Új hozzászólás Aktív témák
-
PiciDikenz
aktív tag
Helló,
valakinek esetleg lenne megközelítő tippje arra, hogy ~2 év fejlesztői tapasztalattal (C#) mit lehet kérni németországban egy nagy multinál úgy, hogy elég nagy tudásbázisod van a termékről, amin dolgozni kéne?
Valamint magyarországon tapasztalataitok szerint mekkora bér mondható átlagosnak egy ilyen pozícióban?
Mindkét kérdés bruttó összegre irányulna.
Előre is köszi
[ Szerkesztve ]
-
PiciDikenz
aktív tag
Sziasztok,
Egy olyan kerdesem lenne, hogy a jelenlegi munkaszerzodesemben rogzitve van egy versenytilalmi megallapodas is amely fel evre terjed ki, es ezert cserebe 3 havi fizetest kapnek. Kotber nincs specifikalva, valamint pontos tevekenysegi kor sem, amit nem vegezhetnek, csak a szokasos "munkaltatoeval megegyezo tevekenyseg" blabla, ezt most pontosan nem tudom idezni, mert nincs elottem a szerzodes. A ceg ahol dolgozom outsourcingban tevekenykedik, tehat gondolom en van kismillio tevekenysegi kore (a pontos teaor szamoknak meg nem neztem utana), ebbol en egyet vegzek. Ha elmegyek, es adott esetben ugyanazt a tevekenysegi kort fogom vegezni, mint a regi projektem keretrin belul, akkor mire kell, hogy szamitsak? Sok helyen azt olvastam, hogy az uj munka torvenykonyve szerint a ptk mar nem alkalmazhato ilyen esetekben, tehat explicit kotber kikotese nelkul nem nagyon van mit ervenyesitenie a munkaltatonak a megallapodas megszegese eseten.
Ha valaki tudna ebben segiteni, azt megkoszonnem
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz Jhonny06 #3750 üzenetére
Elég sok önképzéssel nem probléma "felvenni a versenyt" egy diplomással, de sajnos a nagyobb multiknál úgy tudom alapkövetelmény. (Bár elvileg nálunk is az, és mégis az egyik munkatársam diploma nélkül van itt) "Kisebb" cégeknél szerintem teljesen mindegy.
Kezdésnek a szokásos körökön kívül a lehető legtöbb certificate beszerzése jó ötlet, de ezek nagyon drágák, arra készülj fel.
-
PiciDikenz
aktív tag
válasz #72042496 #2883 üzenetére
Szia!
Köszönöm, ez jól hangzik Viszont akkor a jövő heti beszélgetés nem is szakmai interjú lesz, csak simán felvázolják a lehetőségeket?
Valamint még egy fontos kérdés, amire nem feltétlen szeretnék ott rákérdezni, mert elég félreérthető: Mi van abban az esetben, ha ez a vizsga valami miatt nem sikerül? Akkor nekem kell állnom a tanfolyam díját?
Nem mintha nem bíznék magamban, mert szerintem nem jelent problémát egy ilyen követelmény teljesítése, de a kisördög mindig ott lapul mindenben...
Üdv.
-
PiciDikenz
aktív tag
Sziasztok!
Evosofthoz jelentkeztem, ahonnan fel is hívtak. Konkrét pozícióra adtam be jelentkezést, de egy másfajta ajánlattal kerestek meg, mégpedig azzal, hogy fizetnek egy tanfolyamot, aminek a végén, ha levizsgázok, akkor felvesznek. Találkozott már valaki ilyennel? Jövő héten megyek hozzájuk személyesen, de nem tudom mire készüljek, mert nem interjúra hívtak, hanem gyakorlatilag egy tájékoztatóra, legalábbis ezt vettem ki a HR-es hölgy szavaiból. Jól jönne egy kis info, ha valaki találkozott már ezzel a lehetőséggel .
Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
JobAngel - Az álláskeresők védangyala
- Óvodások homokozója
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- UHD filmek lejátszása
- Interactive Brokers társalgó
- Path of Exile 2
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Politika
- Garancia kérdés, fogyasztóvédelem
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest