-
GAMEPOD.hu
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ami ebből nekem "lejön", az az, h pl. a PH!-s trendekkel ellentétben a jónép nem utálja az AMD-t. Egyszerűen az FX-et elkefélték -nem magát a procit, mert szvsz azzal elégedett vagyok. De szerintem nem lett volna ekkora lemaradás, ha az alaplapokra jobban figyelnek és akár kevesebb tuning potenciállal, de magasabb órajellel, korrektebb bios beállításokkal kerül ki. Alapon az nem volt üzemképes (melegedés, droppolás), egyszerűen a bios túlfeszelte. Ha ezt korrigálták volna és lett volna mATX/ITX lap is, akkor nem a béka segge alól kellene most felkapaszkodni... Örülök, h a rizsát nem baCCták el, bár ITX lapokból most sincs túlkínálat
Hold on, trying to give a fuck... Nope, not Happening • Powered by Linux • "Az élet olyan sz@r, szerencsére a felén már túl vagyok" Al Bundy ¤¤¤ Hirdetéseim: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/vizion/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 5 5600 BOX - Új, 3 év garancia - Eladó! 40.000.-
- Ryzen 5 3600
- KÉSZLETEN! ÚJ, 3év gar! AMD Ryzen 7 9800X3D OEM (96M, Up to 5.2 GHz) Processzor! BeszámítOK
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest