Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
xhege
veterán
Mi a javaslatotok? Egy 16 Gb Class 10 kártya vagy egy 32 Gb Class 4? Anyagilag ezek férnek kb bele most
-
orkester
őstag
Sziasztok!
Eddig csak olvastam topikot, de most már írok is pár sort.
Nagyon nem jön be ez a telefon vásárlás...
Én is benne voltam/vagyok egy Hoo-s (Jiayu G3) rendelésben, persze nekem is kézbesíthetetlen. Többetekkel 1 időben rendeltem és csak ma d.u. jelent meg a posta.hu-n.Miután biztossá vált a csalás rendeltem közben az Antelife-ról egy Jiayu G2-t, mert az új 2magos, 1GB Ramos raktáron volt és aznap a Youtube-ra is feltöltöttek róla saját videót.
Attól kérdezném, aki már rendelt tőlük, hogy miután feladták is "Processing" volt az állapot? Mert már 2 emailemre nem válaszoltak, a Facebookon mindenki panaszkodik, hogy náluk sem változott a rendelés állapota régóta és senkinek nem írnak, bezzeg napi 3 reklámot kirakni nem lusták. Skype-ra sem lépnek be. Nagy nehezen elértem a live chat-en valakit, az utánanézett (elvileg) és közölte, hogy már feladták, de várnom kell pár napot, hogy elküldjék a csomagszámot. Érdekes.
PSN: orkester ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet ** Ha nem válaszolok valószínűleg le vagy tiltva és nem véletlenül. ** Ha valami karcos, kopott, megrágta a kutya, kérlek ne hirdesd újszerűnek, köszi!
-
Novicsok
tag
válasz berigazek #8240 üzenetére
Nem én vagyok a szoftveres szakember, ne engem kérdezz.
Én mindig konkrét céllal kezdtem, nem csak rootolás, hanem a kínai ROM eltakarítása, stb.
Mint mondtam, én leírt instrukciók szerint dolgozom. Nem azért, mert értek hozzá, hanem pont fordítva.
Pl. Renault Megane autóm szerelése: Haynes könyvet vettem ebayről, és abból szerelem az autót. Jelentős pénzt takarítok meg, hogy nem a szervíz jön rá, mi van, hanem én, és eldöntöm, hogyan csinálom meg. De így volt ez a P20 Pannónia, Trabant, Lada 2107, stb. szerelésekor is. Sőt a Rotax/Aprilia robogónál is. Komoly javításokat csináltam. De ez csak hobbi, cégautóval járok. -
hevizms
addikt
Hungobungo ajánlotta valakinek ezt az oldalt,én innen rendeltem kártyát pikpak pontra hozással(435ft).
http://itmedia.sk/shop.php?c=/memorycard/SDmicroHC
Ja és 2 nap múlva itt volt a helyi pikpak ponton:-)
Utólag is kösz tippet Hungobungonak:-)
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Duplázott:-)
[ Szerkesztve ]
-
devast
addikt
válasz hevizms #8245 üzenetére
Ezt mondtam már én is anno... a 3-5 napos dhl-ből lesz tipikusan 10-15 mire kézbe kapod, és nekem spec eddig mindig mindent vámoltak, számlát kértek stb, ismeritek a járást. EMS is majdnem ugyanez, csak ott a magyar posta jár el a nevedben, és még azért is fizetni kell, hogy levámoltatják a cuccot, és még több idő is mert csak levélbe küldenek értesítőt...
-
berigazek
őstag
-
hevizms
addikt
Nekem csak ez az egy rendelésem jött DHL-el,szóval én azt nem állitom hogy minden szállitás ilyen,sőt ahogy olvasom sokaknak meg simán átjön gond nélkül.
Engem megszivattak és én azóta tartok tőlük.
Mondjuk már nem tudom bemásolni,de ha az első nyomkövetés szerint átjött volna,akkor tényleg a kezemben lett volna 4 nap alatt.
A legdühitőbb az volt hogy a státusza a "vámkezelésre vár"-ból már átváltott "vámkezelve" állapotba,amikor is visszahivta egy ügyintéző,pedig ha nem teszi,akkor már másnap a kezemben lett volna -
devast
addikt
válasz sasa311 #8266 üzenetére
Nekem pl 16 nap volt az ems usa-ból. Sima first class ezzel szembe általában a kezemben van 7-10 napon belül, vám/áfás móka nélkül.
Maradjunk annyiban, hogy statisztikailag kb 50% ,hogy dhl-es átlagos csomag megvámolódik, míg china airmail / first class / sg post / hk airmail stb -nél kb 1%.
Van aki bevállalja, és rendszeresen megússza, míg másoknak ez még az életükbe nem sikerült, pedig nem 2x rendeltek dhl-el. -
Ghostdog77
tag
válasz orkester #8253 üzenetére
Jó Estét
Ne izgulj én 09.23 fizettem, 09.27-én kapott tracking számot, 10.11-én indult el Kínából és 10.18-án kezemben volt a telefon, szerintem az elején húzza az időt , mert valószínűleg nem tudja azonnal küldeni
"Mi az, amit megvetsz? Erről ismerszel meg igazi mivoltodban."
-
peter76bp
aktív tag
válasz Ghostdog77 #8271 üzenetére
A tracking számot a posta adja miután feladták a csomagot, nem? Akkor miért nem indult el a csomagod 2 hétig a postára adás után?
-
pmikloska
aktív tag
válasz peter76bp #8272 üzenetére
A tracking számot valószínűleg csomagban veszik, és előre ki van osztva nekik egy jó adag. Amikor neked megadják, még nem biztos, hogy a postán van a cucc, csak összegyűjtötték azokat a csomagokat, amiket át fognak adni a postának. Mire valóban postázásra kerül, addig napok telhetnek el, sőt akár egy hét is.
-
Ghostdog77
tag
válasz peter76bp #8272 üzenetére
Szerintem, úgy működik, hogy a Szingapúr postán vesz egy számot és később adja fel, bár azt nem értem, hogy 27-től hol állt a csomag 11-ig mert 27-én azt lehetett olvasni "ORIGIN SHIPPED 27/Sep/2012 18:32:01 HONGKONG" és 11-én "DESPATCHED TO OVERSEAS 11/Oct/2012 15:54:00 SINGPOST " na mindegy de megjött és nem csak képernyővédő fólia volt...... igen ahogy ZaXXoN is írja
[ Szerkesztve ]
"Mi az, amit megvetsz? Erről ismerszel meg igazi mivoltodban."
-
Novicsok
tag
válasz berigazek #8267 üzenetére
Lada motort, seb.váltót egyedül cseréltem. Trabantban féltengely csukló csere utcán Moszkvában, Trabant sebváltó szétszedés utcán télen Moszkvában.
A Megane-ben már jobban el kell gondolkozni, sok célszerszám kellene, ami nincs. De azért féktárcsa csere, törött kipufogó kiszerelése, generátor leszedés, stb.
Jó módszer szakszervízben csináltatni pl. futómű diagnosztikát, azután elvonulni, és sokkal olcsóbban megcsinálni, ha lehet.
Ma már utálok utcán szerelni. -
Bagira01
veterán
Lehet jobban megérte volna a tmallbox-ròl rendelni a v1277-et. Nàluk legaláb megy az oldal. A ttmalls tetű lassú és a választ sem ismerik.....
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
_Karesz_
tag
Na meg is rendeltem tegnap Pandawill Kicitcíp Wangtól a telefont, szingapúri postával kértem egy x26i sony koppintást. Most reggel pedig be is buzeráltam őket pár kérdéssel emailen. Meglátjuk mikorra ér ide. Majd beszámolok a fejleményekről, ha érdekel valakit.
-
feca81
aktív tag
Gyerekek a tököm kivan a postával. 18-án 3:38-kor írták a trackingen,hogy kézbesíthetetlen. felhívtam rögtön reggel 8kor őket,mondták,hogy a központi postán a Teréz krt-on van, át lehet venni. Este 7kor elmentem érte, akkor már a kimenő központban volt lezárva,ami csak 4ig van nyitva. próbálkozza kreggel. Ma már fent csücsül a repülőn ami Kínába tart. Egyszerűen képtelenség,hogy milyen gyorsan dolgoznak. még azt a rohadt fóliát se tudom átvenni. Enélkül hogy tudom bizonyítani,hogy nem telefont kaptam???? Máskor heteket ülnek a csomagon. Most meg 24 óra leforgása alatt már vissza is fordították a csomagot.
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
banderasz77
addikt
Lehet kicsit off, de ez a közösség már úgy is a china rendelésekről szól a telókon kívül.
A gyerekeknek szeretnék rendelni egy tabletet Karácsonyra. 9 és 7 évesek és persze elsődlegesen játékra kellene.
Szóval szeretném kérdezni, hogy ár/érték arányban mit ajánlotok és honnan? Ebben teljesen analfabéta vagyok, ja és wifijük van otthon, nem lenne rossz, ha egy két netes dolog is menne pl. egyszervolt.hu és társaik.... -
thumb
aktív tag
Sziasztok!
Már korábban beírtam de sajnos nem jött válasz így beírom mégegyszer hátha. Ez a bolt szerintetek megbízható, merjek innen rendelni?: ez
köszönömA lepke egy olyan rovar, amely a helikopterek családjából származik.
-
Bagira01
veterán
Ne keverjètek, ez telós topic. Van tabletes is, ott is sokan rendelnek kínából.
Hirdetéseim: http://goo.gl/TfNH1d
-
Novicsok
tag
válasz banderasz77 #8282 üzenetére
Tablet ügyben (is) adhat tanácsot:
agrillok@gmail.hu, 06 70 2389310
Nem ismerem, de hirdeti magát. -
xhege
veterán
válasz banderasz77 #8282 üzenetére
Állítólag kis hazánkban kapható Concord Tab One nem rossz olcsó tablet. Kínából az Ainol tableteket hallottam ár/érték arányban dicsérni.
thumb: az általad linkelt oldalról nincsenek infóim
Bagira01: a ttmalls valóban lassú és nem válaszolnak az e-mailre, de a csomagomat elég gyorsan intézték és adták postára. Igaz még nem érkezett meg és nem tudom mit tettek bele A tmallboxot én kérdeztem V1277 ügyben és nem volt raktáron, azt sem tudták megmondani mikor kapnak.
-
válasz body007 #8149 üzenetére
Beszéltem a mixeshop-os "lindával". Csak nézet, h milyen 512 MB-s b92m-ről beszélek neki mikor az enyém 1 GB-os.
Furcsálltam is eléggé a linken szereplő telót mert az 1 GB ram-ra nagyon oda figyeltem, 512 az édeskevés ahogy én használomMindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
xhege
veterán
válasz banderasz77 #8289 üzenetére
Az attól függ . Hordozhatóság szempontjából jó, de be kell menni egy üzletbe kézbe fogni és megnézni, hogy milyen élmény.
-
xhege
veterán
Nem akarom szét offolni a topikot, ezért ha valakinek van tapasztalata magánszemélyes mobilflotta ügyben az írjon rám priviben. Kíváncsi vagyok, mik ezek és nem-e átverés?
-
mikrofon
veterán
Megjött a kedvem a hackeléshez az új telón.
Ki is próbáltam már két ROM-ot, de végül is visszaraktam az etotalk-osat! Jól összerakott, minden be volt állítva, még a magyar rádió állomásokat is behangolták....
A recovery is etotalkos volt, de azt le kellett cserélni, mert a backup és restore nem működött. (Gondolom, valahogy így védi az etotalk a ROM-ját) Ezért ezt cserélnem kellett....Igazából egy dolog nem tetszik. (Tudom, ezt a téma már részben érintve volt!) Egy kis segítségre lenne szükségem. Sok programot és engem is megzavar a telefon memóriakiosztása (sdcard; sdcard2). Olvastam az újraparticionálásról. Ez szimpatikusabb, mert a külső SD és a belső tárhely mount-olásának felcserélése, valójában az sdcard2-re kerülő belső memória "elvesztésével" jár... Érdeklődöm, hogy ez bármilyen telefonon használható? Azt hiszem a v970-hez van leírás. Tudom ezzel a leírással a Lenovo a789-hez is alkalmazni? Vagy van valami más javaslatotok?
-
feca81
aktív tag
Csoda történt!!! Le a kalappal a posta előtt. visszafordították a csomagomat! jövő héten meg is lesz a bizonyíték arra,h átvertek.
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
berigazek
őstag
Most megszívtam...
A VÁMHIVATAL hívott,hogy náluk van a csomagom és majd küldenek egy mailt pár kérdéssel?
Ki tudja milyen kérdéseket tesznek fel?Ezek szerint nem csinálta meg nekem az ELADÓ amire kértem,most megszívatnak ezek engem,most mondták,hogy 30,-USD értékű MP4 van a csomagban és nem engedték át,most mit mondjak nekik,Annyit mondtam,hogy,ha nem mp4 érkezett akkor visszaküldetem a FELADÓ-nak HK-ba!
Mit csináljak,eddig jó volt minden,most fuccs... :-( (oda a thlw3+),,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest