Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    válasz citkar #138068 üzenetére

    Szia! Hát azért van abban valami igazság, hogy a rádiófrekvenciás sugárzás nem csak közvetlen közelről káros. Nálam amíg a wifi router bent volt a szobában nem tudtam rendesen aludni nagyon sokáig. Aztán egyik
    alkalommal véletlenül ki lett kapcsolva. Na akkor jöttem rá én is arra, hogy nem egészen úgy van az ahogy azt az "úriemberek" a laborban(lavórban az ujjukkal) lemérik. Igen is akár több méterről érkező gyenge rádiójelek is zavaróak! Nem azt mondom, hogy biztosan károsak mert ezt majd 20-30év múlva derülhet ki, de biztosan megzavarja az idegrendszert. A telefon pedig sajna nem pár méterre kommunikál ha nem adott esetben akár több km távolságra! Ugye azt senki nem hiszi el, hogy ha ilyen messzire el tud küldeni adatokat akkor egy-két méter távolságra levő az EM sugárzást nagyon elnyelni képes szervezetre egészséges. :N
    Csak abból indulok ki, hogy a rádiós egeret(bármelyiket) mennyire képes vagyok leárnyékolni 3 méteren belüli kommunikáció esetén. Sajna az új telóknál már nincs olyan, hogy az akut ki lehessen venni éjszakára. De én alváskor mindenesetre kikapcsolom. Azt is tudom(sajnos) ez csak egy placebó mert nem teljes de legalább addig nem zavarnak amíg alszom.
    Más!
    Azt újabban felmerült adatlopással kapcsolatban egy érdekes információ. Pár napja a google fiókkal kapcsolatban a "biztonság" napján feljött egy ablak. Ellenőrizze eszközeit. Mindezt PC win 10 alól! Na gondoltam egye fene mit találsz?
    Megdöbbentő volt! Először is kb 2mp és fehozott egy ablakot ahol azok az eszközeim voltak amiről beléptem.
    Ezzel nincs is semmi gond. DE a honor 6-ra kiírta, hogy nem biztonságos mert nincs képernyőzár! Nos ez azért érdekes mert azt már hónapok óta nem kapcsoltam be csak tölteni szoktam mert ha kell akkor legyen tartalék!
    Tehát meddig és hol tárolják az ilyen adatokat? Vajon miért is kellenek ezek nekik? Mert ugye ha ezt ki tudták ollózni a rendszerből akkor az egyéb személyes adatokat is simán magukévá tehetik. A gond az ezzel, hogy nem csak a telefonon hanem minden egyéb eszközön(ről) is információkat szerezhetnek amin van gmail fiók.
    Ez simán nyílt lopása az személyes adatoknak még akkor is ha jelen pillanatban nem nyilvános.
    Na és ezzel csak azt szeretném mondani, hogy aki más szemében meglátja a szálkát a saját szemében a gerendát sem USA: GOOGLE WINDOWS APPLE v. HUAWEI :( Senki nem is figyelt fel arra, hogy ezek szépen maguk alá rendelték a világ informatikai adatait kisebb-nagyobb eltéréssel. Itt azért megjegyezném, hogy nincs összeesküvés elméletem.

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák