Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
-
Sanyesz.
őstag
válasz MotorBoy79 #9926 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy én sajnáltam rá a DHL-es felárat (34,57$). Én is 31-én rendeltem meg, de nyilván a futár gyorsabb, mint a sima posta.
Mire végre kapni lehetett a G3-at, szépen fel is vitték az árát.Motorboy 79: Volt "felára" a kütyünek?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
MAC72
tag
válasz robit1973 #9949 üzenetére
Próbáltam még nézelődni, de már nem tudom lebeszélni arról, amit linkeltél.
Egy probléma van csak, hogy nem ingyen postás.
Melyik szállítást válasszam?
Air Mail (hk post register) ?
Ez a legolcsóbb.
A TFT kijelző nem túl gáz? Gondolom ebben az árban ne várjak IPS panelt.
A RAM is csak 512MB
Elég lesz ekkora kijelzőhöz?GIJoe: köszönöm, de már megvan a kiszemelt.
Úgy megtetszett a lányomnak, hogy már nem kell neki másik.[ Szerkesztve ]
-
ZaXXoN
tag
Postáról elhoztam én is egy V12-őt. Nálam kerek perec rá volt írva, hogy cell phone. Az összeg volt kicsit kevesebb, $50 - ami ugye áfa köteles lenne, ennek ellenére nem foglalkoztak vele.
Működik a cucc, eddig nem találtam kifogásolnivalót benne/rajta.
-
MotorBoy79
tag
válasz Sanyesz. #9952 üzenetére
Igen, volt felára.
Főnökömmel együtt rendeltünk két Jiayu G3-at céges telefonnak (tehát cégnévre rendeltük, céges PayPal-lal lett fizetve) és így már rendeléskor tudtuk, hogy lesz rá 27% ÁFA, de még szerencse, hogy el lehet számolni céges költségként
VÁM nem volt rá.
Összességében nekem a telefon webáruházas ára + fél DHL szállításba, tehát kb 240 USD-be került.
Ebben a felállásban szerintem megérte a DHL-t választani.Közben frissítettem az itthoni router firmware-t és már működik is a WiFi
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz MotorBoy79 #9957 üzenetére
Olyan konstrukcióban én is dhl-el kértem volna
ps: Tokot kaptál hozzá ajándékba ?[ Szerkesztve ]
-
GeoPhoto
tag
válasz chinaminman #9877 üzenetére
szia! nekem a pandawill-tôl van az N1-es, szintén gommers rommal, tök jól megy. 2 kártyával kihúz egy napot nálam. A zte grand x fóliája jó rá, sôt vettem egy mûbôr tokot is, az is ráment, de sajnos már az elsô héten elkezdett a tok mûanyag széle töredezni, de gondolom az a kinai anyag hibája.
Ja, a képernyô szintet tuti, hogy nem gorilla glass, mert ha jó erôsen megnyomom akkor simán szivárványos lesz az lcd...
Egy megjegyzés, hátha elkerülte a figyelmed: a gommers romon soha ne csinálj factory resetet, mert bootloop lesz az eredmény.
[ Szerkesztve ]
-
GIJoe
addikt
Nincs vkinek minideal diszkont kuponja?
-
feca81
aktív tag
most kérdeztem rá,azt mondták van raktáron,és 3-4 napon belül küldik free shippinggel tracking numberrel china post air maillal
csak még életemben nem rendeltem ali expresszről. a cég valósnak tűnik,bár kicsit hátborzongató,hogy az egyik supportos neve Lily Wang[ Szerkesztve ]
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
agent_k
őstag
válasz MotorBoy79 #9957 üzenetére
Tök jó, hogy megkaptad. Én is vacilláltam, hogy rendeljek-e vagy sem, de aztán a nem mellett döntöttem mégis. Lehet kár volt. De elválik, ha megosztod a tapasztalataidat majd.
-
mikrofon
veterán
válasz chinaminman #9877 üzenetére
Átpartícionáláshoz, a leírásról tudnál küldeni egy linket?
-
orkester
őstag
Nyugodtan rendelj, ugyanúgy visszakapod a pénzt probléma esetén, mint a Paypaltól. Csak akkor fizetik ki az eladót, ha minden rendben volt. Nekem is adták már vissza a pénzem, mert nem küldte el a telefont az eladó a vállalási határidőn belül (+még adtam nekik 1 hetet, de addig sem sikerült).
[ Szerkesztve ]
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
feca81
aktív tag
nem nagyzolok,csak lusta vagyok lefordítani,és úgyis mindenki érti. Ráadásul egyszerűbb azt leírni, hogy free shipping, mint ingyenes szállítás, tracking number ,vagy csomagkövető szolgáltatáshoz szükséges kód, stb. Egyszerű spórolás. ennyi.
Sztem mindenkinek fontosabb a tartalom,mintsem a külcsín, de javíts ki,ha tévedek.(#9966) orkester: akkor már csak coupont kell keresnem, és meg is rendelem
[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Kártyával. Itt az Aliexpress szolgáltatja azt amit a Paypal. Sőt, ha nem találsz kupont, Mastercarddal fizetsz és az első rendelésed, akkor ha szombaton vásárolsz 5$ kedvezményt kapsz, igaz csak 150$ vásárlás felett.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
LámaZ
addikt
Az a baj a hozzád hasonló emberekkel, hogy elvárnád a kínai kereskedőtől és gyártótól, hogy neked kiváló minőségű árut szállítsanak a lehető legrövidebb időn belül (+olcsón), de te a saját bevallásod szerint is lusta vagy, és - teszem én hozzá - trehány is.
A dolgok így nem fognak működni (vagy funkcionálni?).Legyen minden jó!
-
feca81
aktív tag
Látom személyeskedünk, hát tegyük azt. Fogalmam sincs mit ártottam neked, de biztos megvan az okod rá,h sértegess. Észrevettem, h szívesen osztod az embereket mindenféle vélt vagy valós ok alapján. Biztos kisebbségi komplexusod van, és így vezeted le a feszültséget, szíved joga.
Az a baj a hozzám hasonló emberekkel,hogy elvárom,hogy a pénzemért szolgáltatást kapjak, ne ígéreteket, és hazugságokat. Minek vegyek meg valamit dupla áron, amikor szimpláért is megkapom? Emlékeztetnélek,hogy a G3 899 yuan, ami kb. 140$ tegyen rá 40-60$ hasznot,de ne 80-100-at! Ha te gazdag vagy, vedd meg drágán. Nekem van egy elvem, hogy mennyit adok egy telefonért. Ennél többet számomra nem ér meg. Ennyi.
+ ha megígéri nekem, hogy 3 napon belül postázza, és 2 hét után azt mondja,hogy még 2 héten belül nem kap, had' legyek már ideges emiatt, és követeljem vissza a pénzem. Be tudom fektetni én is, Jobb, ha nekem kamatozik!Egyszóval a közeljövőben ha nem esik túlságosan nehezedre, hagyjál békén, és idegesíts mást. Nem érdekel a véleményed, és a segítséged se kell, 31 évet eléltem nélküled, szerintem ezután is menni fog. Valahogy eddig mentek, funkcionáltak a dolgok.
Még egy dolog: az a baj a hozzád hasonló emberekkel,hogy kérdés nélkül beleugatnak mindenbe, aztán még ők vannak felháborodva, ha visszaszólnak. Engedd meg,hogy megosszam az egyik kedvenc idézetem:
"A vélemény olyan, mint a s.gglyuk. mindenkinek van, de senki se kíváncsi rá"részemről befejeztem az off-ot,többet nem válaszolok neked.
-
gps76
őstag
Azt tudja valaki,hogy a négymagos MTK proci mikor fog megjelenni,úgy hogy elérhetö is?
-
feca81
aktív tag
válasz berigazek #9977 üzenetére
no ez legalább jó hír! akkor van olcsón G3. most már csak a kuponomat kell megkapnom,mert elfelejtette az ali express aktiválni...
Asszony meg kap egy thl W1+-t, ha sikerül a happy hour a pandawillnél!te tudsz szerezni kupont az ali-ra?
-
motocoder
aktív tag
-
acelos
tag
-
Sir Riccio
addikt
Mixeshopékhoz nincs kuponja esetleg valakinek?
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
Ezekiell
veterán
Én is gondolkozok egy ilyen rendelésén, a kérdés, hogy van hozzá frissítés, esetleg custom ROM (CM10 pl)?
Aki mibennünk nem bízik, az önmagában sem bízik. Aki mibennünk nem bízik, az a mi fényes békénkben sem bízik. És aki a mi boldog, fényes békénkben nem bízik, az áruló.
-
feca81
aktív tag
válasz Ezekiell #9988 üzenetére
root van hozzá, ez fix. és amekkora rajongó tábora van,tuti lesz custom rom.
más: pandawillnél a happy hour kezdetekor a 160$ (20% off) hirtelen 173$ (14% off) lett. milyen már?
inkább megveszem a tmallboxtól 170-ért bármikor akció nélkül...[ Szerkesztve ]
-
orkester
őstag
Volt 5db, megvették. Pár percig élt az akció. Most én is néztem kíváncsiságból, mert nem rég rendeltem én is egy ugyanilyet 2,75$-al drágábban.
Egyébként Aliexpressen is van 160,19$-ért, igaz egy 0 értékeléses eladónál, így azt is meg lehet próbálni, akinek persze nem sürgős.
Illetve 170-ért : [link] én tőlük vettem, egy 5$-os kuponnal.
Tmallboxnál is 173$, mert rájön a 3$ "postaköltség".
[ Szerkesztve ]
-
feca81
aktív tag
válasz orkester #9990 üzenetére
a 0 értékelésest hagyom, annyit nem ér. Akkor marad a tmallbox,mert az ugoodbuyról még jót nem hallottam. Ráadásul a honlapjuk se elérhető, mert "veszélynek vagyok kitéve".
ha megérkezett a telefon, mindenféleképp számolj be róla, milyen, mert nagyon érdekel! + a coupont hol szerezted?még jó, hogy "free shipping"... szeretem az ilyet.mind1, az a 3$ még belefér, hogy nem vagyok időhöz kötve. Bár ha neked megérkezik az ugoodbuytól,lehet megrendelem az aliról.
[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Tmallbox rendelésnél mennyi idő elteltével kellene látnom a Singpost-os tracking numbert?
(tegnap 15-kor kaptam az üzenetet, hogy feladva)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
orkester
őstag
Volt egy Haloweenes memóriajáték (azt hiszem az Alibaba.com-on) és onnan volt a kupon. Előtte 2 héttel naponta volt karácsonyi 10$ kupon (azt buktam egy hazudozó, telefont 2 hétig nem küldő eladó miatt). Nem kizárt, hogy hamarosan megint lesz valami. Nov.23.-án pl. itt a Fekete Péntek is.
-
Bagira01
veterán
Ùgy néz ki a héten màr nem lesz meg a v12-m. 29-e òta emészti a posta. Tököm kivan, hogy minden külföldi rendelésemnél a magyar posta a szűk keresztmetszet....
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Ez mekkora duma:
Storage ROM
16GB (note: the operate system and Apps take some spaces, so only show 2GB + 502MB)
agyam eldobom...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
az aliexpress-en vmerre, már nem tudom
de, h ne csak hülyeségeket beszéljek, ehhez mit szóltok?
most ez nekem nagyon megtetszett...
Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
Unsign
tag
válasz body007 #9998 üzenetére
Nem rossz. 200 dollárért szerintem nézd még meg az AMOI N820 vagy N821-et (sokáig favorit volt,de inkább a G3 felé húzok) és alternatíva lehet a Newman N1 is (ez picit kisebb és olcsóbb - 4,3")
Árban felette, amik leírás és tesztek alapján jónak tűnnek, az az UMI X1 és ha van/lesz Jiayu G3, a ZOPO-k és a W3+ ...stb[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest