Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz
AMDFan #19723 üzenetére
Nem tudhatom hogy tényleg van-e nekik raktáron,de azért 1 nap rendelés után kijelenteni hogy a minideal is hazudik a raktárkészletet illetően,hát nem is tudom,kicsit merésznek érzem.
Nekem eddig roppant megbizhatónak tűntek a visszajelzések és a saját rendeléseimet figyelembe véve,ezért is kérdeztem rá a dologra nálad.
A minideal-t ha jól emlékszem még én kezdtem el itt "reklámozni" úgymond és azért is lesem kicsit a visszajelzéseket róluk.
Amikor volt a G3 várakozás és már pár webshop árulta és rendeltek is emberek,de csak vártak és vártak.
A minideal-nél akkor az volt irva hogy nincs raktáron.
Mihelyst azt irták hogy van,rendeltem és küldték is pár napon belül.
Szóval ők a becsületesebbek közé sorolhatóak szerintem.
Persze azért apró elirások náluk is lehetséges,ilyen volt pld a Star n9770 telefonomnál hogy 1Gb-ot irtak a leirásban az egyébként 512Mb helyett
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - gyári állapot - 40 ciklus- APPLE GARANCIA
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- iPhone 14 Pro MAX 256 GB Black - 3 hónap Apple szervízgarancia - APCOM - 90 százalékos akku
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Iphone 13 Pro 128gb
- Új Apple kellékek (töltő, EarPods, kábel)
- Apple iPhone 15 128GB Black. Független. 100% Akku. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple. Független. Hibátlan. Csere, Beszámítás is érdekel!
- Keresek Samsung Galaxy S23 5G, 256gb dobozos garist Beszámítással
- Redmi note 10 4+2/128GB dobozos
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R7 3700X / RTX 2070S / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest