-
GAMEPOD.hu
Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"
Új hozzászólás Aktív témák
-
Voice24
őstag
Hali!
Egy lenovo A806 telefonról lenne szó. Csináltunk rajta még korábban egy gyári visszaállítást (nem én, a fiam), és lehet, hogy a recoveryben is járt emiatt. A lényeg az, hogy azóta a telefon bekapcsolásnál csak a lenovo feliratig jut el. Ez így már tégla, vagy menthető valahogy? -
Voice24
őstag
válasz Viktor0610 #22458 üzenetére
Jól sejted, nem a play-ről van. Régebben még fent volt ott is, de valamiért eltűnt onnan.
-
Voice24
őstag
Hali!
Kicsit telefonhoz kötött a kérdésem, de azért felteszem, hátha:
Van egy Vodafone Smart Prime 6 telefonom, 5.0.2 oprendszerrel. Rátettem a snapszer nevű apk-t, ami gond nélkül települt is. A játék rendben elindul (ahogy az összes többi eszközömön is), azonban itt a kezdés után én hiába kérem ki az első lapot, a gép már nem válaszol. Várhatok akármeddig, nem jön válaszlépés. Nem fagy le a játék, mert simán vissza tudok lépni a játék kezdőképernyőjére.
Mi lehet a gond? A játéknak nem tetszik az oprendszer? Vagy a telefonban lehet valami "akadály"?
Új hozzászólás Aktív témák
Sok embernek van kérdése az Android rendszerrel kapcsolatban, mely igazán nem köthető gyártóhoz. Ebben a topikban lehet feltenni a szakmai kérdéseket, amelyek telefon/tábla függetlenek.
A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Robogó, kismotor
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen egeret válasszak?
- Nintendo Switch 2
- Megérkezett az Android 16 nyilvános bétája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Iqos cigaretta
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget