Hirdetés
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- EA Sports WRC '23
- The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered - Már több mint 4 millió játékos
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 25
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD
▼▼▼ ANDROIDOS TABLETEK ▼▼▼
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. március
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shoo
senior tag
válasz
Sanzaa #14613 üzenetére
Köszi a linket és egyuttal duplán b@ssza meg...egyik, hogy vehettem volna tőled is a másik meg:
"Ezek a készülékek NEM MŰKÖDNEK tabjainkkal:- ZTE MF190(digimove),
- ZTE MF668A,
- K3565,
- OneTouch X200 (telenor),
-Invitel net&Go (ZTE MF637)
- Huawei E173s, E173u, E173-E2 (nagyon fontos a számozás utáni betüjel, mert ezeket nem támogatja!)
- K3570-z (TV2 mobilnet)"Pont MF637-em van csak t-mobile-os...
Hát video-t nem gondoltam, hogy készítek róla, beszélőset tuti, hogy nem. Gondolkodtam egy logout cikkben, ha van rá igény, de akkor segítség kellene, hogy mit próbáljak ki rajta, ki mire kiváncsi. Nagyon tetszik a gép, főleg az, hogy rádugom a dolgokat és tudja kezelni és eddig a hardver-szofver kombó is kielégítő. Tehát várom az ajánlott programokat.
(#14615) tjb007:
Azért ha jól láttam többnyire bejön szerencsére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdeznél, olvasd el a téma összefoglalót!
- A warez minden formában tiltott!
- Alkalmazást keresel? Ide kattints!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab A 10.1 2/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- új iPad 2022 (10. generációs) Wi Fi + cellular 64GB silver ezüst 2 év Apple garancia
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy A7 Lite 3/32GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- újszerű iPad Pro 11" (3. generációs) (2021) M1 chip Wi-Fi + cellular 128GB asztroszürke Apple
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- Thinkpad P16s notebookot vennék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest