Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topic lényege, amire való:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo128
senior tag
válasz
jjeahh #36036 üzenetére
Köszönöm a tanácsokat
Igen, sajnos nem egy mai gép már, de ár/érték arányban számomra ez volt a best buy. Mai, modern gépeknek a 10000+ ISO sem akadály, ez már 1000 fölött kínlódik, de szeretem, és nem igazán érdekel. Inkább ez a váz, mint akármelyik a 3 számjegyű kannnyonból.
Az első képnél nem ártott volna egy macro led körvaku, a másodiknál igazad van, ha tányéralátétre szeretném vetni ezt a képet, ott előnyösebb lenne a full élesség.
Egyébként a távolabbi jövőben, jobb felszereléssel, több tapasztalattal, lehet, hogy újralövöm a kávés képet. A harmadik képnél nem tudtam több teret hagyni, mert ott már a háznak a fala volt, de inkább mutatnám (mondjuk a lényeg nem látszik, csak az, hogy miből vágtam): [link] [link] [link] - Talán az utóbbin látszik, hogy baloldalt már bezavar. II. emeletről, ablakon kihajolva, szakadó esőben készült a kép.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Autós kamerák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- PlayStation 5
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung A40 64GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Thinkpad P16s notebookot vennék
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest