Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
-
punky10
addikt
válasz tibcsi0407 #129949 üzenetére
Oppo,Vivo,TCL...Ezeket ismerem.A többi számomra bármi lehet....
Szerk.:bocs,rögtön a táblázatot néztem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
Klara_
őstag
válasz aytukabozs #129944 üzenetére
Hat igen, igergettek ossze vissza, aztan allitolag a kijelzo is megnott..
-
MODERÁTOR
-
tibcsi0407
félisten
válasz Viktor0610 #129954 üzenetére
Durva az Oppo és a Vivo együtt. Simán lenyomják a Huawei-t. Azt nem írja a táblázat, de a Huawei számaiba az Honor is beletartozik. (ha jól tudom)
A Lenovoba pedig Moto, ZUK és a Lenovo is. Itt kíváncsi lennék az eloszlásra. Az év végén rengeteg Z2-t értékesítettek.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #129954 üzenetére
Cikkbe leírják, de azért köszi
tibcsi0407:
Azt hiszem ez két cég bérbe gyártanak is ha nem tévedek, ezért vannak ezek a számok.[ Szerkesztve ]
-
MODERÁTOR
-
Ájvé
veterán
válasz Viktor0610 #129957 üzenetére
Az jó, mert én csak Oppo-t, Vivo-t és TCL-t ismertem fel, többit a cikkből tudtam meg (melyik ábra mit takar ).
Nyilván, a lényeget leírtad, nem kell végigolvasni a cikket és nézegetni, hogy akkor most melyik-melyik a listából[ Szerkesztve ]
-
zex
aktív tag
válasz b0bcat #129936 üzenetére
b0bcat hozzászólásán megakadt a szemem! Hogy van az hogy a Xiaomi Redmi 4A ilyen "olcsó" magyar garival? Kb ennyiért tudnám külföldről is megvenni és akkor még nem beszéltünk a vámról meg a várakozási időről...
lletve tapasztalatok vannak-e ezzel a telefonnal? Gyakorlatilag egy alap telefonnak kellene (Facé, Viber, Watsapp, Gmail futtatására). Gondolom ez nem okoz neki problémát. Illetve a fényképek minősége is remélem hogy a 20-30eFt-os noname kínai gyártókétól azért valamelyest jobb. Ugye?
-
zex
aktív tag
válasz tibcsi0407 #129961 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
Akkor bogarászok...
-
npnp
tag
Opáá!
A rakoncátlankodó Nubia Z7 Max telefonomat már majdnem nekiálltam gyári állapotba hozni, amikor feltűnt, hogy usb kábelen lógva órákon át nem fagy és indul újra. Amint leveszem a madzagot, kezdi elölről:
nem lehet kikapcsolni
nem lehet bekapcsolni, csak 10mp tartással, de így már reset
sokszor eddig el sem jutok, pár másodperc inaktivitás után már indul is újra
Candy Crash játék megy 3-4 órán át, elemről, akkor nem fagy, de szaggat és melegszikSima hardverhiba?
alaplap-elem?
Az első napoktól furán állt le, vagy folyamatos melegedés mellett gyorsan merült...
Így van értelme végigharcolni a gyári állapotra állítást?
P
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
Galaxy S7 tudású, de DUAL simes készüléket keresek. Milyen alternatívák jöhetnek szóba?
Főleg a kamera lenne ami érdekes, hogy jó minőségű legyen. Árban úgy 150k a fájdalomküszöb (persze ha olcsóbb, több marad másra... ) -
Ájvé
veterán
válasz evitiguF #129966 üzenetére
Galaxy S7 dual, ez pont ugyan azt tudja.
-
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #129969 üzenetére
A Honor 8 simán pariban van vele.
A GSMArena.com összehasonlítója szerint legalábbis biztosan.
Xiaomi 13T
-
tibcsi0407
félisten
válasz Viktor0610 #129970 üzenetére
Jó fényviszonyok között, utána halál van. Nem azt mondom, hogy rossz az Honor kamerája, de nem ér fel az S7 Edge szintjére. Bár szerintem oda még a Mate 9 sem..
utdetailing.hu
-
glacious
addikt
válasz tibcsi0407 #129971 üzenetére
-
MODERÁTOR
-
salaud
aktív tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz Viktor0610 #129975 üzenetére
Első.
Szerk.:
Eggyel mellé lőttem.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
viktorhu
veterán
válasz glacious #129974 üzenetére
Szerintem lényegesen jobb a samsungos verzió - kevésbé "szemetes", teljes méretben nézve pl. a járdát sokkal részletgazdagabb a képe, sokkal jobban lát a sötétben. A huaweinek viszont mintha jobb lenne a dinamikatartománya, kevésbé égeti ki a lámpa a képet, és az eltérő fényerejű tárgyak között nagyobb a kontraszt.
-
glacious
addikt
Igazából a ködöt szerettem volna megörökíteni, és abban a H8 jobban vizsgázott Minden kép kicsit fakóbb, kevésbé éles, de valahogy természetesebb, nagyon sok ember számára. Videóban meg sem közelíti és nem csak az optikai képstabi hiánya miatt.
Normális fényviszonyok mellett viszont, majdnem teljesen egyformák a képek.
[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz monti0222w #129973 üzenetére
Redmi Pro nem nagyon van, főleg nem garival. A Note 4 mellett még mit érdemes sasolnom?
-
viktorhu
veterán
válasz glacious #129983 üzenetére
Pedig a többség a Samsungot választotta Kijelzőben és kamerában szerintem verhetetlenek, csak míg a kijelzőt megvásárolhatja a konkurencia is, a kamera sokkal több mint a szenzor maga (lencse, szoftver - pl. a Samsung jobb képet csinál Sony szenzorral is, mint egy Sony ugyanazzal a szenzorral (általában a Samsung adott típuson belül is variálja a sony és az isocell szenzort).
-
motoflug
őstag
Kicsit kezdek elveszni. Mivel 1-1,5 évig nem néztem a piacot, így rengeteg telefon jön szembe a 40-70e Ft.-os sávban.
Redmi 4, Redmi Note 4, Redmi Pro, LeEco 2, Meizu MX6, stb. stb.
Szerintetek melyik lenne a legjobb döntés külső szemmel? Ha valamit kihagytam a listáról, nyugodtan jelezzétek. Egyébként megrendelném kintről, de most a sürgősség miatt itthoni beszerzést preferálnám.
-
glacious
addikt
válasz tibcsi0407 #129989 üzenetére
Azon én is gondolkodtam, de nem tetszik a zárképernyő Most 54-ért best buy.
-
evitiguF
senior tag
Köszönöm szépen a válaszokat, vitát nem akartam elindítani, a két kép elég meggyőző, számomra is a Samsung a nyerő. Bár hivatalosan ugye nem lehet kapni a dualt idehaza, így ezen még rágódom egy kicsit.
S8-as érkezése mennyire befolyásolhatja majd az S7 árát, mi a tapasztalat az elmúlt generációk során? Értem ez alatt, hogy azonnal esik az ára, pár héten, vagy csak pár hónapon belül? Illetve nagyságrendileg milyen mértékben. -
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsi0407 #129993 üzenetére
Zárképernyőtől függetlenül CM-et rá!
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs