Új hozzászólás Aktív témák
-
Frod
addikt
válasz SchumiBácsi #1072 üzenetére
Szuper, köszönöm - na majd következőre akkor itt elidőzök ennél a pontnál, nem rohanok tovább
Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz SchumiBácsi #1070 üzenetére
Egyébként én nem próbáltam ugyan, csak később jutott eszembe, de amikor kilövöd a laborral együtt az űrbe, ott pl ha elindulsz felfedezni az állomást, akkor végig "szabad utad" van? És feszültség nélkül mehetsz bármerre?
-
Frod
addikt
Remélem ennyi OFF még elfér ide, azért is merem kitenni, mert aki bírta az Isolation hangulatát - hát itt is fog kapni belőle rendesen: SOMA gameplay trailer
-
Frod
addikt
Steam-en is volt, valamint a Gamersgate-en is biztos. Sőt mintha a Humble Bundle-ön is lett volna 12,5.
szerk: na megnéztem, március végén volt 12,5 Steam, és 11,5 Gamersgate-en, és tuti volt HB-ön is ennyiért, de azt nem listázza valamiért az isthereanydeal.[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
2,1 M eladott példány.
(Ugyanakkor ki van emelve, hogy közel félmillió példány most kelt el amikor -75-80%ban volt a játék 7,5 €-t meg 12,5€-ért. Tehát a fejesek szomorúak)Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
"Szerintem nagyon sokat hozzá tud adni a hangulathoz ebben a játékban, ha kiszolgáltatottnak érzi magát az ember."
Egyetértek. Ezért nettó baromság az, hogy amikor kikerült a tps-nézetes videó akkor mindenki azon sírt, hogy így kipróbálta volna, holott épp az élmény meg a hangulat veszik el ezzel. Csak belső nézetből tud ilyen nyomasztó lenni.
-
Frod
addikt
válasz SchumiBácsi #870 üzenetére
Fel tudná dobni valaki valami más tárhelyre, mert a Chorme mindig beleugat és nem tölti le?!
-
Frod
addikt
Legálisan talán ilyen olcsó még nem volt: most a Gamersgate-en 15,6 € körül van az alapjáték.
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #857 üzenetére
Csakhogy a SEGA tesz rá, hogy "rétegjáték", ők beletoltak súlyos pénzeket, és ezért cserébe vártak volna eredményt. Ne rajongó, meg játékos szemmel nézzétek a dolgot, hanem úgy mint a nagykutyák:
az ócska Colonial Marines-ból elment 1,3 M, de kritikailag megtépázta mind a kiadó, mind az Alien-videójátékokkal szemben támasztott elvárást. Ezt lett volna hivatott javítani az A:I amiből egy januári adat szerint elment a tényleges 1 M...
Válaszul a SEGA leépítette a konzolos részlegét, átszervezéseket hajtott végre, és inkább mobilos játékokra fog összpontosítani, mert az idevágó South Park epizód óta tudjuk, hogy abban van a lóvé.
Jelenleg ha nem történik csoda minden józan jel arra mutat, hogy ez a kaland ennyi volt - cliffhanger a végén ide vagy oda. Aztán persze csalódjunk inkább kellemesen.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
A talán soha el nem készülő folytatás helyett, egy hasonló horror-cím friss bejelentése: P.A.M.E.L.A.
A látvány pöpec, egy hasonlóan elzárt, elszigetelt helyszín adott, érdemes lesz várni részemről!Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #818 üzenetére
Az LT az a bal ravasz (Left Trigger). De egyébként semmit nem ér, én is kontrollerel toltam, és mire felvillant a képernyőn a levegő-visszatartás lehetősége, meg, hogy mit nyomjak hozzá, addigra rendszerint késő volt
Még mindig azt mondom egy mezei asztal alatt sokkal nagyobb a túlélés esélye, mint egy szekrényben.Az az acsi meg annyira nehéz nem lehet, én egyetlen egy szobában öltem meg kettőt mert nem lehetett kikerülni őket és addigra már túl voltam a türelmem határán, így szöszölés helyett kaptak egy flashbang+headshot kombót.
-
Frod
addikt
Félig off, de szép lassan beszereztem a legtöbb Alien-regényt, mert a filmeket már sokadjára újranéztem, de sosem elég a xeno-hangulatból
Aki esetleg avatottabb a témában az meg tudná mondani mik a jó regények, és mik az esetlegesen bértollnok által írt simán kihagyható gagyi? (Már ha van ilyen) Továbbá van egy olyan a könyvek között ami valamelyiknek a folytatása, hogy nehogy rossz sorrendben olvassam.
Köszi előre is!Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #779 üzenetére
Én már ezt kiolvastam korábban az infókból, sajnos várható volt az eladások fényében.
Talán abban lehet reménykedni, hogy a Segánál kicsit nyom a latba, az a rengeteg kritikai elismerés meg toplistás hely, de sajnos a nagyvállalatok nem így gondolkodnak, a fejeseknek csak a számok, az eladás meg a pénz, pénz, pénz kell...Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz SchumiBácsi #761 üzenetére
Eléggé félreérted szerintem: 1 milliót adtak el ténylegesen, és 1,8-at szállítottak ki a boltoknak összesen, tehát közel még ~800 ezer kópia a boltok polcain van.
(Csak összehasonlításként az idén új címként nyitó Watch_Dogs a napokban lépte át a 10 millió leszállított példányt)
Ez sajnos akárhonnan nézzük - leginkább a kiadó szemszögéből - bukta; anyagilag.Az meg hogy leépítik a konzolos részt, pont hogy nem azt fogja eredményezni, hogy pc-re lesz írva az elejétől fogva - sanszosabb, hogy inkább akkor sehogyan sem lesz megoldva
Rámennek inkább a mobilra, meg az ilyen gagyi casual szarokra, amikbe még ha mikrotranzakciókat is pakolnak úgy a király, hiszen manapság minden cég erre megy, mert ezzel tud a zsebekbe nyúlni mélyen.
Kicsit sajnálom, hogy az ilyen jól elsült ötletek nem váltják be az ígéreteket, míg az ilyen fostaliga Unity-k, annak ellenére, hogy csak az nem hallott róla, hogy mekkora szar aki nem akart - erre mégis elment belőle ~5 millió...Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Vitathatatlanul zseniális alkotás lett maga a játék (számomra a tavalyi év legjobbja karöltve a Mordorral), viszont nagyon úgy fest, hogy pénzügyileg "buktaként" éli meg a kiadó, így elkezdtem félni a folytatást illetően.
Még a fostos Colonial Marines-ból is több ment el sajnos, mint ebből. CIKKDo you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #727 üzenetére
Igen, valószínűleg az Elysium után soha többé nem akarja, hogy dirigáljanak neki, meg szétfókuszcsoportozzák a munkáit. De a stúdiók meg rated-R filmre nem adnak nagy lóvét, a pg13-as bohóckodás meg egyszerűen nem bírna el egy Alien filmet.
Bár itt mintha a Fox azt mondta volna, hogy semmilyen kreatív megkötést nem akarnának.Csak ugye a District 9 folytatását is évek óta csúsztatja, most ha bejönne ez a munka, újabb +2 év alsó hangon az is. Meg lehet kivárja milyen lesz a Chappie fogadtatása.
-
Frod
addikt
válasz cyberkind #725 üzenetére
Egyébként a hírben számomra a legdurvább az, hogy maga a Fox stúdió már úgy rábólintana a dologra, hogy akár holnap lehet kezdeni. Most mi ez ha nem lehetőség, de komolyan?? Egyelőre maga a rendező hezitál, remélem, hogy belevág, mert amint az Isolation is mutatta rengeteg irányvonal, történet rejlik még az Alien-univerzumban, és nem is értem egyébként, hogy miért hagyják évek óta parlagon heverni.
(Nem, az AVP filmeket leszarom és nem érdekelnek)
Egyébként ha az összes kép érdekel a concept art-okból, akkor klikk ide.Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
válasz SchumiBácsi #721 üzenetére
Tehát akkor azt mondod, hogy tényleg működik az ilyesfajta M.I. a játékban, hogyha ki tudod kerülni sokszor úgy, hogy ne is lásson, akkor le se jön, mert "nincs neki miért"?
Én ennyire nem tartottam számon mikor mit csináltam, bár én úgy vettem észre, hogy pl normál szinten játszva minél több és több naftát találtam a lángszóróba, úgy lett egyre pofátlanabb a dög - nem zajongtam, nem futottam, stb és mégis folyamatosan lent volt. Egyszerűen a játék kb rákényszerített arra, hogy rambózzak mert már annyira nem tudtam továbbhaladni (volt, hogy pont a továbbjutást jelentő ajtónál járkált csak, amikor megunta felugrott, és 3 mp múlva lejött és kezdte a járőrőzést) Pedig tényleg annyira nem használtam, hogy volt, hogy 600-700 körül 'lőszer' volt a pörkölőbe ...aztán jött a reaktor, ugye.Ja, az öcsiért meg grat persze
[ Szerkesztve ]
-
Frod
addikt
válasz SchumiBácsi #626 üzenetére
Az "időlimit faszság" azért kell, hogy a leaderboard-on össze tudd hasonlítani magad mások eredményével, ezáltal ugye a versengést, és az újrajátszhatóságot növelik. (Következőre gyorsabban, jobban megy, stb)
Az pedig, hogy nagy terület nem azt jelenti, hogy az egész alapjáték területeinél egyszerre nagyobb, hanem csak az egyes adott pályaszakaszoknál nagyobb. (Tehát pl a Safe Haven térkép nagyobb, mint mondjuk a Medical Center, na de nem az egész Isolation )
-
Frod
addikt
Ja és egy tipp azoknak akik még csak most ugranak neki:
szerény tapasztalataim szerint a szekrényekben bújás mindig rizikós, még ha vissza is tartod a lélegzeted a dög mindig kirángatott, ellenben a sima asztalok alatt bújás meg szinte 99%-os túlélés. (Jó, ne pont olyan asztal alá ami szemben van az ajtóval, mert amikor bejön pont rádlát - de szinte tuti megoldás)
Sőt, néha ha van egy tereptárgy a folyosó közepén, (pl. egy láda) akkor ha mindig úgy körözöl körülötte, hogy a tárgy mindig köztetek legyen, akkor sem vesz észre - bár ez inkább az M.I. bug-ja. Ja és Medium szinten igazak ezek, nem tudom (de nem is akarom ), hogy mit csinál Nightmare-en!Do you see the white shadow?
-
Frod
addikt
Sziasztok!
Nemrég fejeztem be, szerintem nagyon állat volt a játék, a hangulata eladja az egészet - és igazából sokat gondolkoztam, hogy miért tetszik ennyire durván a játék, majd beütött. A Bioshock 1 óta nem láttam ennyire nyomasztóan sötét, és kilátástalan disztópiát, mint amit a Sevastopol bemutatott nekünk, igazából a játék minden hibáját felülírja számomra "A" hangulat.Viszont (SPOILER)
a végétől teljesen kivoltam; a xenok mióta ugrándoznak az űrben is vígan? ez annyira nullázott, hogy kész. a vége meg se lepett, manapság szinte elvárt, hogy egy AAA címnek is olyan cliffhangerrel legyen vége, mint valami álomgyári filmprodukciónak.
Meg neten rengeteg olyat olvasni, hogy azért nem "bántottak" a végén mert Amanda is bekapott egy embriót magába, ami szerintem viszont nettó baromság. (OFF)
Szóval ezt a kis bakit (ha az) a végén leszámítva részemről 10/10.Do you see the white shadow?
Új hozzászólás Aktív témák
- Pioneer DDJ-FLX10 (35 hónap garancia, makulátlan állapot)
- GAMER/UTÓMUNKA PC/GTX1080/i7.7820X/64GB.RAM/1TB.HDD/512GB.SSD+256GB.SSD
- Xiaomi 12T 8/128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23+ 8/256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia//
- Samsung Galaxy S23 128GB és 256GB // ÚJ // ÁFÁS Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest