Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sea
tag
Üdv Mindenkinek!
Gondolkodom én is egy Kínából rendelt dual simes telefonon. Leginkább a Thl w3+ és a Jiayu G3 érdekelne.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Én úgy szeretném használni, hogy a SIM1 foglalatban lenne egy mobilnet előfizetés, a SIM2-ben pedig egy hang előfizetés. A kérdésem az lenne, hogy ha épp használom a 3g-t az első slotban, és a másik kártyámra épp hívás érkezik, akkor mi történik?
1., Semmi, mert ha használom az elsőn a mobilnetet, akkor a másik sim elérhetetlen.
2., Megszakad a mobilnet az egyes simen, bejön a hívás a másodikra, majd a miután vége a beszélgetésnek, újra kapcsolódik a 3g-hez és minden folytatódik tovább. (Állítólag az Alcatel OT997D-nél így van)
3., Ugyanúgy folytatódik a 3g kapcsolat és nem befolyásolja ezt a bejövő hívás. Gondolom ez a legvalószínűtlenebb.Használtam a keresőt, de ellentétes infókat találtam a kérdésemről. Valaki kipróbálná nekem légyszi? Előre is köszönöm!
-
sea
tag
Lesz egyébként egy új magyarországi forgalmazású készülék is hamarosan:
-
Mikuland
tag
Ez nem is lesz rossz itthonról. erre hajaz eléggé szerintem..
mike...ahogy azt az a bizonyos Winnetou nevű egzotikus kisebbségi regényhős mondaná: UFF! STAR N9000, MIZ Z2, H9503...Opel Zafira 1,6 x16xel 99'
-
ztibor
senior tag
Neked nagyon jó hogy ennyi mindened van
Bár a Neteller ingyen adja a Net+ MasterCardot, azt olyanod van e? (mert pl nekem van olyanom is, meg 2 dombornyomott Visam, meg Skrill (Moneybookers) Mastercardom stb.
Amúgy nálam a mastercard nagyjából kilőve, mert sportfogadási/poker oldalakon korlátozva használható általában, még a Visa-ból is csak pár bankét lehet használni.
-
Sanyesz.
őstag
Adott egy kérdés: hogyan tudom átmásolni a Nokia E52-n levő névjegyzéket a G3-ra?
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
Sir Csimbók
tag
GPS ügyben mindenkinek köszönöm a segítő szándékú hozzászólásokat, de úgy tűnik most már a reklamálásra kell koncentrálnom, ugyanis nem működik bármit állítok bárhova. Sőt, ami fura az EPO file letöltése is sikertelen, pedig minden más wifin keresztül hibátlanul működik. Fullon minden bekapcsolva a google helyszolgáltatástól az A-GPS-ig, akkor jelez műholdakat, de használni egyet sem használ, sem koordinátát nem határoz meg. Siryeti márkatárssal egyeztetve, neki ugyanazon rommal ZP300+ kizárólag GPS bekapcsolásával is talál és használ műholdakat. Ez van, így jártam, még szerencsére benne vagyok a 45 napban bőven.
-
Vvarpi
tag
-
nagyúr
válasz Sanyesz. #10912 üzenetére
Próbáld ki, hátha az összes névjegyet át lehet küldeni bluetoot-on (ilyen opciót az általam próbált nokiák nem tudtak).
Vagy kijelölni az összeset, és küldés bluetooth-on. (Hátha megcsinálja azt, amit a droid. Mert droid esetén ekkor az összes névjegyet egy vcard fájlba teszi, és átlövi a másik telóra)B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
pmikloska
aktív tag
A Star márkájú telefonok gyárói honlapjáról tud valaki valamit???????????
-
b0bcat
addikt
válasz Sanyesz. #10909 üzenetére
Nekem az Alcatelről (OT-806) az Y200-ra szó szerint egy fél napig tartott, mire áttettem a kontaktokat, és nem lett tökéletes a végeredmény. Mindenféle szoftveres megoldással próbálkoztam, de végül csak a Google Contacts szinkronizáció segített (vCard formátumban), de az is csak félig, mert a számok valami furcsa, a szolgáltatóm hálózatán értelmezhetetlen formátumba kerültek, így írhattam át mind a 230 db-ot kézzel jó formátumúra. Minden bizonnyal más ügyesebben meg tudta volna oldani ezt, de addigra már órákig tartó sikertelen próbálkozásokon voltam túl, és már annak is örültem, hogy egyáltalán a telefon memóriájába kerültek a kontaktok.
[ Szerkesztve ]
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
robit1973
aktív tag
válasz pmikloska #10917 üzenetére
Arról nem, de az én V1277-emet ők gyártották: FUCHEN Digital
-
ztibor
senior tag
Lehet most hülyeséget fogok kérdezni, de mivel a tönkrement telefonomról nem tudom levenni a számaimat már, lementve nincsenek, van olyan lehetőség amivel a PC-n tudok írni kontaktokat, amit aztán átlövök a droidos gépre, hogy ne azon kelljen majd felvinnem az adatokat?
-
Male
nagyúr
válasz pmikloska #10917 üzenetére
Shenzen Top Voice Electronic
...bár nem 100% dolog, de ezt írják magukról. -
Sanyesz.
őstag
válasz szpali #10924 üzenetére
Tudná az E52 is, de G3 felé nem megy. Látják egymást, csak éppen ez a funkció nem műxik.
Lementettem CSV-be az E52-ről, de nem tudom átvarázsolni a G3. USB-n két meghajtót teszt fel, de egyik sem érhető el. Beletettem a tab-ból egy 32 GB-os micro SD-t NTSF-re formázva, az sem tetszik neki."Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
válasz ztibor #10923 üzenetére
Próbáld ki a MyPhoneExplorer-t.
Én SE K300 óta használom, és szerencsémre támogatja az androidos készülékeket is. Ráadásul tud wifin keresztül is kommunikálni.
Pc-n szerkeszthetsz vele kontaktokat, és sokféle formátumban le is mentheted őket, vagy egyszerűen rászinkronizálod telefonra...
#10928 Sanyesz: Neked is megér egy próbát! Lehet csv-t is importálni.
[ Szerkesztve ]
Másolat_eredetije
-
ouzohuto
senior tag
[link]
Aki jót akar röhögni Érdemes a részletekre figyelniXiaomI RedmI Note|||
-
fecg21
aktív tag
válasz ouzohuto #10930 üzenetére
Én láttam ettől durvábbat is, egy Star A2000-es telefont kínált eladásra az illető, a szavaiból én azt vettem ki hogy valószínűleg a telefont az északi sarkon találhatta a jégbe fagyva-és valamilyen idegen technológia lehet...pff
Egyébként a vaterán megszokott dolog a teleshop-os hülyítés..és többnyire sikeresen is alkalmazzák.... -
Sanyesz.
őstag
válasz cappa72 #10931 üzenetére
A tab-on 4.1 JB android van, az kifejezetten szereti az NTFS-t, jobban mint a Linux házi formátumát.
Most egyelőre visszaálltam az E52-re. Holnap újabb kört futok a G3-mal, de elég szomorú, hogy egy este nem volt elég "belakni". Lehet, kihasználom minapi felajánlásodat...[ Szerkesztve ]
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
pmikloska
aktív tag
Ez a cég sajnos csak gyártó, de ne úgy képzeljétek el, hogy ez az egyetlen gyártó, hanem ezek kis manufaktúrák, ahol megkapják a gyártási terveket, és mindenféle telefonokat készítenek. Ilyen cégből sok van.
A Star azért is számít gyengébbnek a kínai telefonmárkák között, mert nem egyetlen gyártó készíti a telefonokat - ahogy eddig kivettem a netes keresgélések során.
Nekem úgy tűnik, hogy a Star-nak nincs is saját hivatalos honlapja, mint a többi cégnek.
Ezért is kérdeztem Rawulf fórumtársunkat, hogy mit tud róluk, mert a hozzászólása alapján úgy tűnt, hogy ő tud valamit. -
csepelball
tag
Kérdésem merült fel:
A Jiayu G2-m nem rootolt. Ebben az esetben hogyan tudok backup-ot készíteni a telefonról?(HTC tattoon adb-vel kellett rootolni, feltölteni egy .img filet és utána kaptam egy szép recovery menüt, amiből már könnyedén játszhattam mindenfélével)
A power+volume up kombinációval kapok egy zöld kis robotot a kezében egy táblával(felkiáltójeles), majd aksi ki és akkor indul el csak a telefon.Azaz a recovery mód nem akar működni.
Olvastam rootolási megoldásokról. Ha ezek közben valamiért kikapcsolt a telefont, vagy egyéb dolog történik, akkor milyen módszerrel állítható vissza?Üdv,
Laci -
pmikloska
aktív tag
Hát, mivel ennyire elérhetetlen a Star hivatalos oldala, így lehet, hogy ki is veszem a listából, és inkább tényleg a Xiaomi és a Meizu veszi át a helyét.
Ha mégis tudna valaki valamit a Star-ról, akkor ne habozzon jelezni! Vagy ha valaki nagy kedvet érez, hogy márpedig ő úgyis megtalálja a hivatalos honlapot, akkor hajrá!
-
Stiletto107
csendes tag
válasz csepelball #10940 üzenetére
Nálam amikor bejön a kis zöld muki, meg kell nyomni a középső gombot. (X18i)
Utána már van recovery menu. -
csepelball
tag
válasz Stiletto107 #10942 üzenetére
Sajnos nem működik.
Viszont egy másik muki jött elő: Hátán fekszik és nyitva a hasa, ott a felkiáltójel benne
Időközben mtkdroidtoolt letöltöttem -
Stiletto107
csendes tag
válasz csepelball #10943 üzenetére
Biztos, hogy valamit meg kell nyomni.
Próbálkozz! (persze szigorúan csak a saját felelősségedre!) bocs... -
peter76bp
aktív tag
Ha eljutsz a zöld droidhoz a hangerő felre jön be a menü és bekapcs gombbal tudod az egyes pontokat aktiválni. Legalább js W3+ esetén nekem így volt
-
csepelball
tag
Sajnos egyik billentyűre, vagy billentyűkombinációra sincs reakciója a kütyünek
-
tiger71
aktív tag
Szia!
Nálam Haipai X710d:
Bekapcs gomb + hangerő fel együtt nyom... bejön a felnyitott hasú zöld emberke, ott a középső gombbal (Haipai x710d) előjön a recovery menü... a hangerő gombokkal navigálsz, a power gombbal pedig aktiválod őket...
Üdv
[ Szerkesztve ]
Predator Helios 300...
-
hevizms
addikt
válasz csepelball #10946 üzenetére
Star n9770:bekapcs gomb és hangerő+ egyszerre nyomva felkiáltójeles emberke.Utána a jobb alsó gombot nyomva,érintve,mert az ugyebár nem fizikai gomb(visszagomb???)jön be a recovery menü.
[ Szerkesztve ]
-
XM-L T6
tag
Van itt már valakinek ZOPO ZP900 vagy HERO H9500? Érdekelne, hogy milyen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs