Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• phaseOne

tag

válasz Wa2x_ #35687 üzenetére

Köszönöm mindenkinek :)

Annyi a történet, hogy terveim közt van körbelátogatni a Dolomitok csoportjait este, és ez az első ahová így elvetett a sors (a Pala csoport). Nagyon igyekeztem, hogy elérjem a naplementét, mert ezek a sziklák messze magasabbak a környező hegyeknél, de sajnos lekéstem egy negyed órával, már csak a völgy végéről láttam, így viszont elhatároztam, hogy megvárom a holdat. Megérte :)
    Majd legközelebb ha megint Olaszországba vet a sors lesz erre is egy hosszabb túrám.

A tó valójában elég apró, és a túlpartja tele van német túristával, akik nem voltak túl barátságosak (pedig lekapcsoltattam ((nekik is)) a háziakkal az irányfényt egy órára), ezért azt inkább lehagytam :D (onnan ez volna a kötelező kép.)
    Jobbra tőlem szakadék, balra domb amiből a szakdékba lehet gurulni. Érzem, hogy bő balra, de ezen a problémán most túltesz a lelkesedésem. Nem kizárt hogy lesz revise, de úgy is van még egy pár innen.

szerk: és csak hogy valami szakmai is legyen; 3 vertikális képből készült panoráma kb 24mm-en f/2.8-al. Kicsit ez is mehetett volna szűkebbre:/

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés