Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csinyo
csendes tag
Atab 5 készüléket és magát az Atab cuccokat kerüljétek . Nekem Atab 5 /Gen 2es/ telom van pont egy éves lesz decemberben . A tetyoban vettem
Másodszor járt szervizben , Újpesten van az Óradna utcában , katasztrófa az egész 16-20 munkanapot mondtak hogy elkészül ez mind szép és jó csak pénteken nincs szerviz tehát simán lehet 6 hét vagy inkább 1,5 hónap is akár .
Kétszer volt bent kijelző hibával másodszorra cserélték , bunkó módon beszélnek amikor érdeklődsz húsz nap után bementem hogy rájuk borítom asztalt mert mindig csak kioktattak hogy tesztelés alatt van vagy nem tudja mi van vele ....
Olvasatok utána a neten egy pozitív hozzászólás nincs a Mercury Impex röl mint cégről aki a Magyarországi szerízt bonyolítja ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% Akku, gyári garanciás !
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- FÜGGETLEN iPhone 13 Pro 128GB Alpine Green / Zöld
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Teljes magyar Logitech Mx Keys Mini billentyűzeted lehet.
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest