Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
aytukabozs
addikt
válasz Henker2 #130751 üzenetére
EZ nem jó?
szerk:
(#130753) Henker2Hát ez egy olyan lista amit kerestél, felül a legerősebb, alul a leggyengébb...
Lehet profilozni, de sztem jó az alap beállításokkal.De lehet jön mindjárt egy mobilgamer és eligazít hogy ez hülyeség mert...
[ Szerkesztve ]
Hsz TÖRLÉS ITT >>> http://goo.gl/uBK2Xa
-
Henker2
addikt
-
Carline
őstag
válasz tibcsi0407 #130745 üzenetére
A "középkategóriás slágertermék" kicsit erős abban az országban ahol igény van a gyors netezésre de a tesztelt telefon nem támogatja azt a 4G frekvenciát amit itthon kellene, hát elég erős szerintem.
Ha lesz B20 benne akkor egyetértek a konklúzióddal de addig részemről felejtős. Note 3 Pro-t sem vettem csak miután megjelent az SE változat. Pont az előbbiek miatt.˙ɐʌloɹoslǝɟ ʞɐuuɐʌ ʞouoɟǝlǝʇ ɐ ɹɐɯ ɐɯ 'ʞɐʇloʌ ᴉɐʇɐpɐ ƆԀ sǝ doʇdɐl ɐ uǝƃǝɹ ʇʇI
-
citkar
addikt
válasz Carline #130754 üzenetére
Ez egyéni preferencia kérdése , nekem és az ismerőseimnek pl nincs B20-ra szükségünk, így a B20 nélküli telefonokkal is jól elvagyunk, sőt mindannyian netezünk. Nem azt akarom mondani, hogy senkinek sincs rá szüksége (ha van az mindenképpen pozitívum) , de egyáltalán nem létkérdes.
[ Szerkesztve ]
-
nyisziati
veterán
És azért vannak bőven vidéki városok is B20 nélküli 4G-vel. Pl Tatabánya, Győr...
-
törölt tag
Apa!!! Kezdődik!!!
-
Zeki
nagyúr
válasz tibcsi0407 #130759 üzenetére
Ahol meg én élek, ott a B20 a 4G net. A Telenor is a Telekom 4G-jén lóg.
-
tibcsi0407
félisten
Végre B20 nap! (egyébként sem pörög a topik túlzottan)
Ahol én élek, ott pedig nincs ezzel probléma szerencsére.A blogomon leírtam, hogy szigorúan szubjektív vélemény alapján íródnak a cikkek, tehát a kolléga állítása, amivel a kijelentésemet megkérdőjelezte nem helytálló.
Természetesen akinek kell a B20, az nem vesz ilyet.
De ha már itt tartunk, hamarosan (ha minden igaz március 8-tól) elérhető lesz a B20-as Redmi Note 4X változat. Ugyanúgy mérvadó lesz az írásom a B20-as verzióval kapcsolatban is.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Ájvé
veterán
válasz Henker2 #130750 üzenetére
Talán ez a legátfogóbb ilyen oldal, itt több készülékkel tesztek alapján van sorrend, szóval pontos. (Fent jelöld ki a "Show only smartphone and tablet GPU's"-t)
Ha csak nyers erőt szeretnél nézni akkor én itt szoktam nézni, játékok esetében viszont nem csak ez számít, szóval lehet egy játékban a gyengébb is jobb. -
beg
veterán
És azt hallottátok, hogy az MTK gps össze-vissza navigál?
You are the result of 3.8 billion years of evolutionary success, act like it. Sarcasm is the body’s natural defense against stupidity.
-
Zeki
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #130767 üzenetére
Nekem már csak olyan teló kell, ami az EU-s műhódokat (GNSS)tudja.
Tehát béhúsz, gnss,f@sza kamera, ötgé, pici pénzért.
-
Zeki
nagyúr
Eztetet úgy mondanám, hogy a dslr tulajok gebedjenek meg az irigységtől, mikor meglátják hogy mit tud fotózni a HÚSZEZRES telóm!
Ja, és a navi tudjon olyat, hogy ha bejön a faluba az autós, és megkérdi tőlem, hogy a Nagy Péter itt lakik-e (mert amúgy fingom sincs nekem se meg neki se), akkor bemondom a telóba én is, az meg nem csak hogy azt mondja meg hogy igen, de mutassa is meg!
-
törölt tag
-
ekrisztian
őstag
-
viktorhu
veterán
válasz ekrisztian #130776 üzenetére
Látod ezér nem szabad kínai telefont venni, mer belassulnak. Lehet kapni 30-ért rendes sansungot a hassan gsm-nél magyar garanciával, miért nem azt vettél
[ Szerkesztve ]
-
punky10
addikt
Döntsétek már el,hogy mi van ma:"B20-nap","GPS-hétvége" vagy "foto-wikend"...
Csak azért,nehogy off legyen a következó hozzászolásom is...Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
smithsys
aktív tag
Bakker!!! Hova kerültem...
-
nyisziati
veterán
válasz aytukabozs #130782 üzenetére
Szerintem álljunk le, mert szégyenszemre kitiltanak a saját topikunkból...
-
Zeki
nagyúr
válasz WOT-H-A-C #130784 üzenetére
Nem tudom mennyire jó árak, de bruttó.
Xiaomi Mi 5 Dual LTE 32GB Arany - 70.000Ft
Xiaomi Mi 5s Dual LTE 32GB Arany - 81.000Ft
Xiaomi Mi Max Dual LTE 32GB Arany - 59.000Ft
Xiaomi Mi Max Dual LTE 64GB Ezüst - 67.000Ft
Xiaomi Mi Max Dual LTE 64GB Arany - 67.000Ft
Xiaomi Redmi 4 Dual LTE 32GB Szürke - 59.000Ft
Xiaomi Redmi 4 Dual LTE 32GB Arany - 59.000Ft
Xiaomi Redmi Note3 Dual LTE 16GB Szürke - 40.000Ft
Xiaomi Redmi Note3 Pro Dual LTE 32GB Fekete - 48.000Ft
Xiaomi Redmi Note3 Pro Dual LTE 32GB Szürke - 48.000Ft
Xiaomi Redmi Note3 Pro Dual LTE 32GB Arany - 48.000Ft
Xiaomi Redmi Note4 Dual LTE 16GB Arany - 44.000Ft
Xiaomi Redmi Note4 Dual LTE 32GB Fekete - 53.000Ft
Xiaomi Redmi Note4 Dual LTE 32GB Szürke - 53.000Ft
Mindegyik készülék, bontatlan, magyar nyelvű és 1év garancia vonatkozik rá !
Nagyobb mennyiségben kedvezmény!
Személyes átvétel is lehetséges Budapesten! -
Henker2
addikt
Üdv!
A jelenlegi Xiaomi Redmi Note 2-es készülékem után ha egy Xiaomi Redmi Note 3 PRO SE készüléket veszek, mondjuk a Xiaomi Redmi Note 4X helyett, mennyivel járok rosszabbul?
Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G
-
RVR400
veterán
válasz tibcsi0407 #130790 üzenetére
Én is ezt akartam kérdezni, mert ezek azok az árak, amik túl szépek ahhoz, hogy igazak legyenek.
-
tibcsi0407
félisten
válasz RVR400 #130791 üzenetére
Biztos ennyi, de akkor valószínű valamilyen flotta, vagy előfizetés is kötődik hozzá. Ott pedig már megkérdőjelezhető a történet.
A másik érdekesség, hogy Xiaomi telefonok garanciája melyik szervizbe szól?
Bár nekem a Mi5 gyanúsan olcsó. A 3/64-es 1800 Yuan most, ami 260 USD. Ennyi a Xiaomi-nál a hivatalos ára.
Sajnos 3/32-est már nem találtam a kínai mi.cn honlapon.utdetailing.hu
-
nyisziati
veterán
-
Zeki
nagyúr
válasz tibcsi0407 #130790 üzenetére
Nem tudom hogy csak annak lehet aki belép abba a flottába, vagy azon túl is. Akit érdekel, majd ír neki.
Csak azért raktam be, mert dual sim, meg mintha jó áron lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest