Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
berigazek
őstag
Nehéz döntés előtt állsz az biztos,mint sokan közülünk,de amint szokták mondani ,,google a TE barátod" és a Dual Sim-es telókra keressél rá,ezreket fog kidobni,aztán válogathatsz kedvedre valót,mi ilyenbe nem tudunk segíteni,legalábbis is,mert mindenkinek más a gusztusa ,,nőben,autóban,piában,stb.",ha érted,hogy mit szeretnék mondani.Rengeteg fajta van,gyorsabb,nagyobb képernyős,Dual Procis,stb,stb.....
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
zsoltocska67
csendes tag
válasz csepelball #6546 üzenetére
Én ez vettem, a linkelt cégtől, és maximálisan meg vagyok elégedve! Vám nem volt 34k-ból kijött, Ha keszthelyenjársz meg tudom mutatni! [link]
-
-
lor
tag
korabban volt szo a 3,5-es jack csatlakozorol, hogy kepesek mast hasznalni.
ebben tok korrekt szabvanyos cucc van.a feher egy ipod csati
alatta a w3 gyari csatija
merve, hogy milyen hosszu a 4. erintkezoatmeretezetlen foto csak kiszedtem az exif meg egyeb dolgokat ill leszedtem 70%-ra a tomoritest.
http://www.imageserve.info/img_store/2012/10/06/7/7b87f13982c1f6ac3e544f0cd83f7031.jpgmi kell ahhoz, hogy usb-vel tudjam csatlakoztatni?
pityputy
-
zarew
senior tag
Most nézem, a Zopo 900 nak nincs jelző led az elején.....Hogy valami mindíg hiányzik
Tudtok olyan telót ami ilyen jelző ledes, és ennyit tud mint az említett Zopo. ( min. 5" ) ? -
alfa20
senior tag
valaki rendelt már N1-est, vagy w3+-t?
érdekelne hogy van e benne magyar nyelv és vajon a N1 tényleg csak 260K, néhol még a gorilla glass-t is írták hozzá."Az agy olyan, mint az ejtőernyő: csak akkor működik, ha nyitott." (Thomas Dewar)
-
malisonX
aktív tag
Tmallboxnál 4-én rendeltem egy telefont. Elvileg a My orders menüpont alatt kéne lennie a követési számnak? (Singposttal küldik) Vagy nekem kéne megkérnem őket, hogy küldjék el Köszönöm!
-
Lacyka
aktív tag
Ezt láttátok már?
Kíváncsi lennék, hogy tényleg raktáron van-e már?^.^
-
dlaj
őstag
Ezek csak közvetítők, náluk nincs semmi raktáron és a gariztatást is neked kell intézni. Magyarul csak egy magyar nyelvű kínai webshop.
Részlet a GYIK-ből:
Az Androidvásár web shop?
Nem. Weboldalunk az androidvásár.hu nem web shop. Mi nem tartunk raktáron semmilyen készüléket. Abban tudunk neked segíteni, hogy az online felületünkön keresztül közvetlenül a kínai forgalmazótól vásárold meg a terméket. Vagyis mi tulajdonképpen szolgáltatunk, és összehozunk téged a forgalmazóval, az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd-vel (székhely: 3B206A, Colconda Cyber Plaza, Huafa North Road, Futian District, Shenzhen, China518000, nyilvántartási szám: 596428).
Megrendeléseddel a szerződés közted a vásárló és az EBUY INTERNATIONAL Co. Ltd között jön létre. Az androidvásár.hu elősegíti a két szándék, a vétel és az eladás létrejöttét. -
lhurgoyf
tag
Sziasztok hozzáértő telefonguruk!
Auchan-ban látom az M-tech Tab5 Phone-t 49.990-ért. Nem tűnik rossznak, talán még túl olcsó is...
Mi a véleményetek? Érdemes foglalkozni vele? Van valami negatívuma, amiről tudnom kell, mielőtt megvenném?
Köszi előre is a hozzáértő segítséget!
L -
lhurgoyf
tag
HTC Desire V-től olcsóbb...
Ezek szerint tudsz ajánlani olcsóbbat? -
hungobungo
senior tag
W3+ magyarítás: Szedd ki a romból a /system/app, /system/framework tartalmát, rakd bele egy zip-be, és rakd fel valahova ahonnan letölthetem, megcsinálom ha lesz időm.
QQ Messenger: 1952850816 *** Chigontech, egy megbizható Aliexpress kereskedő: http://www.aliexpress.com/store/1153179
-
beers
addikt
-
berigazek
őstag
Amúgy csak a Miskolci áruházban maradt még egy db. az Mtech 5 Tab-ból,mindenütt elkapkodták 24 óra alatt!
Most beszéltem az Info Centerrel!,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
xhege
veterán
válasz berigazek #6601 üzenetére
Köszi a hozzászólást. Valóban nem könnyű a döntés. Már rengeteg telót megnéztem . A pandán jól lehet szelektálni, csak vásárolni nem merek tőlük a sok negatív tapasztalat miatt.
Amik elgondolkodtattak:JIAYU JY-G2
Lenovo LePhone A789
Newman N1A fentiekről esetleg valakinek véleménye, tapasztalata?
Illetve kérdés még, hogy magyar nyelvet lehet-e rájuk aplikálni valahogy? Ha nem az sem eget rengető, mert az angollal elvagyok elég jól, csak magyarul mégis kényelmesebb lenne.
Nem tudom, hogy mennyivel gyengébbek az egymagos procival szerelt gépek. Az áruk kedvezőbb persze, de hosszabb távon megéri őket megvenni. Nem félévente cserélem a telót, legalább 2 évet jó lenne ha kihúzna.
-
robit1973
aktív tag
válasz berigazek #6625 üzenetére
Vagy: LedReminderZP200
Az alsó szoftgomb ledeket villogtatja, elég jól konfigurálható. Működik V1277-en, és valószínűleg több típuson is. -
Mathiax Rex
csendes tag
Látom hasonló cipőbe evezünk. Nem könnyű a választás, én is ezekkel a típusokkal szemezek. A Newman-be jó lenne egy kicsit erősebb akksi+GPS, akkor nem gondolkodnék tovább, mert nagyon tetszik. A Lenovo mellett szól a márka iránti erősebb bizalom, és a tudása is megfelelő. A Jianju-G2 is nagyon jónak tűnik, lehet kapni 1 Gb Ram-mal is. Ha bátrabb lennék bevállalnám a G3-at, de nem merem. Megvárom, míg a fórumtársak megrendelése megérkezik, és csak aztán döntök. Nemcsak a készülékről, hanem a webáruházról is.
-
Jazz
veterán
Üdv,
Na, hogy állnak a hook kapitánytól rendelet G3-ak? Feladták már őket?
free your mind
-
beers
addikt
-
robit1973
aktív tag
Az jó! Az első szám állítja a felvillanás hosszát, a második a két felvillanás közti szünet hosszát. Első beállítás a nem fogadott hívások, második az sms, harmadik az alacsony akkufeszültség, az utolsó pedig az egyéb értesítések. Jobb szélen lévő gombra kattintva pedig lehet tesztelni a beállítást.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA® driverek topikja
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iPhone topik
- ASUS RT-N66U és RT-AC66U
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple notebookok
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Sorozatok