Hirdetés
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- Akciófigyelő: PlayStation "Januári" leárazások
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Limitált ideig ingyen játszható a Diablo IV
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Elindult a Test Drive Unlimited Solar Crown második szezonja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- World of Tanks - MMO
- Star Citizen
Új hozzászólás Aktív témák
-
myk74
senior tag
Köszi!Érdekes dolog ez,nincsen háttér mögötte,csak a világos bézs színü fal.Fényképezni nem tudok nincsen se gépem se érzékem hozzá,mindíg lekapcsolom a világítást a szobába és úgy fotózom le vaku nélkül ,ez kicsit segít a technikának.Egy ezer éves kodak kompaktom van!
Nincs kéz Nincs csoki!
-
_seth_
veterán
Felénk konkrétan 1,5x annyi az azonos méretű akváriumba való aquaball mint a pickup. Az más téma pedig, hogy a pickup takarítása szerintem jóval kényelmesebb.
+ Ha már ennyit adnék szűrőért akkor már inkább külsőt
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
_seth_
veterán
Igen, mivel árban van eltérés. Egy 30 litereshez való aquaball pesten jó helyen lehet megvan 8e körül de vidéken inkább 9e, egy 54 literesbe való még több ezzel szemben a 2010-es csak 7e.
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
hossszú
őstag
A többi halammal békések, jól elvannak a saját fajtatársukat közösítették ki. Úgy néz ki, hogy találtam neki új lakóhelyet, vasárnap elviszik.
Mindenkinek
Milyen aljzattisztítót használtok?[ Szerkesztve ]
„A kutya az egyetlen a világon, aki jobban szeret téged saját magánál.” Darwin
-
Sirandrish
legenda
merrefele laksz? mert nekem kéne egy pár ha meglesz a nagyobb aki
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
Motion_Blur
félisten
Eddíg él mindegyik, most 28fokos a víz. Nem szoktam levegőt porlasztani a vízbe, a motoros belső szűrő van úgy állítva, hogy erőteljesen fodrozza a vízfelszínt (kvázi hullámokat kelt). Ennyi elég
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
_seth_
veterán
Már inkább arra tippelnék, hogy sügérek Ez jobban tetszene
-
pubwart
aktív tag
Ezt úgy saccra mondták a boltban, hogy simán felnyomja 2 méterre... Ez egyik halasnak ilyen van és neki 1,5 métert emel, és észre sem veszi maga a gépezet...
Magas a lakás olyan 3,5m. De egy kábelvezetőben akarom elvezetni a csövet, amiben a víz megy, mert mondom egy másik szobában lesz a szűrő. A gép miattWhere you go how is up to you
-
nRu3
addikt
Én meg álandóan nyomom az aktiv szenet mitt érdemes belerakni belsőszüröbe a mert a hydro-ba van szivacs és egy tartály amibe lehet rakni valamitt , vagy ne rakjak semmit sima szivacs és kész?
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
pubwart
aktív tag
Én a középső majd 500l/h-s szűrőt akarom venni, csak nem tudom elég lesz-e, mert a vízhűtéssel is össze akarom közni. Azzal meg az a gríz, hogymessze van a gép és kellene vagy emelnie vagy 2m a cuccosnak.
A általam óhatjott típus Eheim Ecco 2233 (5W/480l/h)Where you go how is up to you
-
nRu3
addikt
Hogyan lehet szép képeket csinálni az akváriumrol? valahogy elmosodot , nem éles tul erősek a szinek ,már probáltam a fényképzögépem több beálitásával de tökéletes kép nem sikerül, van valami trükje
''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
nRu3
addikt
Nagyon szépen be van rendezve és sokal nagyobnak tünik a képeken mint180l, hát lehet hogy oda kelene képet feltöltenem de nem olyan szépen van berendezve (föleg nekem münövények vanak bene) igy most szégyenkezek
-
nRu3
addikt
Makaptam meg ,pöpec jól nézki ,fénycsövet azt megkellet venem külön2x1200ft egyenlöre sima fehér csövek, nem volt más de majd az egyiket lecserélem lilásra . Képett egyenlöre nem küldök mert most renbe raktam belülröl és a viz most ellég zavaros mint egy mocsári tó, de mint kitisztul a viz természetesen küldöm a képeket.
-
Tersius
tag
No igen, bizonyara ez jo volna, csakhat ugye a lemezes kaja itt figyel mindig, eloert pedig el kell menni a vilag vegere. De majd igyekszem raszokni, mert valoban bizonyara jo lenne nekik.
Viszont ez a szaritott dolog jo? Mert az meg lehet olyan, hogy lehet belole tobbet venni, aztan jo lesz. Olyat milyen gyakran adsz? Vagy annak nincs periodusa, egyszeruen csak felvaltva alemezessel?''My curvy sword at your neck, you unclean son of a dog of the female persuasion!''
-
Tersius
tag
Hat az enyimek most epp le sem futyulik a koszt. Van sok guppim, egy par molli, egy par gurami, valamint meg nehany guppi.
A leveles tapbol mar tudok egesz keveset adni nekik, de ilyet most kapnak masodszor, aztan meg nem tapasztaltam ki.''My curvy sword at your neck, you unclean son of a dog of the female persuasion!''
-
nRu3
addikt
Mitt be linkeltem ott nem tudnak müanyagbol. ők is a juwelt tanácsolták. felhivtam az egyik juwel forgalmazott, találtak is ilyen méretbe ,szerencsére pont ma küldik a rendelést a németeknek álitolag jövöhétre már meg is lesz ,világitásal 40e számla nélkül ez van de sajna kell!
[Szerkesztve]''az élet fantáziadúsabb mint az álmaink'' csak az álmaink néha elérhetetlenek.......
-
pubwart
aktív tag
tető??? Nekem üvegből van az akvárium teteje...
Ha pedig az akvárium feletti dobozról beszélsz, amiben van a lámpa Akkor tudom ajánlani az aluminium nevű fémet, ami könnyebb a fánál és nem korrodál és nem is vetemedik. Plusz az egyik ragasztható fémek egyike...Where you go how is up to you
-
pubwart
aktív tag
én most tervezek (mérnök lévén) egy 5000 literes akváriumom. Persze nem írtam el. 400cm*150cm*80cm. A 80cm felett már erősen változnak a fizika törvénye. 5 köbméternél pedig ez már veszélyes játék...
Ott olyan nagyon az ökológiai egyensúly, hogy már szűrő sem kell neki, csak olyan nagy kevés. Pl egy 100l-hez való beső szűrő bőven elég neki... Nem lehet rossz
Csak kegyetlen kihívás egy ilyen cuccot megtervezni, a villanyozást, növények halak (mennyisége) kb 500neont szeretnék bele Meg ilyenek. Ott már a diszkoszok is jól fogják magukat érezni... Szóval ott az egész egy nagyon nagy nagy dolog.
Csak maga, hogy az akksi mekkora, milyen üvegből, ragasztás... Stabilitás, súly... A világítás szerkezete. Ne legyen nagy súlya. Szóval várom az ütleteket, már vannak tervek, de szívesen várok minden jó ötletet...Where you go how is up to you
-
Norbertpower
aktív tag
Hááát a szív nem épp a kedvenceim közé tartozik...
De remélem hogy izlik nekik.....
Épp most bíbelődöm az úszkálók és nem úszkálók othonának takarításával....
Két szűrő már tiszta + a víz 20%-a lecserélve előkezelt vizecskére....
hátra van a pakolás + felmosás
Ui: Mostanában erősen gondolkodom hogy lekapom a hátteret és lefújom fekete festékkel az akvárium hátúúúúúúljááááát....
Csak ne hogy eltévedjen a 65db apróság....
Üdv: NorbertpowerBMW + a ménes :DDD
-
Apika
addikt
Megnéztem az árakat:
Osram Fluora fénycső, 45cm-es (15W) 1.500.-
Hozzávaló armatúra: 3.000.-
Ezek drágábbak mint a 60cm-es társaik. De máshol is ezt tapasztaltam.
Philips Aquarelle fénycsőből nincs nekik 60cm alatti. De ez nem jelenti azt, hogy nem létezik 45cm-es. Máshol is érdemes megnézni... -
pubwart
aktív tag
Bővebben: link
Van még sok ilyen, ha érdekel valakitWhere you go how is up to you
-
LukE
veterán
a masik iranyban is van 1, asszem 1 vagy 2 utcara a nyugatitol, a nyugati oldalan, alagsorban, de eleg nagy bolt. (remelem ertheto)
pubwart: mikor eloszor rapillantottem, hogy ''5-5-2-1'', azt hittem valami ram-idozites''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
pubwart
aktív tag
Visszatért a topicnyitó, bocsi, hogy nem volt időm. Szal, nagyon szép lett az akváriumom, képek nagyon nincsenek, mert nem csinál jókat a gépem, lehet velem van a baj, de majd próbálkozok, és akkor linkelek, gyönyörűek a diszkoszaim, már ittvannak egy hónapja, nagyon überek, a 30neonnal együtt, nagyon szépek, majd csinálok képeket, van valami taktika,, hogy ne legyen homályos a dolog?
Ezek a neoncsövek amúgy nagyon gázak, bocsi, sok helyen mondták. Én rendes Sera csövet használok, az elég jó, mondjuk...Where you go how is up to you
-
nRu3
addikt
Most találtam egy kisiparost aki ilyesmikel foglalkozik ,leinformálom mit tud? majd meg irom. Az újság nevére már nem emlékszem( de valami akvarisztika féle) de csak jobb diszhal kereskedésekben lehettet kapni régeben
-
LukE
veterán
a 20k-t elhiszem, konkret arra nem emlekszem, csak arra, hogy sok volt. Ugyan nem valami hiper esztetikus, mert csak egy hajlitott fem lemez, de a celnak megfelel.
''Firefoxot hasznaljanak csak a gyavak. Az Explorer az igazi ferfiak bongeszoje! Veszely, kaland, nyitottsag!'' ιQι
-
nRu3
addikt
Régebben látam valamelyik oldalon vagy akvarisztikai ulyság hirdetésében egy kisiparost aki egyedi méretre kivánságra méretre gyártott viszonylag normális áron ,a Juwelnek csak fix méretei vanak aszem, de most nem találom sehol amikor kéne
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest