Hirdetés
-
GAMEPOD
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dokee78
félisten
válasz
dokee78 #35712 üzenetére
Megkérdezem újra hátha átlátszó betűvel írtam az előzőt.
" Beautiful Widgetsben miért nincs animált óra?
Vagy én nem találom?"Néha idegesítő bír lenni ez a topik.
Volt egy WidgetLockeres kérdésem is és nem rég a Beautiful Widgets.
Tudom páran használják ezeket mégis nehezére esik segíteni. -
vanni
csendes tag
válasz
dokee78 #34665 üzenetére
@dokee78: Erről a Callrecorderről kérdeztem: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.skvalex.callrecorder Tök jó, működik, csak kikapcsolhatatlannak tűnik. Van egy tipped a root joggal rendelkező progi kikapcsolására?
@Tyer: mutatós ez a Greenify... De nem értem, most fut az app, vagy nem fut, ha használjuk?
Még egy kérdés: ha Titanium Backuppal lefagyasztom, akkor éppen úgy nem töltődik be a rendszerbe, mintha eltávolítottam volna, vagy csak nem látom és a háttérben fut tovább?
Hála!
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #34215 üzenetére
Ahogy Mr X írja - tehát nem az e-mailhez van köze -, csak elsőre rosszul fogalmaztam. Ha még nem állítottál be nick-et, akkor azt itt teheted meg. Nekem is másodjára vette be a Xabber, mire rájöttem, hogy mit szeret. Azóta megy gond nélkül.
w333: Kifejtenéd bővebben is?...
Sajnos a fejlesztő nem nagyon ér rá, ezért a Yahoo egyelőre nem kerül bele. Nekem ez az egyetlen bajom vele. Alapvetően a szabvány XMPP accountokat kezeli jól. És tényleg.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #33974 üzenetére
µTorrent Remote miért nem jó?
-
LonGleY
veterán
válasz
dokee78 #33974 üzenetére
(Nem tudok sajnos arra progit)
Torrent hozzáadásra következő a módszerem: az uTorrentben be van állítva, hogy figyeljen egy Dropbox mappát (és ha talált ott valami relevánsat, törölje is le). Abba a mappába pedig Solid Explorer-el dobom be a torrent fájlokat a telón. Így, ha elindul/fut az asztali gép, az azonnal elkezd töltögetni.
petipetya: Nem nagy talány... Az adott sorozatrészek után 1-2 nap, mire kijön a felirat. A legtöbbnél megvan a rutin, hogy mikor. Ehhez a feliratok.info és a hosszupuskasub.com adatbázisait kellene használni. Ha van ilyen, engem is érdekel, a többi oldal és felirat meg kuka úgyis.
-
Kobe
veterán
válasz
dokee78 #33696 üzenetére
4.2.2 alatt csinalja nalam, par hete jott ki a telohoz, de a problemak jol erezhetoen a legutobbi poweramp frissites utan kezdodtek. eloszor nem tudta ellenorizni a licenszet playbol, utana ujrascannelve sem talalt meg mindent es pattogott a hang, ahogy irtam. Utana ujratelepitettem az alkalmazast, de az ugralo hang megmaradt.
-
anrab
addikt
-
air
nagyúr
válasz
dokee78 #33385 üzenetére
Egyértelműen az Adreno a jobb.
-
Bozek
nagyúr
válasz
dokee78 #32150 üzenetére
Az, hogy 3D Mark-hoz hasonló, még nem fogjuk tudni, mire gondolsz pontosan.
De pár tipp: NeoCore, NenaMark2, Relativ Engine 3 Benchmark, RD 3D Benchmark.
És végül: 3D Mark
-
kovisoft
őstag
válasz
dokee78 #32150 üzenetére
A Widgetsoid is meg tudja jeleníteni a memóriát, de talán a használt és a szabad közül csak az egyiket. Viszont tetszés szerint lehet átlátszóvá tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic7 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest