Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ájvé
veterán
válasz Kleroo #129900 üzenetére
Pár hónapja volt sok helyen 70-ért (kisebb boltok, gsm stb, de ha IMEI szám rajta van a számlán és EU régiós a készülék akkor hivatalos 1 év LG garanciát érvényesíthettél vele), most viszont felment az ára (vagy kifogytak a boltok ahol jó áron volt) és 2/32-el van egy áron (ami egyébként jobban megéri).
Nem mondtam hogy rossz az a samu kamera (jó az is), csak pontosítani szerettem volna az információt. -
törölt tag
Van ez a telefon, eléggé gyengusznak látszik....
Létezhet hozzá magyar nyelvű rom ?
-
törölt tag
Igen, nekem is nagyon tetszik a: hátlap díszítés....
Segítség ügyben még visszatérek majd rá a későbbiekben...(#129903) Rawulf....Egyenlőre áfázok/ráfázok....posta
[ Szerkesztve ]
-
UHHH
senior tag
válasz #73959936 #129902 üzenetére
"Jok" a feedbackek errol az itemrol:
Item had not arrived u***a ( 45Yellow star icon for feedback score in between 10 to 49)
Its a total garbage super slow and 500 MB instead of 1 GB of RAM.Dont waste $$$ 0***0 ( 0 )
Cant use Google play store. Battery doesnt last long. Not suitable for English500 megabyte ram rulez!
[ Szerkesztve ]
-
Upo
addikt
válasz Rawulf #129894 üzenetére
Szigorúan először egy gyári romot kellene felrakni, mert lehet hogy most valami taknyolt webshopos rom van rajta és azért nem megy a kamera.
Első körben meg kellene próbálni letölteni innen, az oroszoknál meg amit gyárinak mondanak az itt van.Flashtool-al kell felrakni, de NEM Format+download-al!
Még egyszer, NEM FORMAT opcióval! Először sima download, ha nem engedi akkor firmware upgrade.
A formattal kalibrációs adatok, imeik, mac címek ugranak, és házilag nem lehet visszaállítani többet a rádió részek kalibrálását! Egy másik készülékről átvett kalibrációval valahogy még megy, de soha nem lesz olyan a vétel mint a gyárban bemért beállítás!Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
punky10
addikt
-
Upo
addikt
Pont ellenkezőleg. Ha a hardver működik akkor az első gyanú a rom. Általános dolog hogy a webshopok összetaknyolnak valamit egy régebbi romból, hogy legyen benne még 5 nyelv. De természetesen nem az eredeti rom forrásának átírásával, hanem valami tool-al a kész romot modolják. Ilyenkor szoktak bizonyos parajelenségek fellépni, hardverelemek nem/nem jól működnek, merülési gondok, fagyogatások, hibás működés. Ezek természetesen gyári rommal nem állnak fenn. Ilyenkor a legelső lépés hogy a taknyolt webshopos romot ki kell vágni a francba, és feltenni egy gyári romot. Azzal kiderül, hogy tényleg a kamerával van-e a gond. Ha jó, akkor nyertünk, ha nem jó akkor e szerint lehet intézkedni.
Blogom: https://logout.hu/blog/upo/index.html | "Az átlagember alvásigénye még 5 perc"
-
RVR400
veterán
válasz #73959936 #129902 üzenetére
Vegyél inkább egy Bluboo Mini-t.
-
nagyúr
válasz IldiH #129913 üzenetére
Nézz körül a metal topikban. Asse' nőknek való! (Pedig dehogynem! Szerintem úgyis érted. )
Az embert meg nem kilóra mérik (mer a xülye félfiak aszongyák', hogy egy férfi csak 90+kg felett az - erre is találtak idióta nem-monó-típiát).B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
IldiH
tag
-
frankie!
őstag
Sziasztok!
Érdeklődnék hogy ilyen MHL-HDMI és egyben OTG képes dokkolók csak tényleg Galaxy S4-S5-el és Xperiákkal működnek? Ezt a kettőt találtam, de nem akarom elhinni hogy ne lenne jó a többihez. Ez az egyik fő szempont lenne nálam a mobil vásárlásnál, mert le akarom váltani vele a PC-t/laptopot.
Ha van valakinek tapasztalata a fenti eszközök és más márkájú okostelók párosításában, kérem ossza meg. -
punky10
addikt
Tudom,mint írtam, nem egy topicban összefutottunk már, sőt a Q4 esetén még a facebook-on is...Pedig én sem vagyok egy face-fan...
Az iróniát a szmájli jelezték... volna...Frankie: itt már az MHL-HDMI miatt is nagyon sok telefon kiesik.
[ Szerkesztve ]
Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
veterán
válasz IldiH #129920 üzenetére
Pár éve elmentünk Győrbe a hajóra egy koncertre. A Junkies játszott, megvettük a jegyet, bementünk az előzenekarra - miattuk mentünk el - a Reaktor játszott. Aztán kezdődött a Junkies koncert, addig kimentünk a Wansör-be enni egy pizzát.
Amit mondani akarok ezzel, hogy a Junkiest nagyon szerettem régen, még a Nihil albumkor ismertem meg őket, de aztán annyira tinibe mentek át, hogy a koncertem 30+ évesen úgy éreztem, hogy a gyerekeimmel jöttem koncertre. A Reaktor mellesleg jobb is volt és csak nyolcan voltunk ott - mint egy privát koncert.
Szóval igen, változnak az izlések, a játszott zenék is, de ennek az oka, hogy csak a mainstream tud eltartani zenészeket. Ha nem azt a stílust szereted, bizony így jártál/jártunk.Pápán egyébként most már úgy szervezik a játékfesztivált, hogy a város Fő terén van a köznépnek a koncert, lent a ligetben pedig a rockszínpad. Így jobban lehet élvezni.
Bár vicces volt, hogy a tankcsapdát a Fő szonpadra szervezték, és a koncerten csak röhögtem, hogy az emberek nem is ismerték a dalokat. Aztán jött egy sláger, amit játszott a rádió, a pleb pedig boldogan énekelt, hogy végre felismert valamit.[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
Carline
őstag
Ismerősöm szerelő és szeretne strapamobilt venni.
- Blackview BV6000
- Homtom HT20
- Doogee T5Ezek közül lehet valamelyik ajánlott? Az sem lenne baj, ha a fényképező része nem kuka, mert dokumentálni is kell néha amit csinál.
˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
pozsipeti
tag
Sziasztok!
Doogee Y6-ba hogy lehet egyszerre a 2 SIM (micro, nano) és a micro sd kártyát belerakni?TALAJ
-
motoflug
őstag
Sziasztok!
Nagyon rég nem jártam már erre, sajnos azonban ma elhalálozott a 6S-em, így keresnem kell valamit helyette.
Egyáltalán nem ismerem sem a kínai sem az egyéb piacot, így segítséget szeretnék kérni:Szóval maximum 60-70.e Ft.-ig keresek lehetőleg olyan telefont, ami megfelel a kövektező kritériumoknak:
- Jó kamera: slowmo 120fps@720p, szép képek, előlapi kamera.
- Stabilitás: nem érdekel annyira a soc. világa, nem értek hozzá, legyen megbízható, ne akadjon stb, jó multitask.
- Szebb kijelző, mint a OnePlus One-é. Kollégáimnak van, nagyon fakónak tartom.Lehet új is, de inkább használtat szeretnék, mivel nem akarok bukni a dolgon több tízezreket.
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
aytukabozs
addikt
válasz motoflug #129938 üzenetére
A neve ellenére redmi notegyakorlatilag a REDMI PRO is, dupla kamera, oled kijelző,stb...
szaglászd körül<<< Itt oldalt a nickem alatt pont találsz pár képet, pont van redmi note 4 összehasonlítás is, meg nemsokára ugyanott lesz mi max/mi note/redmi pro összehasonlítás is
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Klara_
őstag
5,1-5,3" kozott mit erdemes manapsag megnezni, Redmi Note 2-rol valtanek, nehezen rakom zsebre. Thx.
Xiaomi Mi5C-re palyaztam volna, de sehol sincs....[ Szerkesztve ]
-
motoflug
őstag
válasz aytukabozs #129939 üzenetére
Köszönöm szépen! Szétnézek, sajna sürgős lenne a vásárlás, mivel az idieglenes készülékem nem működik rendesen. Te mit ajánlanál a tapasztalataidra alapozva?
-
aytukabozs
addikt
válasz Klara_ #129940 üzenetére
Mi5c? dehát az még meg sem jelent,nem?
valszínüleg azért nincs sehol.
Aztán amit tudni lehet róla az alapján max 1mm-rel lesz kisebb mint a note2.
Amit linkeltél az erősen az első leakekből dolgozó adattábla, pl a kijelzője is 5.5-ös lesz, nem 5,2-es...(#129941) motoflug
Az én tapasztalataim annyira nem mérvadóak.
Én redmi pro-t használok, és összességében elégedett vagyok vele,
de más meg mást favorizálna.[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
WOT-H-A-C
veterán
-
joy_k
tag
válasz pozsipeti #129928 üzenetére
Szia egy lehetőség, igaz nem ez a topik, de próbálható.
micro sd-sim -
motoflug
őstag
válasz aytukabozs #129944 üzenetére
Na most úgy néz ki a verseny, hogy Redmi Note 4 vs.LG G4 vay Redmi Pro. Mit gondoltok, melyik lenne a legjobb?
-
tibcsi0407
félisten
2016-os eladási TOP-lista. [link]
Ami meglepő számomra, az a ZTE. Kellemes meglepetés.utdetailing.hu
-
MODERÁTOR
válasz tibcsi0407 #129949 üzenetére
Kár, hogy szinte az összes gyártó nevét kínai betűkkel írták le.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Ford topik
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- OLED TV topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs