Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
viktorhu
veterán
válasz LantosBerry8 #129250 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom
-
npnp
tag
válasz Frenk #129252 üzenetére
Szia
Nekem pár napja érkezett meg a Nubia Z7 MAX-om. Kártya még nincs benne, de a root-oláson, recovery cserén és CM 14 felrakásán már túl vagyok (Android 7.1.1).
Mivel előtte Lumia 640-930-950 volt, napokon belül menekülök vissza..
A teló jó, gyors, kellemes vele netezni, olvasni stb, de gyerekjátéknak néz ki a 930 mellett.
Ennyi tapasztalatom van/lett, az ünnepek alatt nyúzom egy kicsit...
P
-
attiati
veterán
válasz viktorhu #129249 üzenetére
Mi lett volna, ha sikertelenul torod ossze?
Gondolom igy is ugy is megcsinaltatod, hogy el tudd adni.Leeco international az x527, orosz piacra szant valtozat (ami elvileg mindenben megegyezik az indiai x526al)
En is tok kezdo vagyok es 10 perc alatt felraktam ra egy kipucolt orosz romot. Felmasoltam a fajlt a tarhelyre, atneveztem, ujrainditottam a telot, betalloztam az uj romot es kesz. Van google play, de angol nyelv van csak. Es kapsz egy OTA-val frissitheto romot.
Magyar lokalizaciot nem sikerult osszehoznom, de meg futok vele egy kort a napokban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Nem tudtok olyan fórumot, ahol az esetleges play store nagy akciók vagy még inkább elárazások (mint pl múltkor a star wars filmek 70Ft-ért vagy korábban más filmek 8-12Ft-ért) gyorsan megjelennek? Lehet magyar vagy angol.
Nem az AppSales és társai alkalmazásra gondolok, hanem fórumra, ahol a "hibákat" is közlik."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Tomi0703
addikt
Üdv!
Még mindig erre keresem a választ. Redmi 3S-t és a Redmi 4-et néztem ki. Ahogy látom kb. megegyeznek. Lánynak lesz, aki sokat netezik és szeretné ha a "szelfikamera jó lenne".... Note 3 Pro-t is találtam ilyen árban mint a fentiek (<120 $). Alis HongKong Goldway eladót néztem ki, mert 11 dodós szállításért cserébe vámmentes a cucc. Spemallnál már kicsúsznék a keretből.
Szóval ezek közül melyik? Vagy van esetleg jobb, ennyi pénzért? -
veterán
válasz Tomi0703 #129258 üzenetére
Új készülékben nem tudnék jobbat felhozni én sem az általad vázoltaknál (esetleg mi4c, ha még valahol elcsíphető jó áron)
Ezeken kívül még régebbi top készüléket néznék meg, pl a nemrég emlegetett Nubia Z7 Max is jó vétel a mostani 90 Euró körüli áron
A használt készülék mennyire opcionális? Ha igen, akkor a nagyobb gyártók felsőbb kategóriás modelljei jöhetnek szóba használtan."A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
pècsimunkás
addikt
válasz LantosBerry8 #129250 üzenetére
Ne !!! Sógornőm elküldte hozzá a telefonját másfél ève , sosem kapta vissza ! De , voltak vele mások is így ! Pedig jó èrtèkelèsei voltak akkor is !
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
UHHH
senior tag
válasz pècsimunkás #129262 üzenetére
Nem értem, és nem jelentette fel?Vagy még mindig várja?
-
pècsimunkás
addikt
Kb 1 èv fenyegetőzès a hatóságokkal , azután küldött neki egy " csere telefont" . iOcean X7 Hd , helyett valami 2 magos 512 RAM-os csodát ... Mondani sem kell , kb 2 kategóriával gyengèbb !
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
smithsys
aktív tag
Kellemes Karácsonyt kívánok minden kedves fórumtársnak! Remélem sokan kaptok ma új nyomkodni valót!
-
Tomi0703
addikt
válasz fateless #129261 üzenetére
Na, beszéltem unokatesómmal. 5,5 az már neki nagy (pedig 120 dodóért egy 2/16-os Note 3 Pro nem lett volna rossz). Úgyhogy akkor marad a Redmi 3x, meg a 4. Esetleg Mi4c, mert talán a 16 giga is elég lenne nekik.
Hülye kérdés, de ugye globallal kapnám amin nicns magyar nylev. Ugye, mindhez van eu dev rom?
4-hez még nincs leírás, de a ROM felrakás mehet akár egy Redmi 3-as leírás alapján is, ugye?[ Szerkesztve ]
-
Bjorngolf
tag
Sziasztok
Off topic előre is bocsi. Van itt olyasvalaki aki kinn el Angliaban és szokott Kinabol rendelni (pl. Gearbest,Geekbuying stb.)?
H ha van szeretnék kérdezni valamit ; infora lenne szükségem
Koszonom előre is -
Rawulf
őstag
Az új 2017-es Conquest S8 telefont hivatalosan január elsejétől lehet megrendelni. (Szállítás 1 hónappal később.) Nem hivatalosan pedig már a mai naptól. Elmondhatom, hogy én vagyok az első, aki megrendelte.
"Please state the nature of the medical emergency!"
-
rokendrol
senior tag
Lenovo 2010 van hogyan lehet befogni rajta a wifit ,hogy ingyen lehessen nettezni upc van ?
-
MODERÁTOR
-
rokendrol
senior tag
válasz Viktor0610 #129274 üzenetére
kiírja hogy azonopsitási probléma
A kérdéses hálózatot felismeri -
beg
veterán
Ha esetleg valakinek segítség, itt a kolléga előzménye, akinek van kedve dekódolja nekem
Upc wi-fi kell, de az nem jó mert fizetős.
Vagy valami hasonló[ Szerkesztve ]
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Arween
senior tag
Megjött a zenfone 3 max,de megy is vissza
Az alábbi két verzióból melyik az ajánlottabb?Árban kb. ugyan annyi mindkét Asus:
Asus[ Szerkesztve ]
-
Arween
senior tag
válasz pècsimunkás #129289 üzenetére
Mert nincs 2 sim+sd bővíthetőség benne egyszerre Vagy csak a sim kártyák mennek bele vagy 1 micro sim +az sd. Ezt sajnos benéztük. És ha jól láttam a Zenfon 3-ban is ez a lehetőség van.(mondjuk az meg már árban is 100e körül van) Mivel mindenképp Asus kell így marad a zenfon 2 széria
-
SJaika
tag
válasz rokendrol #129272 üzenetére
Google 1. találat
De ha nem vagy Upc előfizető nem fog menni.Kellemes ünnepeket mindenkinek.
Poco F5
-
pècsimunkás
addikt
-
parkasz
senior tag
-
attiati
veterán
válasz pècsimunkás #129293 üzenetére
Engem is zavart, de igazabol mire nem eleg a belso tarhelye? Ha atmenetileg hely kell, akkor egy kulso usb-s pedriveot ra lehet csatlakoztatni egy 2-3 dollaros otg kabellel.
Persze az lenne a legjobb, hogy olcson venni kis tarhelyes telot es bele egy nagy memoriakartya, es nem is log ki belole semmilyen kabel.
-
attiati
veterán
Igazad van, nem túl praktikus. Jobb lenne 2sim+sd kártya, de nem tudom, hogy emiatt érdemes e leszűkíteni a listát és bevállalni minden más kompromisszumot.
32 giga egyébként kevés úgy hétköznapi használatra?
(tehát nem nyaraláskor ráfényképezni, videózni több 10 gigát, mert arra jó a külső otg megoldás)
-
WOT-H-A-C
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest