Hirdetés
-
GAMEPOD
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
nyisziati #102951 üzenetére
Hááát.... Néha megesik az ilyesmi. Egyszer egy cégalapító party -n azt találtam válaszolni a cimborám túlzó elképzelésére, hogy ha karácsonyig elérjük az X megrendelést, akkor a Hősök terén fogok pörögni a hátamon. Szerencsére nem tettem hozzá, hogy meztelenül. De sétáltam én már a Váci utcában fürdőnaciban, papucsban és törölközővel. Németül kellett kérdezgetnem az embereket, hogy merre van a strand. Egyébként ez csak helyszín kérdése. Barátnőm egy tengerparti városban él. Ott nem okoz meglepetést, ha vki papucsban, törcsivel közlekedik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Gumi és felni topik
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Energiaital topic
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Poco X3 NFC - minden, ami kell
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Oneplus 11 5g 8/128gb.
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 512GB Blue Titanium - 1ÉV GARANCIA- Kártyfüggetlen, 96% Akkumulátor, IV51
- Iphone 12 Mini - 128GB - Vodafone függő - sötétkék - Akku 80% - védőfóliával
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB Awesome Graphite
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest