek, vagy hogy kellene csinálni?
-
bandi0000
nagyúr
válasz Armando_19 #14496 üzenetére
Jó-jó köszönöm, igazából van kint ismerős szóval vele beszélek majd csak azért szeretek mindent tudni, ez azért elég nagy döntés számomra.
Amúgy Dupla szobak 120 GBP/szoba/hét-től ennél az hogy dupla szoba mit takar?
És tapasztalatok szerint mennyire könnyű munkát találni? Nem tudom én érettségivel meg műszaki infó technikummal mit tudok dolgozni de végül is mind1 is csak jól fizessenek
-
bandi0000
nagyúr
Ezt most találtam, ha jól értelmezem itt 700font/hó? akkor ketten is mehetnénk ide és csak700-at kellene fizetni, vagy fejenként 700?
Új hozzászólás Aktív témák
- PC RTX 4070 Super , Ryzen 5 7600x AM5 , 3 hónapos használat
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Új Blueendless 2 lemezes RAID ház, Foxpost az árban
- BONTATLAN! WD Western Digital My Passport 2TB USB 3.2 Black (WDBYVG0020BBK)
- 15 hüvelykes MacBook Air M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 256 GB Midnight
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest