Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
punky10
addikt
válasz SamiCsillag #129149 üzenetére
Amig nem mondták,észre sem vettem...
Ugyanis nem a mikrofonnal van baj,hanem túlbuzgó a zajszűrő szoftver.Én csak annyit tapasztaltam,hogy enyhe dobozhangon szól a telefonbeszélgetés,de mivel én is,és a feleségem is hangos környezetben dolgozunk,még örültem is neki.Minimális dobozhang,cserében semmi háttérzaj...
A probléma akkor kezdődik,ha pl kisgrofó koncerten vagy,és valami perverziótól vezérelve meg is akarod örökíteni a telefonoddal.Na itt is működne a zajszűrő,és a telefon nem vesz mást,csak a saját hangod,amint kommentálod e nemes eseményt... Mondjuk ebben az esetben sem beszélhetünk hibáról,inkább úgy mondanám,hogy az okostelefon kijavítja a felhasználó hibás döntését...
És rootolt telefon esetében már van rá javítás,felteszel egy fixet,és (állítólag...) tiszta ,de halk lesz a felvétel,viszont egy másik fix bemásolásával meg tudod növelni a hangerőt.
De mivel engem nem igazán érdekel ez a probléma,igy megvárom,hátha az egyik frissítés már tartalmazza ezeket,azt felteszem,és irány az éjszaka!Olyan koncert-felvételeket fogok rögzíteni,hogy a Viva az éves bevételét ajánlja fel a felvételekért... Na jó,korán van még...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest