Hirdetés
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Xbox Series X|S
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- PlayStation 3
- PlayStation 5
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- EAFC 25
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- bobalazs: Alulfeszelt GPU profilok FPS teljesítményének összehasonlítása 10 játéknál
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
GAMEPOD
Az AliExpress használatával kapcsolatos információk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CarrGomm
aktív tag
Sziasztok!
Tavaly nov. 24-én rendeltem valamit, ami még nem jött meg. Tracking-nél az utolsó bejegyzés, hogy dec. 1-én felszállt a repcsi vele.
Kétszer volt már hosszabbítva a protection, 6 nap van hátra jelenleg. Az előző határidő lejárta előtt az eladó magától hosszabbított egy olyan üzenet kíséretében, hogy ne indítsak vitát, hanem írjak neki először, csak azt nem tudom minek? Másikat úgy se fog küldeni, max megint hosszabbít, de az már nevetséges lenne.
3 hónap eltelt, ezt már tuti nem kapom meg. Helyi postás azt mondta, hogy már egy hónapja nem látott tavaly feladott cuccot beérkezni.
Szerintetek?
Új hozzászólás Aktív témák
● Nézd meg a téma Összefoglalót!
● Használd a gyorskeresőt (jobb felső sarokban van) a kérdés feltevése előtt, előfordulhat, hogy van már rá válasz.
● Ha mégsem találtad meg a választ, kérdezz!
● Ha konkrét termékkel kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a linkjét is.
● Ha szállítással kapcsolatos a kérdés, akkor add meg a nyomkövetési azonosítót is.
● A topikban hirdetni nem engedélyezett.
Vám- vagy adócsalással, az AliExpress szabályainak kijátszásával kapcsolatban tilos tanácsot adni vagy kérni a fórumon!
- BONTATLAN Samsung Galaxy A32 5G 4/64GB FÜGGETLEN - FIX ÁR
- ZSÍR Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Iphone 14 ProMax Space Black 128GB Garanciás
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Már 30 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs ICON Valódi Bőr Konyak
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD ROG RX VEGA 56 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 530W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest