-
GAMEPOD.hu
AMD FX processzorok topikja
- AM3+ tokozás
- Nyolc, hat, vagy négy mag
- DDR3-1866 RAM támogatás
- Szorzózármentes modellek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lee56
őstag
válasz SupperPato #17523 üzenetére
Az igen, akkor lassan megközelíted a tuning világrekordot, csak az az apróbb különbség, hogy ott úgy -200°C körül tartották a procit hozzá.
Valószínűleg APM miatt mutathat ennyit, ha az nem lenne már füstölne a lapod, szóval csak óvatosan a további tuninggal ha kikapcsoltad.
No Comment
-
Malibutomi
nagyúr
Ne az overdriveban állitsd a tuningot, hanem biosban, az 1,5V-ot pedig felejtsd el sürgősen a TX3-al!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nekem 1,44V-on és 4,5GHz-en megy ugyanez a proci elfogadható hőmérséklettel, csak épp egy 20.000Ft-os Alpenföhn K2 hűtővel.
A jelenlegi hűtőddel olyan 1,36V- 4GHz-ig mernék próbálkozni.
Stabilitást prime 95 programmal tesztelj, small fft beállítással, és úgy tuningold a procit, hogy ez alatt olyan 65-70 fok fölé ne nagyon menjen szerintem.Biosban kapcsold ki az APM-et és a Turbo Core-t. és úgy kezdd emelni a szorzót.
[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
A BIOS-ból próbáld az órajel emelést, hagyd az Overdrive-ot.
-
Malibutomi
nagyúr
válasz SupperPato #17519 üzenetére
Szerintem valamit nagyon félrenézel.
6GHz-et biztos hogy nem megy a processzorod, de az 5 is meglepő lenne, főleg egy TX3-al.[ Szerkesztve ]
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
válasz SupperPato #17517 üzenetére
Automatic Power Management, Turbo kikapcs a BIOS-ban, szorzókkal emel, amennyire gondolod, először persze alapfeszen.
Aztán egy Prime95 teszt alatt figyelni a hőmérsékletet CoreTemp-ben.Nekem is ilyen hűtőm van, de relatíve jól szellőző házam, és persze gyengébb procim, ki kell tapasztalnod, mennyire megy fel.
Új hozzászólás Aktív témák
A nem témába vágó beszélgetésekhez keressétek fel a (nemcsak) FX-tulajdonosok bazi nagy OFFolós topicját, vagy az AMD offtopikot!
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900KF 24mag 32szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Garanciális Intel Core i5-10400F
- AKCIÓ! Intel Core i7 8700K 6mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i7-6700K 4-Core 4GHz LGA1151 (8M Cache, up to 4.20 GHz) Processzor
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest