Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
spileraaa
senior tag
Samsung galaxy s5
netten láttam pár képet amit ezzel készítettek és szerintem nagyon jó minőségűekazt nem tudom hogy a xiaominak van e ilyen jó a kamerája?
pl a redmi 3 s vagy a redmi note 3 pro nak?mert a 2 közül akarnám valamelyiket megvásárolni
Erdély (Románia) Huawei Mate 20 Pro /Huawei Mate 10 Pro/ Xiaomi Redmi 3s Prime / Lenovo A660
-
veterán
válasz spileraaa #129351 üzenetére
Ideális fényviszonyok között szinte olyan jót készít, viszont amint romlanak a fényviszonyok, drasztikusan romlik a képminősége.
Ha ilyen területen gondolkodsz, akkor az LG G4 is képbe jöhet...Mondom mindezt úgy, hogy épp berendeltem egy Note 3 Pro-t...
[ Szerkesztve ]
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
ben-ga
tag
válasz LantosBerry8 #129348 üzenetére
köszi,
ezt kintről honnan érdemes?
olcsóbbakat ebből a kategóriából nem lehet találni? -
Ájvé
veterán
válasz RVR400 #129360 üzenetére
Nem, igazából teljesen azonos körülmények közt kellene a fotókat csinálni ahhoz hogy össze lehessen vetni őket. A felbontás is azonos kellene legyen. Ez így semmit nem mutat. Miért csak FHD-s a kép ha a kamera 16 Mpixeles? Na mindegy, ez így semmi, nem is értem miért linkelted.
-
Ájvé
veterán
válasz RVR400 #129363 üzenetére
S5 mondjuk már 2,5 éves telefon, éppen jobb is lehetne nála. Így viszont nem lehet összevetni. Azért jó a nagy felbontású fotó, mert belenagyítva jól kivehetők a hibák, FHD-s képbe viszont nem tudsz úgy nagyítani (akkor már pixelesedik csak), szóval ez így csalóka és nem lehet összehasonlítani őket.
-
dethroner
veterán
válasz bally4 #129243 üzenetére
Szia! A csengőhang dolgot még akkoriban megoldottam a poweramp-on belül, úgy bármit ki lehetett választani. Feloldógomb érzékenységre meg a feloldóminta volt a megoldás. Most elhoztam és majd szakítok rá időt és teszek fel valami még magyarabb rendszert. Eljárt felette az idő, de csak telefonálásra tökéletes, butatelefonhoz képest sokkal nagyobb, olvashatóbb kijelző, és 1 hétig tartó aksi.
Ezen a 20140325-143344 van rajta.A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
tibcsi0407
félisten
Holnap megjelenik kiemeltként a Redmi 4A cikkem, remélem tetszeni fog mindenkinek.
utdetailing.hu
-
mazda83
csendes tag
válasz tibcsi0407 #129366 üzenetére
Szia!
Én már nagyon várom többek közt azért is ,mert ilyet rendeltem az asszonynak. Karácsony előtt érkezett természetesen megnéztem ,nagyon jó kis telónak tünik,ja igen :többen írták itt ,hogy nincs magyar nyelv. Ezen van elsőnek ezt állítottam be.
-
felegyhazig
csendes tag
Urak!
Milyen lehetőségeim vannak, ha egy szimpla újraindítás után nem tudom bekapcsolni a bluetooth-t? Többször újraindítottam azóta...
Ja, Leagoo Elite 1 telefon.[ Szerkesztve ]
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #129369 üzenetére
Benne lesz a ROM cseréjével is kapcsolatos dolgok leírása?
Kilátásban esetleg egy ZUK Edge teszt januárban? Nubia Z11 mini S teszt? Bár ez utóbbi nem olyan népszerű, nem olyan nagy az érdeklődés, pedig már kúszik le az ára, bár lassan.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
válasz citkar #129370 üzenetére
Azért nem írtam le a ROM cserét, mert ugyanúgy kell, mint a többi Xiaomi telefonnál.
Sőt, mivel shoprom-mal érkezett, ezért nyitva is volt a BL, szóval egy egyszerű fastboot parancs (fastboot flash recovery twrp.img) és már fenn is van a TWRP.
A ZUK Edge-re nagyon fáj a fogam, de még nem tudom mit hoz a jövő év. Próbálok majd teszteket publikálni, ha lesz rá lehetőségem, de most egy nagyon kemény év vár rám a munkában, mert felpörgött az építőipar.
Ezt a Redmi 4A tesztet is egy hónapja szerettem volna megírni, de egyszerűen nem volt rá időm.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #129371 üzenetére
Várok egy hónapot ha azon múlik mindkét teló esetében.
De hát élni is kell valamiből ez is igaz.
[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Hivatalosan is bejelentették a kínai B20-at!
utdetailing.hu
-
A texasi
aktív tag
válasz tibcsi0407 #129374 üzenetére
Ugyan ne hozz már szégyent magadra,
Tibcsi NagyMesterhez méltatlan ez a szimpla belinkelés;
tessék hamar lefordítani nekünk a hírt:
tudod, nem mindenki érti ám a kínai nyelvet! -
tibcsi0407
félisten
válasz A texasi #129375 üzenetére
Igazad van, itt a lényeg:
A China Telecom 1,15 millió B20-as bázisállomást fog telepíteni 2017-től, hogy jobb LTE (és VoLTE) hálózatot hozzanak létre.
IPhone 6 tulajok már kaptak is üzenetet a frissítésre vonatkozóan.
---------------------Tehát, ha a Xiaomi, Meizu és B20 nélküli társaik szeretnének versenyben maradni Kína 3. legnagyobb telekommunikációs hálózatán, akkor bizony B20-as készülékeket (is) kell árusítaniuk.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
attiati
veterán
Te tudsz kinaiul?
-
citkar
addikt
válasz tibcsi0407 #129378 üzenetére
Pedig Kínában is sok az építkezés
-
Carline
őstag
Ez egy szuper hír szerintem. Így nem kell majd azt lesni, hogy ugyan van-e B20 a közeljövőben megjelenő telefonokban.
Szerintem az árakra is jótékony hatással lesz, mert a belpiacosak most is olcsóbbak mint az int. verziók.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsi0407 #129382 üzenetére
Én is ezt tartom valószínünek. Több típus lesz, eltérő árakkal. Mint most is, csak arányaiban több.
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
peestike
őstag
válasz tibcsi0407 #129384 üzenetére
meg itt is véget érnek a jó öreg B20 napok....
pedig jókat szórakoztam olyankor.42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz tibcsi0407 #129384 üzenetére
A rinyálás sosem fog megszűnni... Van ezeknek még mi a tarsolyában
"Másolat" , "minek ennyi RAM" , "ez is sz@r kínai ipari hulladék" csak , hogy párat említsek. A legtöbb akik a b20-miatt sírtak sosem hsznált kínai telefontJa és a legújabbak azért sírnak , mert "minden" telefon edge kijelzővel jön ki mostanában!
[ Szerkesztve ]
"Akár hiszed, hogy sikerül, akár nem, mindenképp igazad van."
-
MODERÁTOR
-
peestike
őstag
válasz tibcsi0407 #129390 üzenetére
Lehet változna a közvélemény, de csőlátásúak mindig lesznek. Olyan jókat nevetek a buta embereken, hogy neki samsung kell, mer milyen fasza volt az előző 2 samuja is, mégha drága is.
42 - Nincs is jobb, mint egy kis kötöttség, ami ellen az ember kényelmesen lázadozhat.
-
Bozsana
tag
Sziasztok!
Segitseget szeretnek kerni toletek. Szuksegem lenne egy dualsim-es telefonra. Nem kell hogy sokat tudjon, van egy rendes telefonom, azonban hajon kezdtem dolgozni, es legutobb nagyon rossz volt 2 naponta cserelni a sim kartyat a teloban - tutira nem ertekelte a telom sem-, ezt szerenem kivaltani es venni egy olcsobb dualt. Wifire lenne hasznalva csak (nem halok bele ha tud fotozni rendesen). Ha van ra esely, 30 ezer alatt?
Koszonom!
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #129376 üzenetére
Nekem ebben csak az a fura, hogy úgy rémlik, mintha Kínában az idő alapú duplexelést (TDD-LTE) preferálnák, míg nálunk a frekvencia alapút (FDD-LTE).
-
törölt tag
válasz tibcsi0407 #129396 üzenetére
Taiwan sztem nem mérvadó. Én legalábbis külön kezelem Kínától. Tudom, hogy alapvetően ez nézőpont kérdése, de ha a Kínai Népköztársaság nem kezelné külön, akkor már rég nem is létezne a "Kínai Köztársaság". Vagyis, van egy kis sziget, ami mindenképpen Kína, de nem az a Kína.
-
AsusBoy
senior tag
Sziasztok!
Tegnap jött meg a telefonom,méghozzá egy Xiaomi Redmi Pro 64GB változat.
Működik minden rajta de egyetlen egy kis hibát véltem felfedezni.Amikor megnyitom például a kamera alkalmazást és a hátlapi kamerát használom akkor a kamerából súgás ,süvîtés hallható!
Nem,nem a hangszóróból hanem a kamerából. Ha megnyomom a kamera mellett a fém hátlapot akkor kicsit elhalkul ez a zaj.Előlapi kameránál nem hallható semmi.
Készîtettem két videót.
Ennéla videónál egy másik telefonnal vettem fel ,hogy mi hallható.
(Előlapi és a hátlapi kamerát váltogatva akarom megmutatni az eltérést)Ennél a videónál viszont már a Xiaomi telefonommal veszem fel és hallható háttérzajként ahogy súg.
Valami ötlet? Mi okozhatja ezt? Kamera hogy tud kiadni hangot?
Webshopos illetve az EU-s rommal is ezt csinálja
Szerintem.ez hardveres probléma lehet.Köszi előre is
Hátha valaki tudja ,hogy mi ez a jelenség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest