Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feca81
aktív tag
Ezek a kínaiak összejátszanak! A ttmallson könyörgöm, h visszaadják a pénzem. Persze vissza nem olyan könnyű szerezni,mint kifizetni... mondtam neki, sürgős, mert van egy másik hely, ahol megrendelném. Kért egy linket. Én marha belinkeltem nekik a fastcardtechet, ahol in stock volt. fél órával később már out of stock, és megemelték 5 dollárral az árát. Lehet paranoiás vagyok,de ez felettébb furcsa...
Ma nem lehet vége a világnak, mert Ausztráliában már holnap van.
-
LámaZ
addikt
Ne hallgass a nagyzolós véleményekre. robit1973 kolléga által belinkelt első két teló mtk6575-ös procival szerelt és már korszerűnek számít, ezek 30k ft-ból simán kijönnek.
Az utolsó 3 linken látható mtk6577-es procival szerelt telók már kvázi a csúcs.[ Szerkesztve ]
Legyen minden jó!
-
szpali
addikt
válasz cappa72 #9857 üzenetére
Az tényleg korrekt sebesség!
Remélem nekem péntekig megérkezik, mert Gyöngyösre rendeltem, de vasárnapig vagyok csak itt.Ha nem SanDisk Extreme, akkor köszönöm, de nem érdekel, esetleg
(#9848) ÁrPi2 fórumtárs majd rámozdul.[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
GIJoe
addikt
Úgy látom érkezett mindenhová egy nagyobb tétel Umi X1, nem rossz teló aksija lehetne nagyobbacska 1750 mA
-
LámaZ
addikt
Na, alakul nálam is a vételi szándék.
Ezt néztem ki magamnak: Star U920 (i9220) 5"
Proci: MTK6577 1,2 GHz
RAM: 512 MB
4 GB
3G, GPS, wifi, 8 MP-es kamera
Android 4.0
Ára: 16 GB-os kártyával 180$ (szállítással együtt)Szerintetek miért ne vegyem meg, de ha mégis, akkor miért máshol?
Legyen minden jó!
-
osztraksajt
őstag
tmallboxnál 175 usd, és van +1 akksi + külső töltőillesztővel + 4 vagy 8 gigás kártya.
[ Szerkesztve ]
-
chinaminman
tag
Newman N1:
Kezdjük a rendeléssel.
Az etotalkról rendeltem 10.07-én singpost-tal és 11.05-én kaptam meg, mert bezavart a sok ünnep.
Mod. rommal rendeltem, amiben benne volt a magyar nyelv, play, root, felesleges appok törölve. Azóta már az xda-s rom van rajta, köszönet érte gommers-nek.
Bepipáltam a no logo boxot is a rendelésnél (1$) és egy kis fehér felirat nélküli dobozban kaptam, a dobozon gift, értéknek 10 dolcsi és tartalom: LEDA gorilla glasst nem próbáltam, nem volt szívem szöggel nekiesni , meg rendeltem hozzá fóliát és már rá is raktam. (egy helyen egy kis piszok került alá és ott van egy kis pukli)
Eddig nagyon tetszik a telefon, blade-hez képest piszok gyors, wifi gyorsan kapcsolódik és a jel is erős. GPS első bekapcsoláskor kb. másfél két perc alatt magához tért. Az iránytű ezzel a rommal nem tökéletes, de ez csak szoftveres probléma.
Az akksiról még így 1 nap után nem nyilatkoznék.Hirtelen ennyi, ha van kérdés, akkor válaszolok.
Pár kép:
[ Szerkesztve ]
-
mikrofon
veterán
válasz chinaminman #9869 üzenetére
-
xhege
veterán
Itt az első problémám. Egyszer csak azt vettem észre, hogy nem fordul a kijelzőm ha fordítom a telót? Mi lehet az ok? Ugye nem a g-szenzor adta meg magát fél nap után? Mondjuk kalibrálni hagyja magát és ott mozognak is a "buborékok" a forgatásnak megfelelően.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Gratula, és köszi a rövid összefoglalót!
A hátoldalától eltekintve tisztára a ZTE V970 jut eszembe. (Ámbár a kamera is, a vaku is és a hangszóró is ugyanazon a helyen van - jó közelítéssel.) Illetve ennek van előlapi kamerája.
Még az akkuidőre lennék majd kiváncsi. (Mekkora ennek az akku-teljesítménye?)
B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Stiletto107
csendes tag
Köszi a leírást. Nagy segítség az ilyen hozzászólás.
Kérdés: tényleg 1GB RAM van benne és 4GB ROM?
Tudnál feltenni egy system infot?
Köszi még egyszer! -
chinaminman
tag
válasz Stiletto107 #9875 üzenetére
Igen 4GB rom, 1 GB ram
Átpartícionáltam a ROM-ot, így most programoknak van kb. 2,5GB szabad hely.
RAM-ból most pont 600 mega szabad, így, hogy csak az alap dolgok futnak. -
Mikuland
tag
Nekem az N9000-el van-volt ilyen problémám.
Próbáltam ide is leírni, de akkor még senki nem találkozott ilyen problémával.
Én nagyon befostam, mert hw problémára gondoltam, tettem fel mindenféle progit, hogy teszteljem a girót, a gyári beállításokban kalibráltam. Akkor vettem észre, hogy az érzékelő villog ha működik, addig ezt nem vettem észre, vagy nem is volt ilyen.
Most úgy müxik, hogy a Launcher-ben tiltva van az elfordulás, így a programok normálisan mennek és nincs gond vele....
Az enyémben a kalibrálást a bekapcs és hangerő le együttes nyomásával értem el.[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
berigazek
őstag
Tökéletes kép és gratula hozzá,hasznàld egészséggel és sok örömmel.
Kószi a beszámolót!,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
turkburk
tag
10.30-óta "Vám elé állítva" a W3-asom. Az gáz? Tudom, hogy hosszú hétvége, de azóta ma van a 3. teljes munkanap.
-
nagyúr
válasz chinaminman #9878 üzenetére
Köszi!
Arra gondoltam, ha esetleg valami combosabb (nagyobb, mint2Ah) akksi van a tiédben, és amúgyis nagyon hasonlítanak, akkor bepróbálkoznék egy "keresztpróbával.
Így nem.B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
pmikloska
aktív tag
Hű, ez igen, ez egy korrekt bejelentkezés volt!
Szerintem ez alapján az egy fotó alapján egész jó képet is készít.
Azért ha van kedved, még egy párat, különböző körülmények között készültet tegyél fel nekünk.[ Szerkesztve ]
-
Mikuland
tag
Az másnak is jelentkezik, hogy a képek közepén bepirosodik a felvétel?
Próbáltam a beállításokat változtatni és másik kamera progit, de szinte mindenhol benne marad.... Ja, az enyém Star N9000.[ Szerkesztve ]
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
-
fecg21
aktív tag
Állítsd vissza gyári beállításra, de előtte jegyezd meg hogy melyik menüben van a language, én is így csináltam. Úgy értem hogy menüről menüre-lépésről lépésre, nem lehet eltéveszteni.
Settings/ ezen belül a 13 vagy a 14.-ik menüpont. A settings menüt se lehet eltéveszteni, mert az igaz hogy kínai neve lesz ennek is, de a jellegzetes ikon megmarad.
[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
megtörtént a dolog, de szerencsére angolra állt vissza, viszont a gond nem oldódott meg. Lehet hogy hardver hiba lesz? a kalibrálásnál észrevettem, hogy a függőleges elfordításnál mindegy milyen irányba történik, ugyanabba az irányba megy a "buborék" szóval ott lehet a hiba
-
xhege
veterán
Az alkalmazásaim újra telepítése közben meggyógyult!!! Nem tudom az okot
-
LámaZ
addikt
Tegyétek már meg, hogy az aláírásotokban bejegyzitek a telefonotok típusát, legalább tudjuk,hogy milyen kínai gagyival kínlódtok.
Legyen minden jó!
-
Wasted
csendes tag
Végre megvan a V970.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború