Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
válasz XM-L T6 #9050 üzenetére
tudom, és lesegetem 12h ként van e, ha igen veszem meg...
Etotalknál van, de 275$ pöttyet túlzás... -
ouzohuto
senior tag
-
feca81
aktív tag
válasz ouzohuto #9054 üzenetére
egy kamu oldal. messziről látszik. ha nem hiszel nekem,nézd meg az about us-t. legalább azt kitöltötték volna.arról nem is beszélve,hogy mi a linkje a page-nek: http://www.jiayumobileshop.com/about-magento-demo-store
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
-
feca81
aktív tag
válasz XM-L T6 #9064 üzenetére
jó kérdés. egyik áruházra se mondhatom,hogy 100%-ig megbízhatóak. mindegyik sunyi. van akinek gond nélkül megérkezik a cucca, van akinek ugyanattól nem, vagy hiányosan.
én személy szerint ezeket tartom megbízhatóbbnak, mint a többit:
ttmalls, etotalk, tmallbox, pandawill, mixeshop, antelife, android-sale, lightake, fastcardtech.
ismétlem, egyik se tökéletes! szived joga, melyiket választod...Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
krics
tag
Alin eladotol fugg, van-e paypal, persze tobbnyire nincs, de naluk is van buyer protection, es a vevonek csak akkor utaljak at az osszeget, ha a vevo konfirmalta, hogy rendben megjott a cucc. A vevonek erre bizonyos ideje van, multkor nekem 30 nap volt, most 45 nap, ugyanis 3 napja onnan rendeltem g3-at Best Cash nevu eladotol 204 dollarert szallitassal egyutt (S'pore post). Csavo szerint valamikor jovo heten kapjak meg a telokat a gyarbol es a megrendelesek beerkezesi sorrendjeben postaznak.
-
Sanyesz.
őstag
Igen. Minden bolt ezzel hiteget, hogy a "jövő" héten lesz raktáron G3. Csak azt nem tudni, honnan számítjuk a jövő hetet.
Én is kaptam "értesítést" a ttmalls-tól, hogy a héten lesz, de senki nem tudja, hogy megjött-e a várva várt szállítmány.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
RBJ
addikt
Hónapokig ment a hypolás G3 ügyben. Még mindig senki ne jutott hozzá? Lehet kamu telefon.
Lenovo 660
ez mitől vízálló ha a hátlap alatt vizes.
[link][ Szerkesztve ]
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
berigazek
őstag
Gratulálok srácok,hogy a pénzt visszakaptátok Wang úrtól!
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
sasa311
veterán
Mindegyik kínai kamus, mint az állat.
Mikor lesz nekik készleten akkor meg fogod kapni a telefont, de a hazudozás az folyamatos. Mielőtt fizetnél minden van készleten, persze, holnap tudjuk is küldeni, fizess csak.
Aztán mikor fizettél akkor jönnek a gubancok, hogy jajj hát nem elfogyott, de majd jövő héten jön, válassz mást, kihagynak belőle ezt-azt, stb...
sajna ez ilyen.
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
ZaXXoN
tag
Az ebay-en ugyanúgy ott állnak sorba a kamuárusok. Hamis memóriakártyák, rossz aksik, semmit se küldő emberek. Ha nem bírod a feszültséget, akkor ne neten rendelj, hanem menj be a boltba, ahol ismered a szervizes józsit.
Ami a kínai kamuzást illeti, tessék figyelembe venni a kultúrák közti különbséget. Az, ami nekünk hazug hitegetés, náluk sokkal inkább kedves reményéltetés. Keleti kultúrákban sok helyen kifejezett udvariatlanság egy kérdésre nemet válaszolni.
-
hevizms
addikt
Ezzel nem is lenne semmi gond ha mondjuk ezt irnák,ami elnézve a helyzetet még igaz is lenne"sajnos még nincs készleten,de igéretet kaptunk a gyártótól és 1 hónapon belül biztosan lesz.Hogy pontosan melyik héten azt rajtunk kivül álló okok miatt nem tudjuk pontosan megmondani"
Ehelyett konkrét időpontokat irnak némelyek,pld pénteken feladjuk,vagy most épp nem jutott neked a pénteki szállitásból de hétfőn biztosan küldjük.Persze tudja ő is hogy ez nem igaz,szóval HAZUDIK!!!!
Nem kell őket védeni.Hazudoznak csak azért hogy náluk rendelj. -
berigazek
őstag
Egy a lényeg:már nem olyanok,mint régebben :-(
(Tisztelet a kivétel!),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
Sir Riccio
addikt
No, srácok, addig jutottam az x299-ivel, hogy van Root és GAPPS, viszont nincs GPS, 3G és Magyar nyelv, és ezek vélhetően nem is megoldhatóak (mert ugye kérdés, hogy most akkor végülis MT6515 ill MT6575 van-e benne). Mindenesetre mivel nekem fontos a GPS és később talán a 3G is az lesz, érdekelne valakit a cucc? Akinek ez a kettő nem fontos, jól járhat vele, nagyon szép a kijelzője és gyors is.
Deutsch Richárd Fotográfia / www.riccio.hu
-
siryeti
tag
Sziasztok, Zopo tulajoktól kérdezném :
végre megvan a ZP300+-am , nagyon tuti, Imax mozi kijelzővel,
minden tetszik rajta de nem tudom flashelni a romot.
Mindent letöltöttem, driverek telepítve, flashtool indít , teló csatlakoztat, de nem ismeri fel a telót, írja hogy csatlakoztassam. Snappea telepítve, mindent lát a telón.
Mindent a zopo oldalán lévő videó szerint csináltam.
Windows7 64bitHa van valami ötlet jöhet, köszi
-
krisztian07
tag
Jól írod, hogy ismerned kell a szervizest, mert előfordulhat hogy elhajtanak. Ismerősöm Samsung i900 Omniájának a kijelzője beadta az unalmast. Elsőre szó nélkül kicserélték, majd mikor fél évre rá másodszorra is tönkrement elutasították a garanciát. Azt mondták, hogy a töltő csatlakozóján oxidáció van, tehát beázott. Ő hiába mondta, hogy nem és a telefon egyébként működik, csak a kijelző máshol érzékel mint ahol nyomja nem érdekelte őket. Persze szívesen megcsinálják egy 20-asért és így talán el tudja adni 10-ért. Tuti biznisz.
[ Szerkesztve ]
Mondtam, hogy a droidot, ne rakjátok ki oda, Mert leviszi a buráját egy aszteroida!
-
siryeti
tag
válasz banderasz77 #9092 üzenetére
Köszönöm.
Ante-ról, kicsit kalandosan, először G3 előrendelésnek indult ez is azután meg hogy ne csússzak ki a paypal védelemből, meg türelem is fogytán, változtattam erre, a nagy ünnepek előtt egyeztetve emailben velük, ráfizettem gyorsan, erre közölték hogy nincs fekete, csak ünnepek után.
Ideg , várakozás, hitegetés, paypal vita....
Tehát így, alkudozások után végülis 250 dodó lett kb.[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
válasz banderasz77 #9092 üzenetére
Státuszom változott!!!!!
RF106125355SG 15-10-2012 27-10-2012 Arrived at overseas (Country code: HU)
Vajh mikorra hozza ki a posta?
-
GIJoe
addikt
Akit érdekel olcsó dual sim mobil: Y9300+ 56$
-
Bagira01
veterán
válasz banderasz77 #9098 üzenetére
Neki, ha jól emlékszem 15-e körül adták fel. Szóval sanszos, hogy a 21-i küldemények a jövő héten még nem jönnek meg
[ Szerkesztve ]
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
ctibor
senior tag
Sziasztok, vettem itthon egy Mo.-ra frissen érkezett Alcatel OT-997D kétkártyás, Android 4.0-ás, 1GB RAM-os, 1Ghz dual-core MTK csippel szerelt telefont. (Forrás: mobilexpressz.com) Jó tesztet olvastam róla, és egyelőre -- két nap után -- tényleg meg vagyok elégedve vele, gyors, minden átlag-alkalmazás gond nélkül fut rajta. (Azért írom, hogy átlag-alkalmazás, mert játékokból csak egy pár egyszerűbbet -- pl. Pasziánsz,stb. -- használok, erőforrás-zabálókat nem.)
Tehát minden műkszik, egy progi kivételével: iGO Primo 2-t próbáltam rá feltenni, ugyanazt, ami gond nélkül fut a sokkal gyengébb BLU Studio 5.3 telefonomon (650 Mhz MTK proci, 512MB RAM, stb.). De az új Alcatelen nem indul meg. Feltelepül, de első futtatáskor ezt a hibaüzenetet adja: "Error. User inteface resolution [0x0] is not supported or compatible skin cannot be found. Exiting application."
Nem tudom, mit tegyek, hiszen mindkét készülék 480x800 felbontású. Más fórumon kaptam mindenféle tanácsokat, mit változtassak a sys.txt-ben, meg a data.zip-ben, párat próbáltam is, de nincs eredmény. Meg különben is, akkor a BLU-n miért megy gond nélkül, ha rossz valamelyik érték ....
Nektek van valami ötletetek?
Üdv.,
Tibor
Galaxy Tab S6 LTE, Galaxy Z Flip3 5G, Galaxy Watch4 Classic e-SIM
Új hozzászólás Aktív témák
- Trump vagy Harris
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest