Hirdetés
-
GAMEPOD
KÉRDÉS ELŐTT OLVASD EL AZ ÖSSZEFOGLALÓT ÉS HASZNÁLD A KERESŐT!
A warez minden formája tabu, mindenki használjon legális módot az alkalmazások beszerzéséhez.
Milyen alkalmazást ajánlunk kérdésre a válasz elég nagy valószínűséggel az összefoglalóban található.
Nem alkalmazás specifikus kérdésnél a telefonod típusát, android verzióját is írd le.
Hasznos tippek, információk találhatóak az összefoglalóban, ezért erősen ajánlott kinyitni és elolvasni a felesleges és ismétlődő kérdések elkerülése érdekében.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
boborján2 #169312 üzenetére
Hát pedig megsértődsz vagy nem, olyan nincs, hogy nem fogadja el. Mert ha lenne, akkor a többi 2 millió embernek se fogadná el. Olyan viszont van, hogy rosszul írod be 20X, aztán letilt a rendszer, mert támadásra gyanakszik. Ezt nagyobb összegbe meg merem fogadni, hogy te b@sztad el... Ehhez nekem nem kell első pad, naponta 30 ilyen hozzád hasonló okostojással találkozom munkám során akik szerint rossz a bankrendszer és a végén mindig kiderül, hogy azért nem ment, mert elb@szták a pinkódot, vagy egy büdös vas nem volt a számlájukon vagy éppen lejárt a kártyájuk.
És hogy lásd, ÉN ELISMEREM A HIBÁM és bizony volt már rá példa, hogy én is az életemre esküdve mertem volna állítani, hogy nem én rontottam el és bizony én voltam. Legutóbb pl tegnap volt ilyen. Legyél már egy kicsit felnőtt és ismerd el a hibád! A gyermeki durci meg arrogáns viselkedés az nem fog téged fejleszteni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a warez!
● A Factory Reset Protection (FRP) megkerülésében nem nyújtunk segítséget!
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest