Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sysrq
őstag
Hardverben, árban erősek ezek a kínai telefonok, de mi az esély hogy az Android 4.x.x Magyarul fog visszaköszönni róla?
Megoldható?
Vagy marad az Angol?Keresek Thermalright 1150 lefogatót
-
robit1973
aktív tag
Vannak olyan készülékek, amik eleve tartalmazzák a magyar nyelvet, vannak olyanok, amik nem, de már készült hozzá magyarítás és vannak amelyekhez egyelőre nem elérhető a magyar nyelv. Elvileg bármelyik androidos kínai telefon magyarítható. Vásárlás előtt érdemes tájékozódni a témában.
-
tuxihome
csendes tag
válasz pmikloska #7599 üzenetére
Hát nem ismerem édesanyád, de tapasztalat alapján mondom, az ismeretségi körömet alapul véve, 4X5-5X körül nem szerencsések ezek az androidos kütyük + alap hozzá a net ami ha nem előfizetés, lehet folyton töltögetni a semmire, szóval próbáltuk mi is párszor de nem megy... Hogy Morpheust idézzem a " a tudat nehezen áll át "...
-
kugli81
aktív tag
Srácok egy kérdés ...2gb rom van a telomban és alapban odarak mindent ...amit tudtam átmozgattam sd-re meg az van megadva alapnak....,de vannak játékok progik amik csak a telo romjára másolt android/data könyvtárral müködnek azaz ha az sd-re másolom nem mennek .Erre van megoldás?
Gigabyte p35ds3,6750@3,4ghz,inno8800gt,logitech z-5500,kingmax2x1gb 1066mhz....
-
Buccer
tag
Erről valakinek vélemény?
Már aki jobban ért hozzá nálam. Ezzel szemezgetek egy két hete.Pécs City
-
veterán
Lehet, hogy én már extrém vagyok, de nekem a két SIM-es telefon mellett van egy tablet, egy subnotebook (dokkolóval az irodában 22"-oa kijelzővel), amit hordok magammal, valamint egy 17"-os nagy laptop is itthonra.szóval 4,3" / 7" / 12" / 17" / 22" egyaránt, mindez napi használatban.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
kugli81
aktív tag
Ezeken a telokon akkor a nagyobb játékok nem fognak futni azaz az sd kártyáról nem mennek ?
-
kugli81
aktív tag
válasz robit1973 #7612 üzenetére
Letöltöttem torrent-ról bár játékot ,de pl sygic aura és ha az sd karira rakom ugy nem megy csak ha a telefon 2gb os adroid/data mappájába akkor ott müködik.....Ha a telore telepitek valami onnan már átudom rakni őket sd kártyára álltalában csak nem elég a hely.. ....
Vagy addig kell keresgélni amig nincs olyan ami menne sd kártyáról ?[ Szerkesztve ]
-
szpali
addikt
azt olvastam soook oldallal előrébb, hogy többen rendeltek már
én is szemezek veleItt láttam, de kissé drága...
http://etotalk.com/huawei-u8836d-ascend-g500-pro-shine-gorilla-glass-ips-android-dual-sim-43qhd-dualcore-10ghz_p3029.htmliPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Moleman
addikt
Szerintem egyiknek sem tudod itthon érvényesíteni a garanciáját, akár van márkaszerviz, akár nincs.
Ha itthon lenne a két telefon ugyanennyi, akkor rászánnám azt a +10 ezret, nem is a GG és az akksi miatt, hanem mert nagyon tetszik a Huawei, talán a legszebb telefon, amit eddig láttam. Viszont látatlanban nem merek ennyi pénzt kifizetni (még nem rendeltem telefont Kínából), így inkább teszek hozzá még 10 ezret, és próbálok vadászni itthon egy Motorola Atrix 2-t.
@(#7615) szpali
Itt olcsóbb, ráadásul most ingyenes a szállítás.[ Szerkesztve ]
-
Buccer
tag
válasz Moleman #7616 üzenetére
Nem is feltétlen a garancia miatt, de ha bármi gond van vele, nem Kínába kell menni intézni, hanem itthon is tudnak segíteni. Pl összetörik a kijelző vagy kell egy hangszórót cserélni...
Amúgy nekem ez az 50-60 közötti ár még határeset lenne, talán belefér kategória.
Pécs City
-
kugli81
aktív tag
válasz robit1973 #7617 üzenetére
Én torrentől leszedtem ,de könyvtár is volt hozzá azt raktam az sd karira ,de nem ment majd a telora...A demo lehet menne nem tudom azaz amit utolag tölt le lehet az megy már az sd kártyára...
Ez nem akkora méret ,de egy nagyobb játék már lehet nem is fér el oda azért kérdezem..... asphalt 7 stb nem tudom ,hogy rakjam fel...[ Szerkesztve ]
-
Sanyesz.
őstag
Amikor én megrendeltem a hootablet-ről, kértem a rootolást és a magyar nyelvet is. "Természetesen" mindkettőt készséggel megígérték. A csomag még nem ért ide... Egyébként vannak fenntartásaim, mert a ZOPO oldalain csak a 900-asnál említik a magyart nyelv elérhetőségét.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Mathiax Rex
csendes tag
Megérkezett a dual SIM-esTajga Android ICS-vel és MTK6577-tel brutál akksival. Kicsit vastag is talán emiatt.
http://www.technika.us/mobil-mobiltelefon/fly-energie-iq440-ket-sim-ketmagos-cpu -
xhege
veterán
válasz Mathiax Rex #7624 üzenetére
Ugyanezeket a telefonokat vesszük Kínából csak 35-40 eFt-ért.
-
beers
addikt
-
turkburk
tag
válasz fateless #7632 üzenetére
Én is így gondolom. Nem válaszoltak mert csalók, de nem azért csalók mert nem válaszoltak.
PayPal nem sieti el a dolgot, 10 napot vár az eladó válaszára. Aztán bekér tőlem is, tőle is ezt-azt. Lehet egy hónap is mire megkapom a pénzt, addig meg aggódás. Persze ha wang írna egy választ, hogy oké, mehet vissza az sokat segítene.
szerk:
Mondjuk annak örülök, hogy nem adott fel semmit. Könnyebb így vitázni mint videót küldeni ahogy felbontom a képernyővédő fóliát rejtő csomagot.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Nekem az a fura, hogy a kínai nagyünnep után mintha megzavarodtak volna a boltok... lehet, hogy túl sok rendelés futott be hozzájuk, és nem tudják lekezelni?
Ahonnan én rendeltem (tmallbox) és rendben megjöttek a dolgok, ott is elérhetetlen az online support egy ideje.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
bertokl
tag
Megint képernyővédő fóliát küldött a nemrég átvert svájcinak a hootablet. Sok esélyt nem látok, hogy bárkinek is telefont küldött volna.
[ Szerkesztve ]
-
easymail
csendes tag
válasz berigazek #7637 üzenetére
Nem jó hírek a hóóóról:
http://tabletrepublic.com/forum/tablet-manufacturers-suppliers/hootablet-legit-fraud-2957-8.html
78. hozzászólás. A reklamáló srácnak megint egy képernyővédő fóliát küldtek.
Azt hiszem ezt beszívtuk... -
robit1973
aktív tag
válasz banderasz77 #7642 üzenetére
Szerintem a tmallbox nem rossz, de előtte kérdezz rá, hogy tuti van-e raktáron abból amit rendelni szeretnél!
-
MotorBoy79
tag
Nálam továbbra is a Dream X a nyerő.
Már csak azt kéne tudni, hogy október 26-án honnan rendeljem meg, mert tuti biztos pár perc/óra alatt el fog fogyni az első adag. -
nagyúr
Azért elég sokatmondó, hogy a "what about hootablet?" keresésre a gugli rögrön a ripoff report oldalt dobja be...
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Sanyesz.
őstag
válasz cappa72 #7645 üzenetére
Ellenpropaganda!
Mondjuk az "átvert" srác, azért feldobhatott volna egy "unboxing" videót, pláne, hogy "állítólag" előzőleg is fóliát kapott.
Előbb-utóbb már egész szép gyűjteménye lesz képernyővédő fóliákból.[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
osztraksajt
őstag
válasz bertokl #7638 üzenetére
Nekem ami inkább kicsit gyanús ebben, hogy HK a tracking number vége a srácnak, holott itt mindenkinek CN (legalábbis nekem és akinek még láttam) de javítsatok ki, nem írta be azért mindenki a számot. Meg hogy neki már 2x is megfordult neki a levél, holott még senki más nem kapta meg.
Ettől függetlenül habár rendeletem szerintem is csaló az oldal, de nem csak az oldallal bűzlik valami hanem ezzel a sráccal is.
[ Szerkesztve ]
-
Novicsok
tag
válasz osztraksajt #7647 üzenetére
A HK a Hong Kong-ban feladott ajánlott levelek ragszám vége. (Amúgy egy jó és kultúrált hely, szeretek oda repülni...)
-
mikrofon
veterán
válasz banderasz77 #7642 üzenetére
Hát én az etotalk-tól rendeltem! Úgy tűnik, hogy úton van már HUN-felé a csomag, remélem a Lenovo A789 csücsül benne!
Most hívtak a DHL-től, hogy adjam meg az e-mail címem, mert küldenek egy tájékoztatót a vámkezeléssel kapcsolatban, hogy mit kell tennem! Azt is mondták, ha elég gyors vagyok, akkor mire ide ér a csomag azon is túl leszek! Kötelező a vámkezelés! Ezek alapján tényleg úton van, pedig csak 3 napja rendeltem!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest