-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alcsi69
senior tag
válasz 123sylaar #34250 üzenetére
Afterburnerben a beállításoknál a general fülön találsz egy "unlock voltage control" és egy "unlock voltage monitoring" opciót, ezeket pipáld be. Talán újraindítást kér majd az afterburner de utána fogod tudni állítani a feszültséget. A core clock mellett bal oldalt van egy kis diagram szerű ikon, arra kattintva tudod állítani a core clock és a feszültség görbéit. Szerintem 1100mV-ra nyugodtan leszedheted.
-
senior tag
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
-
-
F.B.I.
veterán
válasz 123sylaar #33117 üzenetére
Ha bírod a hangosabb hűtés által okozott decibel különbséget, akkor jó lehet az Asrock is, ha tuning sem lesz nagyon erőltetve, esetleg a feszültséget ha csökkented a szoftverben, akár halk is lehet, egyébként Sapphire Nitro vagy XFX. Szertintem de biztos mondanak majd a többiek is valamit. Én például használt bányász kártyát használok, arra se sokan beszélnek rá. Egy újjal meg nagyon nem nyúlsz mellé, megrendeled ha valami probléma van, akkor online rendelés esetén, ugye ott a 14 napos csere lehetősége.
Senki nem képes mindenre, de mindenki képes valamire! Segítő válaszokat köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
● Hozzászólás előtt olvasd el!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest