-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bossp
addikt
-
hokuszpk
nagyúr
szerintem van ertelme, legalabb egy pici aida stressz ( 10perc ) ha azon atment, akkor egy kis avx/ibt max
de ha csak jatekra hasznalod a gepet, akkor jatsz azokkal a gamekkal par orat, amit altalaban nyomsz, es ha nem dob ki, akkor tekinthetjuk jonak.Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
-
hokuszpk
nagyúr
nagy meselnivalo nincs rola. kivalasztod f10 enter.
ezen a kepen a gigabyte biosban lathato 'Extreme memory profile" alneven.
[ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
hokuszpk
nagyúr
>>> HX3200C18D4/8G <<<
ilyen tipust egen foldon nem talalok, valahol el van irva, vagy valami kinai hamisitvany.
elsore 3200 -as hyperxnek tunik, ha az, akkor kapcsold be szepen az xmp profilt, es boldogsag.
*adatlapodon is 3200-as Kingston van irva, szoval arccal az xmp fele ![ Szerkesztve ]
Első AMD-m - a 65-ös - a seregben volt...
-
Orbb
aktív tag
amúgy kicsit átgondolva, ez tutira bug...megnézem ma eventlogot, de legalább fagyna ki, dobna rég nem látott kékhalált, vagy állna meg mint a szeg...
amúgy csak nálam, vagy másnál nem boostolja magát az 1700 3.7re?
sőt szinte nem is emel...hiába kapja.The Practise make perfect...
-
hokuszpk
nagyúr
-
Orbb
aktív tag
Illetve, látva a tegnapi okfejtéseket, bátorkodnék én is bedobni egy anomáliát.
1700 +b450+3200mhz-es memok, 3.6GHz, 1,250,memokhoz nem nyúltam.
hőmérsékleti adatok 55foknál nem mennek feljebb, viszont egy hét totál stabil futás után elkezdett kidobálni egyetlen játékból, (QC) de durván.
gyári értékekkel nem csinálja.
létezik, hogy ennyire fosokat irnak, vagy kevés volt a volt?The Practise make perfect...
-
jeni
félisten
milyen cpu-t vegyek topikban is érdeklődj!
-
jeni
félisten
10000Ft felett keres hozzá hűtőket.
Noctua 14-s vagy a 15-s
Be Quitlet! Pro 3 vagy a Be Quiet! Dark Rock Pro 4 kisebb Pro nélküli
Scythe Mugen 5 Rev B PWM CPU hűtő
15000Ft alatt van
Akár használtan is megveheted. Ezek nem romlanak el.Azt vedd figyelembe mekkora a házad CPU magassága!
[ Szerkesztve ]
-
Picco
addikt
24/7-re szerintem 1.35-nel nem kene tobbet adni, ha jol emlekszem ez volt a hivatalos AMD allaspont.
nalam talan 3.8/1.25 volt eddig gyari hutovel a 24/7, de azota huto csere volt es nem jatszottam meg vele.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
Dragon3000
veterán
Még a 775ös korszakban volt, akkor jártam úgy giga lappal, hogy 800ról 1066ra állítottam a ram hajtást, ha már olyan ramom volt. Minden más alapon volt, még a ram feszültség se lett emelve és eléget két érintkező vége a proci foglalatban. Pedig csak biosban mentés újraindítás és már meg is halt az alaplap.
Alvin_ti4200
A linkelt oldalon a spec leírásban szerepelt a dual BIOS.[ Szerkesztve ]
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem gyanús, hogy a lappal lesz a gond, eleve nem szabadna, hogy "visszaálljon" egy régebbi BIOS-ra, főleg, hogy nincs is rajta backup BIOS, szóval fogalmam sincs, honnan tölthette vissza az F1-et. Esetleg megnézeted Memtest86-tal, hogy tényleg minden rendben van-e a memóriákkal (bár, ha hibáznak attól még lehet rossz a lap sajnos). Érdemes megnézni két RAM-mal és eggyel is. Kékhalált dob a Windows vagy csak simán fagy?
-
Alvin_ti4200
félisten
Valószínűleg gond lehetett vele, sehol nem találom a neten én sem. Az F4-es BIOS-nál ezt írják:
Note : Update AMD Chipset Driver 18.10.20.02 or latest version before update this BIOS.
Frissítetted a chipset drivert a legújabbra - vagy legalább arra, amit írtak? RAM-ot lehet, visszavenném Auto-ra (ilyenkor 2400-on megy) és megnézném, úgy mit csinál a gép.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Eladó 13600KF-em, garis a Konzolvilághoz 2026.03.20-ig
- i7 9700 , MSI Z370, 32GB DDR4 félkonfig
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest