Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BonFire
veterán
válasz #40835072 #9655 üzenetére
Pedig amint a képen is látható, egyáltalán nem bonyolult felépítésű az egész. A Layer Paletta bélyegképét figyeld!
• Az egyes réteg egy szimpla négyzet, amit elfeleztem, és az alsó felét feketére, míg a tetejét fehérre festettem. Ezután került rá egy pár pixeles belső fekete körvonal.
• Amit aztán bármelyik csatornára kattintva, majd a kijelölést megfordítva, elkészítettem egy munkagörbét (Work Path). Ezt a réteget utána már ki is lehet kapcsolni.
• A munkagörbéhez kapcsoltam egy Solid Color (egyszínű) réteget, és már kész is volt a felül üres, körvonalazott, alul teli réteg.
• Ezután két rétegre külön elkészítettem a feliratot. A felsőt feketére, az alsót fehérre. Majd a szövegeket görbévé konvertáltam. Amit a görbeválasztóval (fekete nyíl) kijelölünk, kivágunk, majd a Shape layerünkre illesztünk. Már csak ki kell a tömör shape-ből vágni a szöveget. Ehhez a Shape-nek Add üzemmódban, a szöveggörbének pedig Exclude overlapping módban kell lennie. Így megmaradnak a lyukas betűk "lyukai" is. A Combine gombbal egy Shape-pé konvertáljuk immár.
• A fekete szöveggel ugyanez a helyzet, csak ez az üres helyre kerül. Ennek is Exclude overlapping módban kell lennie, és már meg is tölti az üres helyet.
Már is kész az egyetlen Vector Shape layeren az egész logó, amely akkorára nagyítható, amekkorára szeretnénk. Ezt a shape-et áthúztam illustratorba, és elküldtem egy 3D szakmunkásnak, aki meg 3D-zte. Kábé ennyi.
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Apple notebookok
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Telekom mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...