Új hozzászólás Aktív témák

  • Yocooka

    csendes tag

    válasz junkpod #117855 üzenetére

    Érdekelne, hogy ezt az nvdata mappát hol találom?

    Egyébként a 2014.08.15.-i 4.4 ROM a gyártó oldaláról származik, így annak fényében, hogy a sajátomról nem készült backup, ennél eredetibbet már nem tudok feltenni. Annyit módosítottam rajta, hogy kicseréltem benne a két EBR fájlt, hogy más legyen a partíció.
    Bónuszként az este észrevettem rajta, hogy a kamera alkalmazásban nem tudok a kamerák között váltani, mert hiányzik az app-ből a fordító "piktogram" és más alkalmazásban sem lehetett használni.
    Továbbá egyszer random újra is indult, ezért felfrissítettem a 2015.01.26.-i ROM-mal, (ez volt fent amikor feltettem az első kérdésem) :D

    Egyébként a telefon már tényleg nem egy "hardveres bajnok" és nincs is szükségem a 7 gigára, viszont a gyári meg kevés volt, pedig egy játék sincs rajta. (na jó, van. A candy crush :U )
    Csupán azért ennyi, mert EBR-t nem tudok "írni", ezt meg valaki megcsinálta direkt ehhez a telefonhoz. :D

    Ha nem nagy összeg, egy antennacserét még megcsinálok, de most néztem GSM monitorral a jelszintet és ha lerakom, ha kézben nyomkodom, hajlítgatom, rázogatom a grafikon -91db jelszintet mutat egy vastag falú vályogházban. (Mondjuk azt nem értem, hogy ha két sim van benne, miért nem külön-külön mutatja.) Persze ezek csak laikus próbálkozások.
    Azt viszont észrevettem, hogy mint ha a WiFi is ingadozna, de azt még nem monitoroztam.

    Ha nem oldódik meg, meglátom mennyire lesz zavaró és megpróbálok együtt élni vele. Azért jó lenne ha még kibírná az idei évet. Karácsony előtt nem szeretném meglepni magam :DD

Új hozzászólás Aktív témák