Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt hozzászólásban feltennéd a kérdésed olvasd el a Témaösszefoglalót, a Téma tudnivalókat vagy használd a keresőt.
Az esetek nagy többségében megtalálható a válasz!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tommyrs01
csendes tag
Sziasztok! Sajnos nem találok én sem megfelelőt az Adrenalin szoftverek közül, bár mondjuk a januári talán jobb. A hétvégén kicseréltem a 19.12.2-re de ez nálam kész katasztrófa volt ismét. (Kártya Sapphire RX580 proci Phenom X6 1090T)
Nem tudom, hogy játék függő-e mert csak R6 Siege-el próbáltam... Elindítom a játékot, szépen indul is, majd egyszer csak befagy a kép (már a menü alatt, de a zene az megy), nyomok egy alt+tab-ot majd vissza a játékba, és ekkor megint elindul, majd 5 mp után szintén befagy... Ez volt a jelentős probléma, majd ezután ha restratolni akartam a gépet a win start menü nem jött fel hiába kattintottam... most adrenalin nélkül hajtom és feltettem egy afterburner-t. Sajnos ezt annyira nem ismerem
Ezzel csak annyi az észrevételem, hogy auto beállítás mellett elég gyakran és nagy intervallumokban kapcsolgatja a ventiket, játék közben 2-3 féle fordulaton is megy, illetve tegnap amikor kiléptem a játékból akkor teljesen leállította, esetleg erre tudtok valami jó beállítást? Ja és a afterburner nem mutatja a gpu temp-et (vagy én nem találtam)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Hozzászólás előtt olvasd el!
- Farming Simulator 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EAFC 25
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Grand Theft Auto V - Látványosságok és érdekességek tárháza egy helyen!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI GAMING X TRIO RTX 3070 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- MSI GEFORCE GTX 1080 TI GAMING X videókártya eladó
- RTX 3070-ET KERESEK TÖBB DARABOT 105-115k típustól függően!
- Fair Áron / AMD Radeon Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
- Fair Áron / NVIDIA GeForce Videókártya Felvásárlás / ORSZÁGOSAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest