Új hozzászólás Aktív témák

  • nyuszi123456

    aktív tag

    válasz feca81 #10113 üzenetére

    Köszi szépen a választ. Akkor ha a megjelölt sim kártyán megy a hspa, telefonhívást fogadni és kezdeményezni mindkét sim kártyán lehet, bár a beszélgetés ideje alatt az internet szünetel (wifi esetében pedig talán tovább fut a net).

    Valahogy soknak tűnik ennyi minden egyszerre egy készüléknek. Androidom még nem volt, de korábbi csúcsmodelleket használtam már, és ismerem az alkalmazások önkényes bezárásának jelenségét /pl memóriahiányra panaszkodva/. Hosszabb letöltéseket valószínűleg wifin sem érdemes rábízni, ha közben telefonálni akarunk, mert megszakadhat, és vagy képes újraindítani, vagy nem. Hogy eközben mi történik egy esetleg megnyitott, de épp nem mentett dokumentummal, szintén kétesélyes.

    Vajon a telefonálás, a két sim egyidejű kezelése, az internet, azon belül mobilnet vagy wifi jelent próbatételt inkább az Android 4nek?
    vagy ez nem állapítható meg, és bármilyen multitaskingra egyaránt érzékeny lehet egy határon túl. És vajon mi lehet ez a határ...

    Például érdekes kérdés, mit csinál, ha épp videót veszel fel, amikor megcsörren az egyik sim kártya.

    /nyilván ki lehet akasztani bármilyen rendszert, a cél nem ez, hanem csak látni, hogy 5-6 funkció együttes alkalmazásánál érdemes megfontoltnak lenni, mint user, vagy már kettőnél is érdemes minél inkább mentesíteni a rendszert, mert nem bírja/

    A csoki nem ízlik. Mi finomabb a csokinál? - A marcipán. (Vékony tejcsokibevonattal.)

Új hozzászólás Aktív témák