Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
malisonX
aktív tag
Minden készülékhez van írva egy "Model" szám a hootableten. Ez elvileg nem a saját belső nyilvántartási számuk lenne, ami megkönnyítené nekik a telefonok beazonosíthatóságát? Csak mert ezek a számok pont ugyanazok, mint a pandawillen.
-
berigazek
őstag
Ha a zöldséges is a zöldséget vagy a gyümölcsöt olcsóbban adná,többen vennének és nem rohadna a nyakán...
Ez a cég is lehet,hogy ,,még" nem annyira mohó,megelégszik kevesebb,de biztosabb haszonnal!
feca81!
Lehet,hogy ,,leányvállalata" a Pandának...[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
válasz berigazek #6201 üzenetére
Úgy is lehet használna csak azt akkor már nem telefonnak hívják
Értem amúgy a dolgot csak "vicces" kedvembe vagyok@kaller1: Jaja, nem rossz eredmény.
Észrevettem egy "érdekességet" a fizetésnél. Nem lehet választani szállítási módot... Van az ingyen posta azt csókolom.Mindenkit egyforma külső inger ér, de egyén függő, h éljük meg :P
-
berigazek
őstag
válasz body007 #6208 üzenetére
Hívd aminek csak akarod,nekem kell egy ilyen nagy :-)
Pedig nekem e-mailben azt válaszolták,hogy lehet más szállítási formát is kiválasztani!
kaller1!Valahol olvastam az oldalukon,hogy minden szállításhoz adnak Trackinget,ja igen a Szállítási feltételek-nél!(Shipping&Returns)
,,we’ll send your package by HongKongPost or CNpost with tracking code..."[ Szerkesztve ]
-
motocoder
aktív tag
Nekem ez a hoottablet oldal elég mese szagu.A zp900-as is 200 dollárral olcsóbb mint ahonnan rendeltem már.
[ Szerkesztve ]
-
motocoder
aktív tag
http://www.ahappydeal.com/product-93316.html itt 200 dollár a különbség.Innen jött meg a múltkor a táblagépem.
[ Szerkesztve ]
-
-
hevizms
addikt
Megnéztem kiváncsiságból a telómat amit nemrég vettem hogy mennyi a hootablet-en.
Ha nem kamu az oldal,akkor a fejem verem a falba.
50$-al olcsóbb!!!!!
Star n9770.[ Szerkesztve ]
-
sasa311
veterán
válasz hevizms #6218 üzenetére
Amit én rendeltem 1,5 hete az is olcsóbb 50$-al Ráadásul még azt sem küldték el, de így nem tudom visszamondani szerintem.
De lehet 4-én kiverem a balhét pandawillnél, hogy van azonnal küldjék a cuccot mostmár vagy hoci pénz vissza és akkor megrendelem innen
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
Novicsok
tag
válasz berigazek #6183 üzenetére
Sajnos azt hiszem, hogy tévedsz.
Az oroszok azt tárgyalják, hogy nincs miért hinni ennek az eladónak.
Ezt a linket nézegetik: http://bgp.he.net/dns/hootablet.com#_whois
Nem vettek, illetve kaptak meg semmi komoly dolgot még innen.
Létezik a következő átverés: PayPal fizetés esetén akadályt jelent, visszautal, majd magyarázza, hogy technikai nehézség miatt nem PayPal-lel, hanem más úton (pl. Money Gramm) kéri, és a fietés után többet nem elérhető.
Úgy vélik, hogy csaló. -
Novicsok
tag
válasz hevizms #6218 üzenetére
Én nem verném sehova a fejemet.
Azt hittem, kint olcsóbban találok telót. Persze dolgoztam így mászkálni nem volt időm. Munkahelyi társaságban szinte mindenkinek helyi okostelefonja volt, de ZOPO és más innen látszó brand-ek nem nagyon ismertek és forgalmazottak.
Voltunk Gangzhou-ban (Canton) egy elektronikai piacon, de ott csak klónokat árultak, HTC, Samsung, iPhone, stb. (a helyiek inkább eredeti iPhone-t használnak, aki ad magára, relative olcsó, 2 éves előfizetéssel belépési díj nélkül, pl. a kollégám).
Shenzhenbe kellett volna menni, de nem volt lehetőségünk. Ez mindkettő 10 millió feletti város, elképesztő dugós forgalommal.
Mentünk Foshan-ba, az kisváros (3.6 milló), ott egy sima telefon boltban 1 db, már tapogatott ZTE V970 teló árválkodott, fülhallgatóval 1380 Yüan-ért (CNY, RMB, Zsemimbi) sikerült megvenni, ez kb. 170 EUR. Annyi, mintha etotalktól vettem volna. Persze totál kínai, de hála Brunonak és hungobungonak, már nem sokáig. De lagalább utasforgalmiban legálisan áthozhattam.
A Hong Kongi átszálláskor van lehetőség nézelődni, de ott minden drágább, mint Mainland China-ban. Ezért inkább a promenádon sétáltam egész este és néztem, amit a sok ezer turista nézett. -
berigazek
őstag
válasz Sir Csimbók #6222 üzenetére
Rendben,majd én következem,ha megjön a pénzem :-)
-
RBJ
addikt
Akkor vége az álomnak. csak kamu az oldal. Egy világ omlott össze bennem.
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
berigazek
őstag
Én nem hinném,hogy kamu lenne ez az oldal,attól függetlenül,hogy szembetünő olcsó árak vannak.Sztem azon az oldalon is csak kombinálnak és hihetlenkednek ők is...
-
Sir Csimbók
tag
válasz Novicsok #6220 üzenetére
Mikor szept. 16-án először néztem, a statisztika szerint nem egész 2 napos volt az oldal. Gyakorlatilag még normál légipostás csomagot nem igen kaphatott senki. Akkor még nem lehetett Paypal-lal sem fizetni, azt csak pár nappal később jelezte és én már azzal is fizettem.
-
sasa311
veterán
Nekem közben a pandawill küldött egy ilyen tracking numbert DHL-hez:
Q248112092810025De WTF?! Elvileg 10 számnak kéne lennie nem? (nem is talál semmit a DHL oldala)
Es mondd, a passzatszelet szemelyesen fingtad, vagy csak iranyitottal?
-
hevizms
addikt
válasz Sir Csimbók #6229 üzenetére
Kiváncsiságból beirtam a posta nyomkövetőjébe a számodat és ott is ott van,szóval az nem is kérdés hogy adtak fel csomagot,a kérdés hogy mi lesz benne,illetve hogy tényleg a te cimedre adták-e fel.
Mert ugyebár az nem derül ki egy trackingból.
Én mindenesetre nagyon drukkolok hogy ne legyen semmi bibi. -
Nokia12
tag
Innen ne rendeljetek ez egy átverős hely:
http://www.androidforcheap.com
-
Novicsok
tag
válasz fateless #6226 üzenetére
Nem ennél az eladónál történt az idézett eset.
Még senki sem kapott árut ettől az eladótól.
Azt rágják, amit berigazek szak(topik)társ szeret szintén értelmezni: hogy a PayPal befizetett összeghez az eladó azonnal hozzáfér-e.
Itt nem nyitok vitát. Aki ritkán aukcióval ad el valamit, azt nem tudom, hozzáfér-e.
De aki nem ritkán és fix áron, az azonnal hozzáfér. Főleg ha pl. az eBay-en Shop formában ad el (ami semmi különös, csak egy formája a listing-nek, akár havi 1 eladásra is lehet fenntartani).
És amikor a PayPal elrendeli a refund-ot, akkor értesíti az eladót, hogy töltse fel a PayPal egyenlegét. Ha van linkelt bankkártya, akkor arról automatikusan behív pénzt. Ha van rajta. Én ezért a web kártyámat linkeltem, max. pár ezer Ft van rajta.
Ezt az egészet egy Olaszországban ellopott küldeményemmel elszenvedtem. Aki nem hiszi, próbálja maga. -
GIJoe
addikt
válasz Novicsok #6234 üzenetére
Ehhez annyit tették hozzá hogy kaptam én is paypalon pénz, és csak abban az esetben kaptam pénzt, ha regisztrált (Verified) státuszú lettem. Amit csak úgy fogadott el ha a dombornyomott mindenhol használható mastercard v visa kártyával tettem meg.
(amit azonnal tud terhelni) hiába próbáltam webkártya, OTP electron, maestro egyiket sem fogadta el... -
Ádibádi
tag
Sziasztok!
Lehet hogy nem a legjobb helyen kérdezek de gondolom itt már páran rendeltek ezt azt Kínából és tudjátok hogy mi jó oldal és mi átverés és persze mi ennek az egésznek a menete és a buktatói
Nos a közeljövőben szeretnék rendelni egy Xiaomi Mi2 típusú telefont.
Ezeken az oldalakon nézegettem (árakkal mellékelve):
Fastcardtech € 294.29
Chinaecarts €276.44
Android-Sale €329.55
Hootablet (akciós -15%) €232.59Melyik megbízható oldal?
A másik kérdésem pedig a szállítással kapcsolatos DHL vagy EMS vagy légiposta követési számmal a nyerő? (várni tudok csak érkezzen meg és az amit rendeltem)
A NŐKNEK ÁLLÍTÓLAG 70 HÁZIMUNKÁHOZ KELL ÉRTENI: A FŐZÉS ÉS 69...
-
djnice
veterán
Én is rendeltem egy Newman N1-et a hootablet-ről. A paypal biztosíték.
-
djnice
veterán
Ja és van még egy biztosíték a bank. Nekem volt, hogy ebay-ről nem jött meg egy fényképező, az eladó becsődölt nem tudta visszafizetni az árát. A bankom (Citibank) kinyomozta, hogy jogos-e az igényem és pár hónap elteltével visszakaptam a pénzem.
-
berigazek
őstag
Az ,,egész" világot csak nem tudják átverni!(most sokaknak az jár az eszében,hogy azt nem verik át aki nem rendel,de tényleg ott a Paypal és azért ez egy elismert ,,világ" garancia!)
djnice!
Nekem 2 évvel ezelőtt az e-bay adta vissza a pénzemet,meg is van valahol róla egy elmentett dokumentumom.Akkor 3 hét múlva kaptam vissza 150 ezer ft.-ot.Nemsokára utána felemelték 45 napra az időtartamot.
[ Szerkesztve ]
-
Novicsok
tag
Nézd, én nem tudom, most hogyan van. Én kb. 5-6 éve nyitottam a PayPal accountot, és az E-mail cím, linkelt bankszámlák is többször módosultak.
Jelenleg befizetni az OTP web kártyáról tudok, ami virtuális Mastercard.
Refund-ot a belinkelt bankszámlára tudok kérni, ami pl. az OTP számlám (nem kártyaszám, hanem számlaszám), de a családtagokéra is lehet, egyszerre több is lehet, mindig egyet kell kiválasztani "make primary", és erre jön. De nem erről kér be pénzt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD FX
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Autós topik
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- Melyik tápegységet vegyem?
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs