Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scarletiel
senior tag
Kis update a stutter jelenséghez. Sajnos továbbra is jelen volt Final Fantasy XIV alatt bármilyen beállítást is hajtottam végre a játékba és vagy az adrenalin szoftverben. Ezek után az alábbiakat csináltam:
-5 különböző Adrenalin csomag telepítése több különböző módon (driver vagy teljes csomag) minden esetben csökkentett mód és DDU-s eltávolítás után.
-chipset driver frissítés illetve törlés revo uninstaller-el.
-Memtest 2 órán keresztül 0 hibával
-xmp profilok kipróbálása, illetve nem használata.
- SAM használata illetve nem használata
- Teljes képernyős mód optimalizálásának kikapcsolása
- Freesync/VRR ki illetve bekapcsolása
- Bios frissítés
- Monitorozó programok törlése revo-val és azok nélkül futtatása.
- Játék törlése revo-val és minden beállítás mappa eltávolítása a dokumentumok közül majd friss telepítésEgyik se oldotta meg.
Ahogy korábban írtam egyik nap még tökéletesen futott a másik nap már stutter hegyek voltak és nem csak shadereket töltött mert több óra után se tért magához.
Minden más játék tökéletesen stutter nélkül vajsimán fut.Végül Windows 11 helyett tettem egy Windows 10-et, felment a 24.8.1 teljes csomag + minden update+ minden előzőleg használt program és itt nincs stutter. Nem értem mi ment félre, hol lehetett user error vagy a rendszerben mi bacódott el egyik napról a másikra ha nem telepítettem semmit, nem kapott se a játék se a windows frissítést. Most jó, kérdés meddig illetve szépen elbasztam 1 napot mindennel.
Asrock B550M Steel Legend / Ryzen 7 5700X / Sapphire Pulse RX7700 XT 12GB / Kingston Fury Beast 2x16GB DDR4 3200Mhz CL16 RAM / Kingston NV2 1TB x2 SSD / Thermaltake Toughpower GF1 650W / Deepcool AK500 WH/ Deepcool CH360 Digital
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs