Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geree
senior tag
az ujonnan rendelt G3-asokkal kapcsolatban lenne kerdesem. Tenyleg nem adnak hozza mar tokokat/dupla akksit? Tobb oldalon irjak ezt... vagy csak a szuk keszletek miatt "lenyuljak"?
a friend in need is a friend indeed
-
fecg21
aktív tag
válasz Bagira01 #10850 üzenetére
Annak kellene eltördelni a kezét aki postára adta neked azt a "telefont" .....2012-ben ilyet hogy egy töltő csak úgy eldurranjon, meg hogy selejtes telefont küldjenek el....nevetséges. Ebből is látszik hogy át se nézik a cuccokat mielőtt postára adnák...de a 40-50.000ft-nyi dollárt azért hiánytalanul elvárják....vicc.
-
Martinmentor
csendes tag
Sziasztok!
Van egy n9770 star note 2-es telefonom! Szeretném rootolni, ha van rá mód... Ezzel egyetlen baj van, hogy teljes sötétség van ebben a témában. Ha valaki vállalná hogy elmagyarázza mint egy 3 évesnek akkor azt megköszönném.
-
ZaXXoN
tag
válasz Bagira01 #10850 üzenetére
Ez fokozottan furcsa. A többieknek minden kifogástalan, neked meg egyik hiba a másik után. Mint amikor a szervízbe visszavitt hibás alkatrészeket összerakják és megpróbálják újra eladni.
Amikor én vettem, fehéret nem is lehetett választani, fixen csak fekete volt, örültem is neki, hogy akkor biztos nem tévesztik el. Most nézem az oldalukat, a képek továbbra is a fekete (szürke) készüléket mutatják, a feliratban meg már white szerepel. Az 1GB ramot viszont kijavították 512MB-ra. Vicces, mert alul a kommenteknél még látszik, hogy valaki érdeklődött, hogy tényleg 1GB-e az az 1GB, és bizonygatta, hogy igen, csak lefoglal belőle az oprendszer...
Őszinte részvétem, ez a kínából rendelés "varázsa". Én biztos visszaküldeném, hogy vagy a pénzt adják vissza, vagy egy teljesen újat kérek helyette, mert rossz. Ha nincs fehér, és neked az kell, akkor nem is ezt a modellt.
-
ÁrPi2
senior tag
Ne csináld már azt hogy az új G3 tulajokat itt egye a méreg miértnem duplaakksit kaptak...
Én szeptember közepe környéke óta lesek elég sok webshopot G3 (és egyéb favoritjaim) miatt de még a hoo sem kínálta kettőakksis sztenderd pakkban.
Külön pótakku rendelhető de kb. 15-20 dollár, ha jól figyeltem..De én is kérdezem a többieket akik már meg is kapták, vagy maholnap kapják:
A Jiayu G3 wifije 802.11g ,vagy n-et is tud?
Motiváljatok jó hírekkel!
[ Szerkesztve ]
-
hevizms
addikt
Na hálistennek 2 olyan dolog,ami nekem tutira nem fog hiányozni.A dupla akksit pont a múltkor kérdeztem hogy mire jó,mert én nem látom semmi értelmét.Nekem az n9770-hez kapott másik akksi azóta is a dobozában pihen.
A szilikon tok az jó lenne,de ha azt a ronda sárgát teszik mindegyikhez,akkor inkább jobb ha nem is kapok.
Sajnos nekem nem hozta ma a postás.Talán holnap.
A wifit hogyan lehet megnézni hogy n-es vagy g-s?[ Szerkesztve ]
-
xhege
veterán
Nagyon jó lett a kezdő hozzászólás és a telefonos táblazat ia. Gratulálok az elkövetőknek!
-
Sir Csimbók
tag
Sziasztok!
Némi segítséget szeretnék kérni. Sajnos a ttmalls-tól rendelt Zp300+ telón nem tudom működésre bírni a GPS-t. Elvileg ezen az orosz fórumon írnak róla és talán a megoldást is, de sajnos az oroszt nem vágom, viszont mielőtt visszaküldeném, szeretném megtudni, hogy valóban hardveres hibáról van-e szó. Egyébként a telefon tökéletes, mindene jól és gyorsan működik, a GPS-t leszámítva, csak hát az egyik ok, amiatt ekkora kijelzővel vettem telefont pont ez volt. Aki tud segíteni privátba némi információval, nagyon megköszönném. Egyenlőre csak annyit tudok, hogy ugyanezzel a rommal van olyan, akinek működik rendesen.
-
tiger71
aktív tag
válasz berigazek #10590 üzenetére
Szia!
Köszönöm az infot...
Rajta vagyok a témán, de ma úgy elhajtottak a vodafonnál mint a magzatvizet!!! Mondom az ügyintézőnek, hogy mi a problémám, hogy a régi telefonommal működött, az újjal meg már nem... Erre betette egy szerintem kb 5-6 készülékbe, és azt mondta, hogy nála működik, meg biztosan működne egy harmadik telefonban is! Így a kártya csere díja 5000HUF...
Annyira felhúztam magam, hogy inkább nem is fűztem hozzá semmit, de lehet, hogy holnap bemegyek és a mélyére ásom a témának... Bár szerintem kellene addig szereznem egy újabb kártyát addig...
Üdv Pali
Predator Helios 300...
-
ÁrPi2
senior tag
válasz hevizms #10858 üzenetére
Itt láttam egy javaslatot az "n wifi mizériára" :
"a bruttert állítsátok "Wireless / Channel and SSID / Wireless Mode / 802.11n only" és ha megy a net a wifivel, akkor n-es, ha nem akkor nem."
Egyébként két akksi nekem sem hiányzik, az az egy pedig 2750 mAh, talán elég
A mipityu által említett n9770-es extrák jól jönnének viszont a G3-ba is:
- az óraidőzítésű teljes ki-be kapcsolás
- a másik két extra szerintem szoftver illetve max. egy modd.ROM okossága, és nem hardwer extra -
Male
nagyúr
válasz Bagira01 #10861 üzenetére
Szép ....én kezdettől inkább a gépre dugom... a Corsair tápról járatott USB-ben jobban bízom
Nekem a tabhoz adtak hasonlóan hibás töltőt. Bedugtam, és semmi... szétszedtem, abban a középső, 4 lábú chipnek hiányzot a fele, de már az összerakás előtt letörhetett, mert nem volt benne a hiányzó darabka.
(szó nélkül küldtek újat, de az meg 2A-es és nem 3, így kevés... de nem is érdekelt, úgyis a gépről töltöm azt is... a rossz töltőről levágtam a kábelt, és összeraktam egy molex-szel, így közvetlenül a gép tápjáról kapja, és az biztos elég neki ) -
Male
nagyúr
válasz Sir Csimbók #10862 üzenetére
Tabnál segített nekem: GPS Test... engedélyezd a GPS-t, aztán indítsd el... szabadtéren persze, és hagyj neki pár percet.
(ott sem ment semmivel a GPS, az óceán közepére képzelt mindig.... ezt javasolták, és miután egyszer ez megtalálta a műholdakat, azóta minden programban megy rendesen, a miértet ne tőlem kérdezd ) -
-
mikrofon
veterán
annyival egészíteném ki, hogy miután megtalálta a műholdakat a menüben ki kell válastani az A-GPS update-et!
Valamint a mobileuncle tools / engineer mode / MTK engineer mode / locationBasedService menüpont alatt is lehet nézegetni nyomkodni. Először a NET fülön a SIM1, SIM2,Query gombokat kell nyomkodni, ill meg kell nézni, hogy allul NetLoc szolgáltatásnak a Google network van e kiválasztva. Aztán a MAP fülön lehet ellenőrizni, hogy hová tesz, ill. MISC / yGPS-sel lehet tesztelgetni....
Volt olyan ROM a telómon, aminél ezek oldották meg a problémát!
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
válasz devast #10864 üzenetére
A Star telefonról írtam már itt ezzel kapcsolatban. Attól, hogy rá van írva, hogy STAR és két tök ugyanolyan telefonra, még nem biztos, hogy ugyanabban a gyárban készült.
Erre egy tablet példa az EKEN Q88. Van olyan tablet, ami szintén EKEN Q88 és mégsem a MID gyárban készült."Please state the nature of the medical emergency!"
-
Csari93
aktív tag
Nagy off lesz amit írok, de csak ezt a topicot figyelem kb egy hónapja a fórumban, úgyhogy egyszer talán megbocsájtható.
SGS1-em van, gyári androiddal, 2.3 talán. Untam a gyári lockert, illetve tetszik a 4-es androidoké, így kerestem programot hozzá. A widgetlocker volt a legjobb, nagyon testreszabható, tök szép zárképernyőt csináltam, viszont van egy gondom. Mivel ugyebár itteni ismerős probléma is a RAM, és az enyémban csak 512 van, amiből 358-at kezel, ezért elég sokszor szoktam törölni a RAMOT és bezárni a programokat birizgálás után! Ekkor azonban bezár a locker progi, és a gyári kerül vissza, míg újra meg nem nyitom.
Mit tudok tenni? Töröljem csak a RAMOT, és hagyjam a programokat, vagy be lehet állítani valahol kivételnek ezt a progit? Egyéb?
Köszönöm szépen előre, ha segítetek!www.flickr.com/csari
-
-
Vvarpi
tag
Érdekes a G2-ben benne van alapból a gyári romban az óraidőzítésű teljes ki-be kapcsolás.
A system menüben van egy Schedule power on/off lehetőség, ahol be tudod állítani a ki és bekapcsolás időpontját.
Ha egy G2-ben megvan ez a funkció, csak nem vették ki a G3-ból.[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Az előbb regisztráltam a Maestro kártyámat a PayPalon,de nem jött SMS még a 400,-ft ról.Lehet,hogy elcsesztem valami adatot!Máskor rögtön jön bármilyen kártyaforgalomról.
Ui.Most érkezett meg az SMS:-)Kollégàk,akkor lehet mától a Maestrokat is regisztrálni a PP-n!:-)[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
pmikloska
aktív tag
válasz Rawulf #10875 üzenetére
Mi az, hogy a MID gyárban? Ez a gyár/gyártó neve? Van a Star-nak honlapja, mint a többi márkának?
Vannak Star telefonok, ha jól sejtem, akkor _Karesz_ is azt vett, egy X26i-t. Vannak újabb típusok is, úgyhogy jó lenne, ha benne maradna a márka a listában, de kéne egy hivatalos honlap/gyártó címe. -
Sanyesz.
őstag
Uraim! A G3 WiFi-je "n"-es. Most teszteltem.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
-
Sanyesz.
őstag
Adott egy D-Link DIR-655 router. Átállítottam a WiFi módot "802.11 n only"-ra. Engedélyeztem a "Guest" módot (mert eddig még nem írtam be a G3-ba a WiFi jelszót). Ezt követően a G3 gond nélkül csatlakozott 108 Mbps sebességen.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
pmikloska
aktív tag
A táblázatba bele kéne tenni, hogy magyar menüs-e a megkapott készülék. A megjegyzések között csak egy telefonnál találtam meg, hogy van benne, pedig ez fontos tulajdonság lehet sokak számára.
Ehhez pedig nyilván az űrlapot is módosítani kell.
Kérem a készítőjét, hogy ha van ideje, és jónak találjátok az ötletet, akkor módosítsa őket. Köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
peter76bp
aktív tag
Hölgyek Urak ThL W3+ tulajok és érdeklődők, fáradjanak ide infogyűjtés és eszmecsere céljából
-
ZaXXoN
tag
válasz Bagira01 #10844 üzenetére
A tisztánlátás végett, valahogy így néz ki a normális V1277 széle. A szutyokért bocsánat, nincs ultrahangos tisztítóm . A jobb oldalon a szélén sem fehér sorjás, csak a lámpa csillant be a műanyag élén. Belül, ahol Bagira01-nek "reszelt fehér", ott csak egy diszkrét szürke sáv látszik (így oldalról).
A nagyított képen kivehető a touchpad hálója is, ami érdekes módon nem egy sima négyzetháló, hanem néhol X-et formál:
Új hozzászólás Aktív témák
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Farming Simulator 25
- További aktív témák...