Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sayCet
aktív tag
válasz King Unique #11221 üzenetére
Detektálja a Windows, de egyből kéri, hogy formázzam, addig sehova.
Programokat használtam, az olvasás közben folyamatosan lekapcsolódik.
…. és igen, nincs backupjuk.úgyhogy azzal a 4 képpel, amit kinyertem vissza is adom nekik és elküldöm adatmentőkhöz őket.
[ Szerkesztve ]
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
-
sayCet
aktív tag
Sziasztok,
ismerős adott egy Kingston Datatravelert 16 gb. Esküvői fotóit szeretné menteni, mondtam neki ne várjon semmit, de csak "informatikus" vagyok, hátha megoldom (imádom, hogy mindenre rálehet pakolni ezt a szót).
Nincs rajta partíció a Windows szerint, szeretné, ha formáznám.
Lemezkezelő RAW fájlszerkezetet mutat.Testdiskkel próbáltam, talál 4 fájlt, majd a pendrive ledobja magát. (laptop)
Valószínűleg, ha nem csatlakozna le, akkor meglennének..Mit tudnék, tudnának ezzel tenni?
Köszi
Tyger! Tyger! burning bright In the forests of the night, What immortal hand or eye Could frame thy fearful symmetry?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Wise (ex-TransferWise)
- iPhone topik
- Asszociációs játék. :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Steam topic
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! "Új" 512GB Western Digital SN740 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Seagate Exos 7E8 8TB - SATA3, 7200 Rpm, 256MB - 100/100 -as - Eladó! 36.000.-
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Crucial T500 PRO 2 TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, Hűtőbordás - 7400-7000 MBs - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 870 QVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest