Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hevizms
addikt
válasz Sanyesz. #6769 üzenetére
A paypalnál igenis belehet állitani hogy a bankod árfolyamán menjen a váltás.
Mi az hogy honnan tudná melyik bank?
Hát az amelyik a kártyakibocsátó.Logikus nem?
Amúgy szerintem ez úgy működik gondolom én hogy a paypal nem forintösszeget kér le a hozzárendelt(és beállitott) kártyáról hanem dollárt és azt a bank váltja be forintról dollárra.Az tuti hogy belehet állitani hogy a saját bank napi átváltását használja a paypal,erre világosan emlékszem,amikor csináltam a paypalos beállitásaimat és pont itt a prohardver paypal topicjában segitettek hogy hol és hogyan lehet beállitani ezt.
[ Szerkesztve ]
-
hungobungo
senior tag
válasz hevizms #6804 üzenetére
A bankodnak nincs köze a kártyakibocsátó árfolyamához, a kártyád vagy Visa, vagy Mastercard, ezeknek a vállalatoknak (vagy mi a fax) az árfolyama a döntő.
A Mastercard euró alapú, a Visa dollár alapú, vagyis Visa-val jobban jársz ha dollárért veszel valamit, mert kevesebb az ide-oda váltásból származó veszteség.
A bankinál 2-3 Fttal jobb eladási árfolyamon szoktak tőlem vonni.
Ja és csak hogy még faszmányosabban követhetetlen legyen hogy épp milyen árfolyammal számolnak, a bank a kártyahasználatkor azonnal lefoglal egy kb. összeget, De EZ változhat akkor, amikor fizikailag átváltják a tranzakció utáni x-edik napon és rávezetik a számládra.[ Szerkesztve ]
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
Sanyesz.
őstag
válasz hevizms #6804 üzenetére
Avass be légy szíves, ezt hogy csinálod.
A bankkártyás tranzakcióknál a kártyatársaság árfolyama a mérvadó. A kártyafoglalás (általában) a vásárlás pillanatában érvényes árfolyamon történik. A tényleges elszámolás, amikor le is emelik a számládról a pénzt, ettől különböző lehet, ha másik nap árfolyamával számolnak.Ha utalsz a bankszámládról devizában, az más kérdés, ott a bankod mindenkori árfolyamán lesz elszámolva a tétel.
"Tiefe Brunnen muss man graben, wenn man klares Wasser will."
-
hevizms
addikt
válasz hungobungo #6806 üzenetére
Na akkor én rendesen elvoltam tájolva eddig.
Azt tudom hogy a paypal topicban javasolták hogy jobban jár az ember ha hozzárendel kártyát(vagy folyószámlát????)és beállitja hogy ne a paypal váltson,mintha forintot tartana a paypal számlán és a paypal váltaná át azt.
Ezt kevertem akkor én most lehet.
Na mindegy.Most már fogalmam sincs hogy akkor mi van. -
xhege
veterán
válasz hungobungo #6806 üzenetére
Ez jó hír mert én a Visa kártyám rendeltem hozzá.
Azt gondolom, hogy csütörtök lesz a napja, hogy megrendelem a telefont. Vagy Lenovo A789 lesz vagy Jiayu G2 (két magos 512Mb vagy 1Gb). A fantáziámban motoszkál még a G3, de ott túl nagy a bizonytalanság és a ZTE 970 (de ott meg gyengének hat nagyon az aksi, viszont a magyarosítás nem gond ezek szerint) .
Meg még a webshopot kellene kiválasztani. Mindegyikről van jó is meg rossz is.Jelenleg a tmallbox felé húzok.
Tényleg minden tanácsot szívesen veszek akár a teló típusra akár a webshopra vonatkozóan.
-
smilecat
aktív tag
Jól, nekem, de végül megkaptam a telefont amit rendeltem.
A lényeg: mellébeszélnek és nem arra válaszolnak amit kérdezel.
Húzzák az időt a megrendelt áru feladásánál, de utána jön az rendesen.
Amit elsőre rendeltem az nem volt, de természetesen tagadták, a második ami jött az tényleg az volt amit kértem, de nem fehér hanem kék.
Ha rendelsz, minden szarra kérdezz rá előtte mert különben hetekig levelezgethetsz velük és ugye 24 órán belül kell válaszolniuk, természetesen majd a 23. órában fognak, csak hogy ne tudj erre is panaszkodni.Én onnan már tuti nem fogok rendelni.
-
xhege
veterán
Sokat számít az akkunál, hogy 1600 mAh vagy 2050 mAh? Nyilván a több jobb, de mennyivel? Ez a ZTE V970 egyre inkább izgat. Bár akkor ott van a Newman N1, ami szinteén ugyanazt tudja szinte, csak a design kicsit szebb az aksi + 100 mAh, olcsóbb kicsit és tmallbox-on már magyar nyelvvel tudják adni elméletileg.
-
Rawulf
őstag
ztibor : Erre gondolsz?
http://www.tmallbox.com/mobile-phone/14625-mtk6577-jiayu-g3.htmlEgyébként holnapra várok információ "csomagot" és képeket húéktól.
[ Szerkesztve ]
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
-
ÁrPi2
senior tag
Viszont van " Freelander I10 " (amit némelyek azonosnak látnak a Newman-N1 -el )
Összehasonlítom:
A pandawill description lapján a fenti kettő között csak annyi differenciát látok hogy
a freelander-nek nem írnak IPS-t hanem annyit hogy TFT. Megjegyzem a tmallbox.com-on viszont ez a freelander IPS-es nek van leírva. -
xhege
veterán
Köszi! Megkérdeztem az N1 a tmallbox szerint nem gorilla. A freelander külsőleg nem annyira bejövős,de ki tudja. Eredetileg a Jiayu g2 lenovo A789 tetszett, de itt egyikről sem olvastam szinte semmit és nem is reagált rá senki. ZTE v970 meg Newman legalább ismertebb. Meg találtam a neten Lenovo által készített képeket, hát a régi 2 megapixeles nokiám szebbeket csinált
-
xhege
veterán
Minél többet nézegetem a különböző telefonokat annál nehezebb dönteni. Szerintetek melyik most a best buy160-180 USD magasságában?
-
tuxihome
csendes tag
-
szabi__memo
nagyúr
Ez a ZP900 nem tul nagy nektek? 78mm... nem gyenge
-
xhege
veterán
válasz szabi__memo #6829 üzenetére
Háát nem kicsi az biztos, sőt nekem elég nagynak tűnik. Hasonlónak írták a Haipai i 9277-et. Néztem hogy annak 2800 mAh az aksija . lehetséges ez vagy csak kínai túlzás?
-
ktamas55
tag
A közelmúltban rendeltem a ZOPO ZP200 hoz tartalék akksit.
2000 mAh kapacitással. Vastagabb mint az erdeti, de küldenek vele hozzávaló hátlapot is.
A teló megtáltosodott a 3 napot simán viszi egy töltettel. (igaz, internetet, fotót, videót meg filmet az arra kitalált eszközön nézek, nem telefonon) -
DJGABI
addikt
Ó, már el is felejtettem hogy írtam egyáltalán nekik Egész korrekt hogy ilyen hamar válaszoltak, megbízhatóságukról lehet találni valamit? cartgoo.com
K:
I'm interested in this T-star X26i. [link] It has really 1GB RAM? I want to buy the white version, could you check if the phone does really look like as in the picture? i mean on other sites the same model has black frame around the display. for example: [link]V:
Hi,
The T-STAR X26i has 1GB RAM,.
The white color version is in stock.
The phone looks the same as pictures show.
Our phone(t-star x26i) is different from the other site.
We offer free shipping via reg airmail for the phone.<< "stabil, de mégse" >> << MX440 FTW! >>
-
berigazek
őstag
Na...most tesztelem a Dapeng A 8500 Dual Sim-es 5"-os telcsit!
IGO legelső inditásra 3 perc után talált 9 műholdat,mükszik jól!
A képernyő nagyon szép!
A proci kicsit lassú,de aránylag minden funkciója jó,Wi-Fi,3G,Internet,stb
Haver elégedett:-)
Kettőt rendeltem,még van egy db.,ha kell valakinek :-)
2 db.akksi,amely 3600 mAh!És kérem szépen egész nap (reggel 11-től) elvoltam az eredeti 60%-os töltöttséggel,most tettem fel a töltőre,közben egész napos képernyő világítás,stb...,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
tuxihome
csendes tag
Akit esetleg érdekel a G3 kijelzője, már mint hogy GG vagy sem, az alábbi videót találtam, hát nem is tudom...
[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
Na ez érdekes lesz
Elindítottam pénteken (kínai idő szerint szombat hajnalban) a reclaim-et paypalon, mivel 2 hétig csak hazudozott a pandawill, hogy feladták a csomagomat.
Erre hétfőn hajnalban ( kínai idő szerint reggel 8) küldtek egy trackinget egy csomagról, amit valóban feladtak délután 15 órakor (külön vicces, hogy mikor a trackinget küldték még be sem ért a csomag a DHL-hez csak 15:35-kor).
Mostmár megvárom, hogy megjön-e a csomag a paypallal, de tényleg ez kell? Reclaim meg anyázás mailbe, hogy 2 hét után történjen valami? Értem én, hogy volt egy 3 napos ünnepük, de miért hazudja még ünnep előtt, hogy feladta ha nem? És minek küld kamu számot?
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Mathiax Rex
csendes tag
Szia Vvarpi! Bocs, hogy belekontárkodom a párbeszédetekbe, de hasonlóan gondolkodunk Xhege fórumtárssal. A véleményedet kérdezném a G2-ről. Napról napra erősödik bennem az elhatározás egy ilyen készülék vásárlására. Ráadásul tmallbox-nál 148 USD-ért 6577-ös procival kapható. Nekem nem ér meg plusz 27 USD-t az 1 GB, mivel nem játszom. Amire kiváncsi lennék az a stabil, megbízható működés, akkumulátor strapabírása és összeszerelés minősége, esetleges magyar nyelv. Válaszodat előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
vicopapa
csendes tag
kiválasztottam a Hero 2000+ -telt. Holnap fogom megrendelni! Kérdés már csak az hogy honnan Fastcard-rol keveset olvastam a fórumon, hootabletet nem merem bevállalni van még ez a tmallbox, pandawill... Melyiket ajánlanátok?
[ Szerkesztve ]
-
szabi__memo
nagyúr
válasz Black&White #2866 üzenetére
Ez az UMI X1 mifele gep? Tud rola valaki valamit a specifikacion tul?
-
xhege
veterán
válasz ktamas55 #6831 üzenetére
Na ez jól hangzik. Köszi az infót!
(#6832) tuxihome
Háát én ezzel a webshoppal kapcsolatban finoman szólva is szkeptikus vagyok. Egyelőre senki nem tud róla semmit, és hosszú litánia ment róla korábban. Néhányan innen rendeltek onnan, de még nincs erdmény.(#6833) Vvarpi, (#6842) Mathiax Rex:
Igen hasonlókra lennék kíváncsi én is. Ha egy rövid tesztet vagy összegzést írnál a telóról azt nagyon megköszönném (akár privátban is, bár gondolom többeket is érdekelhet). Neked milyen procival van? Honnan rendelted és mennyire voltál elégedett a webshoppal? Mennyire működik megbízhatóan? Összeszerelés minősége (nem recseg ropog?)? Kijelző milyen, éles, pixeles, szépen látszik napfényben stb? Magyar nyelvet tudtál rá aplikálni? GPS megbízhatóan teszi a dolgát? Aksi mennyit bír nálad? A készített fotók milyen minőségűek? A játék része nálam sem releváns. Előre is köszi az infókért! -
Rawulf
őstag
válasz Mathiax Rex #6842 üzenetére
Bocs, hogy belekavarom a gondolatmenetedbe, de nem csak memória a különbség annál a 27dollárnál (pl. kijelző is más).
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
xhege
veterán
Egyik barátom keres telefont az alábbi paraméterekkel:
Android okos teló
Legalább 4 inches kijelzővel
A legfontosabb: legyen por csepp és ütés álló
Normálisabb kamera
megbízható gyors működésValakinek javaslat?
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 Pro teszt
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- PayPal
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- AMD FX
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen széket vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest