Hirdetés
Legfrissebb anyagok
GAMEPOD.hu témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
gulupeti
senior tag
25.3.1 driverrel másnak nincs problémája? Alt+R lenyomására nálam nem jön elő a kezelőfelület játék közben, valamikor játékból kilépve sem indul el, hanem bezárás/program újraindítása/stb opciók közül lehet választani. Maga a driver nem omlik össze, grafikus gyorsítás van, csak a felület sz@rakodik.
Avowed közben egyszer le is fagytam, kék képernyő, bluescreenviewval megnéztem, SYSTEM_THREAD_EXCEPTION_NOT_HANDLED, amdkmdag.sys filera hivatkozott, ezután pedig a játék menüpontból eltűnt az összes játékom statisztikája, beállításai, mintha le DDU-ztam volna a drivert, pedig nagyon régen nem csináltam már ilyet, ezt főleg nem tudtam mire vélni.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Fűnyíró topik
- OLED TV topic
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Külpolitika
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Megkövetel egy ajánlott árazású modellt az érkező GeForce-okból az NVIDIA
- Formula-1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LED világítás a lakásban
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bezámítás! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest