Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz Arlekim #129140 üzenetére
Hiányzik vagy nem működik a contact sync szolgáltatás. A nexusos változat telepíthető, megpróbálhatod ezzel:
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.contacts
-
punky10
addikt
válasz SamiCsillag #129149 üzenetére
Amig nem mondták,észre sem vettem...
Ugyanis nem a mikrofonnal van baj,hanem túlbuzgó a zajszűrő szoftver.Én csak annyit tapasztaltam,hogy enyhe dobozhangon szól a telefonbeszélgetés,de mivel én is,és a feleségem is hangos környezetben dolgozunk,még örültem is neki.Minimális dobozhang,cserében semmi háttérzaj...
A probléma akkor kezdődik,ha pl kisgrofó koncerten vagy,és valami perverziótól vezérelve meg is akarod örökíteni a telefonoddal.Na itt is működne a zajszűrő,és a telefon nem vesz mást,csak a saját hangod,amint kommentálod e nemes eseményt... Mondjuk ebben az esetben sem beszélhetünk hibáról,inkább úgy mondanám,hogy az okostelefon kijavítja a felhasználó hibás döntését...
És rootolt telefon esetében már van rá javítás,felteszel egy fixet,és (állítólag...) tiszta ,de halk lesz a felvétel,viszont egy másik fix bemásolásával meg tudod növelni a hangerőt.
De mivel engem nem igazán érdekel ez a probléma,igy megvárom,hátha az egyik frissítés már tartalmazza ezeket,azt felteszem,és irány az éjszaka!Olyan koncert-felvételeket fogok rögzíteni,hogy a Viva az éves bevételét ajánlja fel a felvételekért... Na jó,korán van még...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
SamiCsillag
senior tag
válasz punky10 #129153 üzenetére
Lényegében már mindegy, mert megvettem neki a Mi5-öt. Viszont én még mindig kacsingatok vele. Tegnap volt egy éve, hogy meg van a P70-em, lassan le kell cserélni. És ezt néztem helyette vagy a Xiaomi Redmi Pro-t. Sajnos erről nem találtam sok leírást magyarul. Esetleg, ha valaki tud ilyet megdobhatna vele. Egyébként valaki feljebb írta, hogy az új frissítéssel megoldották a mikrofonproblémát .
-
tibcsi0407
félisten
Megjelent a ZUK Edge.
Ami igazán érdekes, azok a készülék fizikai méretei:utdetailing.hu
-
aytukabozs
addikt
válasz tibcsi0407 #129156 üzenetére
Uhh, kb ezt az eszközt kerestem az elmúlt hetekben. : )
Na majd megveszem 2 év múlva mire a zsebemhez fogy az ára...[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
tibcsi0407
félisten
válasz aytukabozs #129157 üzenetére
Most olvasom róla a kínai tesztet. Hát ez egy nagyon jó telefon lett. A kamera is király. [link]
utdetailing.hu
-
veterán
Ez az a méret / kijelző arány, amit kerestem...
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
tibcsi0407
félisten
válasz fateless #129159 üzenetére
Gondolj bele, hogy most bennem mi játszódik le. Azt hittem, hogy megállapodok a Mi Note 2-nél, erre bedobják ezt.
Ráadásul a ZUK közösségi támogatása a legjobbak közé tartozik kínai telefonok között a gyorsan kidobott forráskódok miatt.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #129160 üzenetére
A ZUK-kal is jó emlékeid lehettek
Viszont fizikai méretében ez számomra jó lenne, az 5,5 col ellenére (mondjuk 5 colban még kisebb méretben még vonzóbb lenne, de nem akarok telhetetlen lenni). A baj, hogy az az érzésem nem fog egyhamar 300 USD (de ha reális akarok lenni akkor 400 USD) alá menni az ára.(#129162) tibcsi0407 :
Igen, de az én igényeim kicsik, fapados is elég lenne
A Nubia Z11 mini S black/gold is már néhol kezdett olcsóbb lenni s majdnem elérte az alig túlárazott szintet, de hát mindig van mire várniAzért örülnék, ha tesztelnél egy ZUK Edge-t, újévre nincs tervben?
[ Szerkesztve ]
-
WOT-H-A-C
veterán
Miért nem lehet belerakni egy 4000 mAh ás akkut? Már venném is..
Ja nem.. Majd , ha kijön az első használható CM!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsi0407 #129164 üzenetére
Biztosan jólnteljesít az akku, de nekem kevés sajnos...
-
tibcsi0407
félisten
válasz WOT-H-A-C #129165 üzenetére
Egyem meg azokat a hardcore felhasználói szokásaidat.
Minden csak nézet kérdése. Nálam a Mi Note 2 sem hoz többet sokkal SoT terén 6 óránál 2 nap alatt. A ZUK Z2 ugyan kisebb kijelzővel, de kisebb akkuval is simán hozta ezt, sőt a 7 órát is el lehetett érni vele. Elméletileg a Z2 Pro is hasonlót hoz, így én nem temetném még az Edge-t sem.Hoppá, mi van a specifikációban?
蜂窝网络
FDD-LTE (频段1, 2, 3,4,5,7,8,20)[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
SamiCsillag
senior tag
A Redmi Pro-ról nem tud valaki egy jó leírást, magyarul. Sajnos nem találok ilyet sehol.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsi0407 #129166 üzenetére
Megteszem amit lehet! No, meg kényelmes is vagyok. De ez tényleg felkeltette az érdeklődésem. Főleg b20 al. Már csak egy jó árazás kéne.
-
tibcsi0407
félisten
válasz WOT-H-A-C #129168 üzenetére
Az árazás nem lesz olcsó. 2300 Yuan körül van az induló ára. Ez kb 330 USD, webshopoknál nem számolok vele 400 USD alatt.
Majd jól lealkudom a SPEmall-nál.Specifikáció ( a kínai oldal lassú..)
Price : ¥ 2299.00
Processor and memoryEdge Ultimate
Qualcomm® Snapdragon ™ 821 quad-core 14nm Kryo 64, clocked at 2.35GHz
Adreno ™ 530 3D graphics processor 653MHz
Run Memory: 4GB LPDDR4 dual-channel 1866MHz
High-speed flash memory: 64GB UFS 2.0 (Gear3) 5.8GbpsEdge Zhen enjoy EDITION
Running out of memory: 6GB LPDDR4 dual-channel 1866MHz
High-speed flash memory: 64GB UFS 2.0 (Gear3) 5.8GbpsEdge L Lee Min Ho endorsement Edition
Run Memory: 4GB LPDDR4 dual-channel 1866MHz
High-speed flash memory: 64GB UFS 2.0 (Gear3) 5.8GbpsDimensions and weight
Height: 142.9 mm Width: 74.5 mm Thickness: 7.68 mm Weight: 160gCellular network
FDD-LTE (bands 1, 2, 3,4,5,7,8,20)
TDD-LTE (bands 38, 39, 40, 41)
TD-SCDMA (bands 34, 39)
WCDMA ( 850, 900, 1900, 2100 MHz)
CDMA2000 ( 800 MHz)
GSM/EDGE( 850, 900, 1800, 1900 MHz)
CDMA( 800MHz)wireless network
802.11 a / b / g / n / ac WiFi, support 2.35 GHz and the 5 GHz band
Bluetooth 4.1 BLE supports low-power connectionDisplay
5.5 inches 1920 * 1080 Full HD screen 403PPI TDDI, 1500: 1 dynamic contrast ratio,178 ° wide viewing angle, 85%NTSC, Sun screen 500cd / m² (maximum brightness), 2.5D Corning Gorilla Glass
Positive use of anti-oil anti-fingerprint coatingCamera
Rear 13 million effective pixel large 1.34 μm pixel, customize Samsung ISOCELL image sensor pixel barrier
Aperture: f / 2.2 large aperture
Lens Composition: 5P
Focus range: 10cm to infinity
PDAF + CAF dual-focus mode, the fastest 0.1 seconds focus
Qualcomm 14 the Spectra ™ ISP
High brightness flash
A key short video recording photo, face detection, panorama mode, Intelligent HDR, time taking picturesFront camera
Pre-8.0 effective megapixels, 1.12μm large pixel
Aperture: f / 2.2Sound: Dirac HD Sound® audio fidelity extroverted
And Connectors
Battery and charging
Battery Type: Built-in lithium-ion polymer battery
Typical capacity: 3100mAhU-Touch
0.09 seconds speed fingerprint identification, Front hidden fingerprint design
Self-learning adaptive, Custom Key gesturesensor
Heart rate, blood oxygen sensor
Ultraviolet sensors
Pneumatic altimeter
Triaxial accelerometer
Three-axis gyroscope
Three-axis electronic compass
Proximity sensor
Ambient light sensor
Hall SensorGPS GLONASS Beidou AGPS Galileo (hardware support)
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsi0407 #129169 üzenetére
Nem látom mi a külömbség az első és 3. közt. Szín? Jónak tűnik. Szerimtem 400$ még jónak számít ezért a vasért és látja a galileo holdakat is!
-
tibcsi0407
félisten
válasz WOT-H-A-C #129170 üzenetére
Az valami speciális kiadás. Lee Min Ho edition. Egy színész a forma, Ő a reklámarca is a telefonnak, ha jól tudom.
Kicsit kezdik átvenni az Oppo/Vivo-féle marketinget. Úgy látszik Kínában így lehet terméket eladni.Ez egyébként tipikusan az a teló, ami gondolkozóba ejti az embert, bármilyen telefon is van a zsebében.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsi0407 #129171 üzenetére
Hüle kínaiak. Nem hogy inkább fullos csajokkal reklámoznának...
Na, jó ez csak (rossz) vicc volt. De teló tényleg jó lesz, még az alap változat is!
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz KamuMazsola #129174 üzenetére
Azvtiszta sor.. Az 1. és 3.-at említettem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz aytukabozs #129177 üzenetére
Egy hosszabb hajjal még csajnak is nézném hirtelen.
utdetailing.hu
-
veterán
válasz KamuMazsola #129176 üzenetére
Nem egészre?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
WOT-H-A-C
veterán
KamuMazsola: Ugyan , semmi gond!
aytukabozs: Boztos ecetet pisilnek utána kint a lányok...
-
Carline
őstag
Mondjuk úgy, hogy HA sikeres bootloader nyitási engedély kapsz és teszel fel egy TWRP recoveryt akkor lesz lehetőséged feltenni egy felhasználó által készített patchet.
Szóval a boltból megvett telefonon még ez nem megoldott. Majd HA az eljövendő update tartalmazni fogja ezt akkor lehet írni hogy akkor megoldott a probléma.Ez sajnos nem Nexus, hogy "fastboot oem unlock" és már mehet is rá minden. Lányom telójára már egy hete ment a kérelem de még mindig semmi az unlockról.
[ Szerkesztve ]
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
peestike
őstag
válasz Carline #129181 üzenetére
Teljesen kiszámíthatatlan, hogy az engedélyről jön e valami, vagy nem. 2 alkalommal kértem, egyikről sem jött semmi. 4 és 2 nap alatt volt meg. Nézegetni kell.
Megelőztek.
[ Szerkesztve ]
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
outdoor
aktív tag
Második telefonnak keresnék apró méretű Androidot. A tudása nem számít, de dual sim kell, hogy legyen.
Melyik a létező legkisebb dual sim android telefon?
Most tényleg csak a méret számít.
Nagyon tetszene az apró Posh Micro X a telenor kínálatából, de csak egy sim kártyás. (Nem zavarna a gyenge konfiguráció Jelly Bean, 512 ram, dual 1000MHz, 2,4" kijelző. A készülék kb. bankkártya méretű, és 12mm vastag.)
A proper digital assistant could be my best friend
-
berek21
őstag
-
Carline
őstag
válasz tibcsi0407 #129182 üzenetére
és peestike
Köszi a választ.
Azt gondoltam hogy vagy az email címre vagy sms-be jön valami értesítés arról hogy megadták az engedélyt.
Ki fogom próbálni (ha a gyerek hazaér a koleszból).˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
aytukabozs
addikt
válasz Carline #129188 üzenetére
Még azt sem kell megvárnod.
csekkold ígyMíg el nem kezdtétek ezt a fonalat eszembe se' jutott hogy én is megigényeltem, úgyhogy egyúttal én is lecsekkoltam
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
punky10
addikt
-
outdoor
aktív tag
válasz tibcsi0407 #129185 üzenetére
Tetszene, hogy ilyen apró, de sajnos
- nem android
- nem dual simPici dual sim Androidot keresnék.
-
punky10
addikt
válasz tibcsi0407 #129191 üzenetére
Lehet,hogy rosszul értelmezem a reklámjait,de ez tud "normál" telefonnal BT kapcsolatot létesíteni úgy,hogy kvázi BT headset-ként működik?Mert ugy már érdekelne is...
Ja,és igy nem lenne off ebben a topicban sem,mert igaz,hogy csak 1 SIM megy bele,de működhet duálos kiegészítőjeként...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
nyisziati
veterán
válasz aytukabozs #129194 üzenetére
Hihetetlen, hogy nem bírják normálisabb speccel kiadni ezt a telót.
Négy maggal+1 giga rammal sokan keresnék. De így... -
Ferike81
senior tag
Lehet ismét telefont kell vennem, ezért lenne egy pár kérdésem.
A Samsung Galaxy S szérián gondolkozok. Nem vagyok egy Samu fan, de most néztem egy S7-et. Megtetszett a fényképezője. A kérdés a következő. Dual simben van S6 és S7 is, Edge duos csak S7-ben? Esetleg hasonló fényképezőképességű telefon dual simes? A páromnak vettem 2 hete egy P9 lite-ot viszont azon nem egy százas a fénykép, ha találnék egy jó fotós dual simes telót akkor elcserélném vele, mert fotózna állandóan. Már kieszi az agyam.
Úgy látom olcsón nincs jó fotós dual telefon, de mi az az ár amiért lehetne venni? Jahh a B20 kell a Voda miatt!
Előre is köszönöm!!Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
outdoor
aktív tag
válasz aytukabozs #129194 üzenetére
A bejövő hívások rögzítéséhez. Csak ennyi.
A multipoint bluetooth fülhallgatóval használnám. Semmi más.
[ Szerkesztve ]
-
Rawulf
őstag
Januárban jelenik meg a Conquest S8 széria 2017-es kiadású, "turbózott" verziója. Fél órája kaptam róla hírlevélben értesítést tőlük. Ide kattintva láthatjátok a kínai brossúrából való képeket
Titkon remélem, hogy miattam módosították az eredeti terveket, mert ott sopánkodtam előző héten pár "apróság" hiánya miatt. Mint például FULLHD kijelző és 16mpixeles hátul és elöl 8mpixeles Sony kamera, mivel eredetileg csak sima HD és 13+5mp szerepelt a brossúrában. Sőt, még pár nem várt extrával is megleptek.Dióhéjban (ha jól fordítottam le):
MT6755 2Ghz + Mali-T860 GPU
5" FHD1080P (1920x1080) nagy fényerejű IPS kijelző
Eredeti Gorilla Glass 4 üveg
4GB ram
64GB rom
8mpixel kamera elöl
16mpixel kamera hátul zafír üveggel
dual sim
külön SD-kártya foglalat (azaz nem kell lemondani a dual sim-ről sd-kártya használata mellett)
Standard ("natítv"-ként jelölték) Android 6.0 (OTA támogatással)
110dB hangszóró
ujjlenyomat-leolvasó
mágneses dokkoló-töltő
gyorstöltés támogatás
Több funkciós Walkie-talkie (na ez mondjuk engem annyira nem izgat, bár falun belül tök ingyen lehet hívni a másikat vele akármikor... gondolom kb. 5 km sugarú körön belül).
Dual GPS ('amcsi GPS + kínai' vagy 'amcsi GPS + orosz' kombinációval)
Dual Wifi (2.4Ghz és 5Ghz)
Értesítő LED van
6000mAh akku
NFC
OTG
infra
nyomás, hőmérséklet, tengerszint feletti magasság, iránytű, giroszkóp
Opciós periféria: külső mikrofon éjjellátó kamerával (renndfentartó ficsőr)
IP68 (Svájci SGS hivatalos minősítés)Várható megjelenés : Január 1.
Előző heti megbeszélésen rákérdeztem a garanciára. Felár ellenében 5 év garanciával is megkapható.
"Please state the nature of the medical emergency!"
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest