Új hozzászólás Aktív témák

  • barobag

    csendes tag

    Sziasztok "régi" ZP 100 tulajok!

    Ha valakit érdekel, ma a vietnamiak feltették az új [SGS3]
    linket, ha valakinek esetleg van hozzáférése és türelme felrakni kipróbálni, akkor szívesen olvasnánk róla (szerintem többek nevében beszélek)
    Egyébként az 1 hónappal ezelőtt felrakott előző ROM változatot használom és nagyon király, magyar , ami nekem fontos, kiváló akku idő, és amiről a múltkorában értekeztünk a Zopo oldalán talált szerviz-kulccsal be tudtam állítani a hangszóró hangerejét is a számomra megfelelő értékre (kicsit halknak találtam) itt megnézhetitek
    Teljesen jót csináltak a vietkongok, kíváncsi vagyok, hogy a led fényerő problémát (mármint hogy nem veri ki a fényereje a szememet) sikerült-e javítani, egyáltalán foglalkoztak e vele. Valamelyik német oldalon olvastam, hogy a HD zseblámpa program tools -a második beállításával jól működik. Kipróbáltam, tényleg sokkal erősebb de néha bepsilog ami azért zavaró és nem tudom hogy nem nyírja-e ki a LED-et. Minden esetre eddig tényleg csak jót tudok mondani az előző rom-ról. Tényleg csak ajánlani tudom !!!
    (egyébként a fejlesztő nem rokonom és nem is fizet azért nekem, hogy itt dicsérjem csak szeretném helyzetbe hozni azokkal akik ugyan ezt a típust nyúzzák, ami szerintem még mindig nagyon jó választás)

Új hozzászólás Aktív témák